2020. április 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Daikin, avagy a büdös klíma meséje

  Előre leszögezem, laikus vagyok a klímák világában, kb. két éve vettem az elsőt, és menet közben ismertem meg nagyjából a működését - egy egyszerű felhasználónak ennél nem is feltétlen kell több -. Abban a formában próbálom meg visszaadni a történetet, amit ilyen irányú előképzettség nélkül bárki megért.

  Nemrég el kezdett büdösödni a második, néhány hónapja vásárolt Daikin klímám, így kénytelen voltam utánajárni mi lehet ennek hátterében.

  Ebből a fórumból „dolgoztam”, és szomorúan konstatáltam, hogy kivitelezői oldalról nem ritkán a felhasználót jelölik meg a kellemetlen szag forrásaként, vagy annak lakását.
  Valószínűleg vannak ilyen felhasználók is, de mi van akkor, ha a felhasználó tisztában van az alapvető higiéniai szabályokkal, esetleg az átlagnál is jobban figyel rá, ahogy a klímára is, és mégis kellemetlen szagot fúj be a klímája?

  Folytatás...

  Chaser 9 hónapja 21

 • Jómunkásemberek ideeeeeeee!:)

  Nekem mindig mindegy volt, mi van a nevem alatt. De ezt a jómunkásemberes történetet nem tudom ki találta ki, de ezt valahogy nem szeretem:)
  Ha ezzel többen is vagytok így, talán ha beadunk egy "petíciót", változtatnak az illetések rajta. Ha jól gondolom nem terhel semmit a server oldalról és munka is annyi van vele hogy az adott kódot átírják.

  Ötleteket/javaslatokat várnék.
  Pl.:
  pH!rkász
  kiskutyapHüle
  szópHosó - na ezt biztos nem fogadnák el:) -

  közben amik beugrottak/felvetődtek:
  veterán
  kocka
  PH! Titán
  Sph!aceMarine
  PH!alhatatlan
  Ph!üderáérő
  pH!antasztikus

  Vagy bármi...de ne ez:) biztos kitalálnánk egy értelmes megnevezést, amelyiket a legtöbben támogatják azt meg vihetnénk az illetékesek elé.

  UPDATE 05.21.
  az érintetteknek szóltam, ezek az opciók vannak, értelemszerűen egyelőre csak arra, hogy változtatni akar-e a többség vagy sem, utána hogy mi lesz a végleges nyilván megbeszéljük, lehet egyik sem az eddig szóba jöttek közül

  1. igen, zavar, változtassunk rajta
  2. nem zavar, maradjon a mostani
  3. kizárt dolog mert nem tudom - tartózkodom, jó a mostani de ha változik sincs gond -

  Folytatás...

  Chaser 4 éve 403

 • Scooter – Robogó legenda

  Sokan szeretik őket, sokan utálják. Erre irányuló statisztikák nincsenek, de egy biztos: aki hallott már...

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 9 éve 147

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.