2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Avagy amikor elfogy a türelmem, ritka alkalom.. (Kerékpáros életképek)

  Nem vagyok rá büszke, de az előbb, mikor az Auchan fele mentem, elszállt az agyam.
  Egy gls-es teherautó zöldhullámosat játszott, vagyis 100 kornyéki tempóval szállt végig az összes lámpán, amelyikek közül az egyiknél ott álltam en es a zöldre vártam, épp sárgára váltott, mikor elzúgott tőlem nagyjából 10 centire, ha korábban kezdek a pedálokra állni, akkor elcsapott volna a kedves.
  Utána továbbhaladtam cseppet zaklatott lelki világommal, mikor egy Fiatos beállt mögém 10 centire és elkezdte nyomni a dudát, mert ő volt az egyetlen, aki nem volt képes átmenni a másik sávba és rendesen előzni, ő szerette volna, ha lemegyek a kvázi leállósávba, mert miért ne.
  Nem tudom, miért kéne az út szélén, a porban mennem, ha egyszer biztonságosabb behúzódni kicsit a sáv jobb oldalára, hogy ha valami baj van, akkor legyen hova húzódnom?
  Azért az a meglepődött arc, mikor cseppet indulatosan elkezdtem kiabálni, hogy „fáradjon át” a másik sávba és előzzön rendesen..

  Imádom ezt a mai napot. még valami jöhetne az elázások és ezek mellé.
  Habár ma volt "random most en leparkolok" stílusú emberke is, miközben persze épp mellette gurultam el a sorban, mert a lámpánál álltunk, gondoltam előrébb gurulok. Rendben, ezt az autós nem így gondolta, én nem láttam indexet, csak reflexből rántottam a kormányt, ahogy kanyarodott rám jobbra, annyira ez se tett hozzá pozitív értelemben a napomhoz.

  Folytatás...

  Crytec210 1 éve 100

 • Ki vele az ablakon!

  Épp kinéztem az ablakon, milyen remek idő van, mikor hirtelen elrepült előttem valami. A tizedik környékéről érkezett a feltehetőleg valamilyen lemez lejátszását valaha lehetővé tevő szerkezet, azonban olyan szépen beleállt a földbe félig, hogy ezt egy éppen arra járó ember is megcsodálta, habár őt valószínűleg inkább az égből érkezett meglepetés becsapódási zónájának közelsége aggasztotta.
  Ezután hamarosan feltűnt a feltehetőleges tulaj is, aki úgy tűnik, ismét megkedvelte a készüléket, mert gyorsan be is vitte az esőről :D
  kép, kép2, kép3, kép4

  A közelmúltban többször is tanácsolták nekem különböző eszközök problémáival kapcsolatban, hogy a közelben elhelyezkedő nyílászárót igénybe vehetem, ha szeretnék megválni a készüléktől, de nem gondoltam, hogy van aki az ilyesmit komolyan veszi :DDD
  Persze hol máshol történt volna ez, mint a miskolci panelerdőben, az avason :)

  Crytec210 3 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.