2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Üzletkötés előtt jó ha tudod!

    Termékeimet amit árulok minden esetben tesztelem s csak utána hirdetem, ha valami hibás akkor ezt a hirdetésben jelzem is, ezt vedd figyelembe!!!

    - Beszámítás: Beszámítani ritkán szoktam, ez esetben ezt feltüntetem a hirdetésben hogy beszámítás érdekel, bizonyos dolgokra!

    - Jegelés: Lehetőség van JEGELÉS-re is...Ha már utaltál, egyértelműen Tied a cucc! Jegelni is akkor szoktam ha már biztosan kéred!!!

    - Postázás: Postázás szinte minden esetben megoldható. Előnyben részesítem az előreutalást hisz itt olcsóbb Neked is a posta (kevesebb macera és pénz), megbízhatóságom ellenőrizhető. Igazából utávétezni nem szoktam, ütöttem meg a bokámat ez végett hogy mégsem kellett a termék és visszajött!
    A küldésre szánt terméket mindig a lehető legjobban és körültekintően igyekszem becsomagolni, de a posta okozta károkért, csomag eltűnéséért felelősséget nem tudok vállalni! Ez minden hírdetésemben ott is áll!

    Piros / Fekete pötty:

    Minden egyes sikeres üzletkötés után küldök pirosat! Ez neked is szempont a többi eladó/vásárló további üzletelés érdekében!
    Viszont ellenben ugyanúgy küldök feketét ha már lefixáltad és visszalépsz a vásárlástól...ez nekem pénz és időkiesés komoly vásárlóval szemben, aki tényleg elvinné a terméket!

    Folytatás...

    Blue Thunder 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.