2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 9600GT hibás szériák BSOD/Fekete képernyőjének megszüntetése-hogyan

    Na szóval. Eddig mindenkinek világos volt ami nekem nem.
    A 2008 Február-Április? közötti 9600gt szériákból sok került ki selejtesként. (persze nem nagyon került elismerésre nvidiáéknál hogy a nagy sietségbe hogy időbe ki legyen dobva, bizony nagyon elb***tak valamit a power szabályzó környékén. Történik ugyanis, hogy némelyik játék közben szerencsétlen kártyánk úgy érzi hogy visszakapcsol takarékos módba, (vagy épp 2D módba, kitudja? :F ) aminek eredményeként azt tapasztaljuk hogy monitorunk elszállt, a játék hangja pedig ismétlésbe kezd.
    E fura hiba miatt a garanciáztatás elég körülményes, merthogy csak szelektív módon tapasztaljuk ezt a jelenséget. Személy szerint én Swat 4ben találkozom a jelenséggel, más játékban még nem, a kártyám előző tulaja viszont rendszeresebben szívott vele. Hiába viszem tehát a kártyát vissza az üzletbe olyan kifogással hogy ez nem jó, nem tudom bizonyítani. 24 óra 3dmark helyett nyomathatnák 168 órába is, akkor sem lenne semmi probléma a megjelenéssel.
    Most akkor megpróbálok rátérni a lényegre, amit a végtelen sok hülyeség közül hámoztam ki az internet fórumokból. :
    1. Riva tuner 2.24 letöltése - felrakása
    2. Driver settings --> Customize -->System Settings--> Órajelek megadása, magyarul tuning. (vagy csak alapórajel megadása 2D és 3D módoknak.
    3. Ugyanott force constant performance level beállításnál bejelöljük hogy Performance3D

    Folytatás...

    bobalazs 14 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.