2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Unravel

    A játék, aminek szíve van...

    Már a tavaly E3-on is tudtam, hogy ez a játék biztos vétel lesz. Vártam a friss híreket és videókat, próbáltam minél több információt összegyűjteni Yarny-ról és a történetéről. Kevés játék van, amit ennyire izgatottan vártam.
    Most pedig, hogy az Origin Access keretein belül kipróbálhattam a Trial verziót (vagyis az első két pályát), le vagyok nyűgözve. Az a pár órácska nagyon megfogott és elgondolkodtatott, pedig a történetről még nem derült ki sok dolog, vagy még nem igazán sikerült megértenem.
    Az első két pályán még nincsenek nagy fejtörők, tulajdonképpen még csak bemelegítés, de már látszik, hogy bizony nem csak a fejlesztők voltak nagyon kreatívak, nekünk is annak kell lenni. A grafika szép, a fejlesztők törekedtek a fotorealisztikus megjelenítésre, nincs semmi giccs, vagy oda nem illő elem. És a zenéjével hihetetlen atmoszférát és hangulatot kelt, nagyon fülbemászó és a környezet hangulatának megfelelően dinamikusan változik. Sokszor visszafordultam Yany-val, hogy újra belehallgassak az előző melódiába (már ahol vissza lehet fordulni).
    Ez a játék egy igazi gyöngyszem, felüdülés a sok szemét között.
    Sokan hasonlítják az Ori-hoz, vagy a LittleBigPlanet-hez; én nem tudom hozzájuk hasonlítani, azon tulajdonságokon kívül, amely minden kiváló, nagy lélegzetű platformerre igazak.

    Folytatás...

    csasaKKP 8 éve 0

  • Mától itthon is van Netflix

    Bezony, ma a CES-en bejelentették, hogy Kelet-EU-ba jön a Netflix új felhasználókért.
    Havi 8 EUR-ért cserébe korlátlan (*) mennyiségű tartalom jár nekünk is. 10 EUR-ért már HD-ben kapjuk az anyagot, és 2 eszközön mehet a stream, 12 EUR-ért meg UHD jár és 4 stream mehet egyszerre egy account-ról.
    (*) Kérdés, hogy mennyi friss tartalom jár nekünk, illetve van-e lokalizáció (bár utóbbi engem nem zavar, de feliratnak örülnénk sokan azért).

    csasaKKP 8 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.