2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Komolyan, mi történt?

    Na most az a nagy szittyuésön, hogy nem lesz gépem. Ez mondjuk nem baj, mivel megenni a gépemet nem tudom, tehát végülis előnyös cserét hajtok végre (igen, már megint munkanélküli vagyok, mert megműtöttek, és próbaidőn olcsóbb volt kirúgni, mint a táppénz - egyébként nem haragszom, jobb így). Árnyaljuk a szitut: van gépem, egy őskövület LEO gép, valami 256 MB RAM-mal, meg ilyesmik (egyébként hálás vagyok ezért a gépért, de valljuk be, erről nem fogok netezni). Szóval gyakorlatilag használható a noti, de annyira azért nem igazán, egy YT videó megnézése már vicc kategória, de ennél kevesebb is elég az összeomláshoz.

    Emiatt a fejlemény miatt rájöttem, hogy nem igazán értem, mi folyik évek óta... Miközben a mobilos böngészés elterjedtebbé válik, a weboldalak összetettsége, memóriaigénye még a legegyszerűbb site-ok esetében is sokszorosára nőtt. Tudom, hogy "vegyél hipernetet, meg ne régi sz.ron netezz" a megoldás, de már a használhatatlanságig fokozzuk az élvezeteket, hahó. WTF!

    Folytatás...

    daenerys 10 éve 11

  • Világraszóló garasosjancsik

    Nos, azt már talán tudjátok, hogy mindenkit, aki filléreskedik, alkudozik dolgokra (használt, olcsó dolgokra is), vagy olcsón akarja megúszni mások dolgoztatását, olyan mélyen megvetem, hogy az minden képzeletet felülmúl. És amikor már azt hittem, hogy mindent láttam, amitől az utolsó idegszálam is szétpattanhat, akkor rátaláltam egy sorozatra, ami tanulságos mindazok számára, akik szeretnék megérteni a fillérb.szók logikáját. Jah.

    Például egy öt(?)gyerekes család használt és mosott rongydarabokkal törli meg a hátsóját évek óta a vécén, és vendégeiket is a saját rongyaik használatára buzdítják. Ők egy "bébiszitter" szülői körben is benne vannak, és több másik szülő gyermekét látják vendégül otthonukban havonta egy alkalommal, amíg ők lazíthatnak kicsit. Persze arról fogalmuk sincs, hogy a hatalmas pizza, amivel a kedves nagycsalád várja őket, lejárt szavatosságú élelmiszereket áruló boltból származik (nos, igen, Amerikában ilyen is van!). Egy másik család elgázolt állatok teteméből csinált vacsorát a vendégeknek és ajándékot a szomszédoknak.

    Folytatás...

    daenerys 10 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.