2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Én és az Android (1. rész)

    Ezt az írást több részesre tervezem, a cél az, hogy bemutassa, egy laikus hogyan szokja meg napjaink legjobban terjedő mobil operációs rendszerét, milyen benyomások érik, stb.

    Tegnap vettem az új telefonomat, talán jelenleg a legjobb ár/érték mutatóval rendelkező androidos masinát, a ZTE Blade-et. Elöljáróban annyit kell tudni rólam, hogy sosem izgultam rá nagyon a telefonokra. 10 év alatt ez a 6., de ebből 2 tönkrement, egyet elloptak, úgyhogy ha rajtam múlik, két évet minimum kibír nálam egy jószág. Az előző gépezet egy SE K800i volt, imádtam. Gyors, rendkívül jó a menüje, a multimédiás képességei, a fényképezője, minden. Nem is dobom ki vagy adom el, tartaléknak jó lesz, meg hát jobb is a fényképezője, mint a ZTE-nek, de erről majd később.

    Tehát ZTE Blade. Megmondom őszintén, először tavaly év végén hallottam erről a cégről, de a tesztek, illetve egy tulaj ismerős szépen lassan meggyőztek, hogy ez a készülék kell nekem. SE Xperia X8-on gondolkodtam a SE-s múltam miatt, de a kijelző mérete, és az 1.6-os Android eltántorított tőle. Na de nézzük a részleteket.

    Folytatás...

    Csapoati 13 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.