2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Manapság sem biztos semmi sem

    Rendeltem valamit, nem azt kaptam amit vártam, így reklamáltam. A válasz meglepő:

    "Tisztelt Ügyfelünk!

    Elnézést kérünk a felmerült probléma miatt.

    eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

    Megértését köszönöm, további szép napot kívánok!

    Üdvözlettel / Best Regards, "

    Tehát csak a képekben, a leírásban, az árban nem lehetünk biztosak. Szerencsére a kedvezményekben igen, feltéve ha van készlet. :))

    Ceree 4 éve 13

  • Hogyan nem adtam el az autómat a nyáron

    Prológus: A történet már nem friss, júliusi, de mégis nagyon nehéz higgadtnak maradnom, miközben felidézem. Többek között emiatt is csúszott a bejegyzés publikálása. No meg amiatt a babonás meggyőződésem miatt, hogy az eladás előtt nem kürtölöm világgá, de mivel erre egyre kisebb esélyt látok, így „közkincsé” teszem egy kis PH aktuál humorral kiegészítve.

    Előzmény: az eseménysor előtt 1,5 hónapja hirdettem az első, szeretett autómat, amit nem azért akartam eladni, mert kellett a pénz, mert nem kenyérre kell, pusztán a családi igények változása miatt kellett egy nagyobb. Az autó közel 10 éves, 300ezer km fölötti futásteljesítménnyel, kis kategóriás dízel, autópályás ingás használatból, a mai napig vezetett szervizkönyvvel, szervizszámlákkal, teljesen ismert előélettel, a kilométer futás és a meglévő néhány apróbb hibája miatt áron alul hirdetve. Semmi elhallgatás, minden korrektül leírva, elmondva. Nem zsákbamacska, viszont nem is prémium termék.

    Folytatás...

    Ceree 5 éve 35

  • Huawei P10 topic összefoglaló

    Mobilaréna teszt: Huawei P10 - pisztácia nem is volt

    A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

    Utolsó globális frissítés: 2018.04.10. Utolsó lokális update: 2020.08.30

    Érvek és ellenérvek a telefon mellett:
    Pro:
    - stabil, témázható EMUI rendszer
    - független készülékek kaphatóak a szolgáltatóknál (kivéve vodafone?)
    - 4 GB RAM
    - elől elhelyezett gyors és pontos ujjlenyomat olvasó, mellyel a virtuális képernyőgombok kiválthatóak gesztusvezérléssel
    - OIS (optikai képstabilizátor)
    - Hybrid Zoom (2x)
    - dual sim (bár csak dual standby)
    - fém hátlap
    - 3,5 mm-es jack csatlakozó
    - nagyon stabil térerő
    - hivatalos Android Oreo

    Folytatás...

    Ceree 6 éve 50

  • Mennyire szennyezett az egerem?

    Régóta hallható, olvasható a médiában, hogy a beviteli eszközeink (egér és billentyűzet) mennyivel több baktériumot tartalmaznak, mint a WC ülőke. Szerencsére volt lehetőségem ennek egy picit utána nézni: munkahelyemen egy projekt kapcsán szükségünk volt higiénia mérések végzésére. A feladatunk végeztével a mintavevő pálcákból maradt néhány darab, amit máshol már nem lehetett volna felhasználni (a pálcákat a felhasználásig folyamatosan hűteni kell). Úgy gondoltuk, hogy kár lenne kidobni őket, így gyorsan végeztünk 1-2 mérést az irodán belül is.

    Hogyan működik a higiéniai gyorsteszt?
    „Az adenozin-trifoszfát (ATP - általános energiamolekula), megtalálható minden állati, növényi, bakteriális, élesztő és penész sejtben.. Amikor az ATP-t érintkezésbe hozzuk a folyadék-stabil luciferin/luciferáz reagenssel a higiéniai mintavételi eszközben, akkor a kibocsátott fény mennyisége egyenes arányban van a jelenlévő ATP mennyiségével. A műszer méri a kibocsátott fény mennyiségét és másodperceken belül tájékoztatást ad a szennyeződés fokáról.” (forrás: http://bentleyhungary.hu)

    Folytatás...

    Ceree 7 éve 27

  • One For All - Egy, mindenki helyett

    One For All Essence 4 URC 7140 univerzális távirányító: lehet élet a Logitech Harmony-n kívül is!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 9 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.