2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Genius SW-HF2.1 3000 Teszt

    Bevezető:

    Mivel a Genius adta "hangfal rendszerek" régi motoros felhasználója vagyok immáron 12 éve, egy jó pár rossz vásárlást leszámítva múlt héten (2010.09.08) hű maradtam a márkához és beinvesztáltam egy Genius SW-HF2.1 3000 típusú szettre. A döntésem akkor született meg ezen típus mellett, amikor a helyiség paramétereit figyelembe vettem és rájöttem, hova is tudnék elhelyezni 6 "hangfalat"?
    Egy 2 szobás panellakás étkező részében pont egy számítógép asztalnyi kis beugró hely van, ahova bekuckóztam, így itt korlátozottak voltak a lehetőségeim.
    Mivel általában filmeket/sorozatokat nézek egy kis zenehallgatással fűszerezve, így mindenképp egy mély ládával ellátott szetten gondolkodtam, ami pénztárcabarát is egyben...Na igen! E két igény nem mindig fér meg egymás mellett, így elkezdtem bújni a netet, fórumokat, hogy vajon melyik szett illene leginkább hozzám.
    Azt feltétlen el kell még mondanom, hogy mindennek az alapja egy jó minőségű hangkártya, mert e nélkül legyen akármilyen jó pc hangfalszett, egy integrált szutyokkal nem lesz olyan, mint amilyen. Így a voksom egy ASUS Xonar DX-re esett, amit eddigi tősgyökeres Creative-os vénám ellenére nem bántam meg! Anno egy Sound Blaster AWE32-vel kezdtem úgy 96' karácsonyán, aztán lett belőle Live! 5.1 D és így tovább felfelé egészen az X-Fi Gamer-ig. NA ez volt az a pont, amikor már elkezdtem kételkedni a Creative márkát illetően.

    Folytatás...

    D®. GeNy@ 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.