2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Datanet vs. T

    Az eset a GTS Datanet és a T-csoport közti ellentétről szól, és megint mi/én, mint jelentéktelen ügyfél szívjuk/szívom meg, szokás szerint.
    A legeleje az volt(valamikor 2007-ben), hogy a T-Online lehetőséget biztosított az internet kipróbálására bérmentve, amennyiben egy hónap használat után lemondom azt. Kicsit utánaérdeklődtem, jónak találtam hátrányok nélkül, és a betárcsázós netet egy hónapra lecseréltem 1Mbites ADSL kapcsolatra az akció keretén belül. Kezdett telni az 1 hónap, és többször felhívtam a T-Online ügyfélszolgálatát, hogy semmi hátrányunk nem lesz-e abból, hogy lemondom a netet, tehát tudok-e mindenféle gond nélkül másik szolgáltatóhoz menni. "Persze, hogy tud"-mondták, hiszen a naiv ügyfelet könnyen át lehet vágni. Ugyebár ha lett volna valami hátránya, akkor maradok ott, akármennyivel is lenne drágább, megér annyit az a 3 hónap várakozási idő kihagyása, amiről persze akkor nem tudtam.
    Tehát jóhiszeműen lemondtam a szerződést online, meg is szűnt rögtön a kapcsolat. Pár nap múlva a helyi datanetes üzletkötőhöz fordultam, kitöltöttem a szerződést és elküldtem a szolgáltatónak. Vártam. Nem történt semmi, ezért elkezdtem érdeklődni, és kiderült, hogy csak-csak létezik az a 3 hónap várakozási idő, nincs mit tenni, várni kell. Én, mint átvágott ügyfél, vártam 3 hónapot. Számoltam a napokat, mert a betárcsázós lassú és drága volt. Letelt a 3 hónap, megint megyek a Datanet üzletkötőjéhez, kitöltöm a szerződést és elküldöm.

    Folytatás...

    CHIPman 14 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.