Hirdetés

2020. május 26., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • GTA 5 cheat kódok: fegyverek, járművek és pénz

  Az Xbox 360 és PS3 konzolok korábbi generációinak GTA 5-ével ellentétben, ahol a kódok közvetlenül a játékba kerültek, a PC, az Xbox One és a PS4 verziója lehetővé tette a kódok bevitelét a telefonról. Ne feledje, hogy a csaló kódok használata az eredmények megszakításához vezet, tehát ne mentse el a játékot.

  GTA 5 cheat kódok: fegyverek, járművek és pénz

  A GTA 5 cheat kódok aktiválása

  A PC-verzióhoz nem talál kényelmesebb módszert a GTA 5 cheat kódok bevitelére, mint a „cheats console” használatával. A "konzol" felhívásához csak nyomja meg a ~ gombot, amely az Escape billentyű alatt található.

  A kód megadása után csak nyomja meg az „Enter” (Enter) gombot. Sőt, nem számít, melyik regiszterben történik a bevitel. Ha telefonon szeretné beírni a kódot, akkor nyomja meg a Fel gombot, és ily módon húzza ki a telefont. Ezután lépjen a "Névjegyek" menübe, és nyomja meg a szóközt. Előtted megjelenik egy számbeviteli menü - csak vezesse oda a kódot. Nagyon fontos, hogy a hely megegyezzen a kiválasztott kóddal. Sem helikopterek, sem autók nem jelennek meg a helyiségben. A kódok természetesen kizárólag az egy módban működő GTA V. funkcióban működnek. A GTA Online nem támogatja őket.

  Figyelem! Kódok aktiválása esetén a GTA 5 programban a játékmenet összes eredményét letiltják. Csak töltse le az előzőleg mentett játékot, és folytassa az eredményszerzést.

  Folytatás...

  ChesterWilli 1 hete 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.