2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hajléktalanból átlagember

    Sokan vannak elkeseredve a mai világban a szegénység és kilátástalan helyzet miatt.Ezért gondoltam leírok nektek egy hihetetlen de igaz történetet,hogy erőd adjon mindenkinek aki úgy érzi nincs tovább.
    Jelenleg ebben az országban nagyon nehéz munkát találni,ha találsz is abból nem lehet félre tenni mert elmegy a megélhetésre.Fiataloknak semmi esélyük nincs arra hogy saját lakáshoz jussanak önerőből.Nem fognak kiutalni önkormányzati lakást sem,és a szülők sem tudnak manapság úgy segíteni ahogyan régen tehették. Mit lehet tenni ? Íme a történet egy olyan fúról aki olyan szegény családból származik ahol mindenki hajléktalan és intézetekben nevelkedett :

    1 évtizede ismertem meg a fiút aki a Moszkva téren ( már Széll Kálmán tér ) leszólított és azt kérdezte tudok -e neki valami alkalmi munkát adni.18 éves volt,piszkos,látszott hogy nem ágyban aludt éjjel.Sajnos én is alkalmazott voltam akkor és nem tudtam neki munkát adni,sem pénzt. Valamit láttam benne és gondoltam vagy így vagy úgy segítek neki valamit.
    Megadtam a telefon számomat neki,kértem délután hívjon fel.Közöltem vele hogy szívesen látom az otthonomban ha nincs hol aludnia,lefürödhet stb...

    Folytatás...

    BNM 10 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.