2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szerelem

    “Szerelem, szerelem átkozott gyötrelem….”…

    … vagyis, csak így utólag belegondolva átkozott gyötrelem, hogy miért? Most megtudhatod.

    A történetünk egy hónappal iskolakezdésig (gimnázium-informatikai osztály) nyúlik vissza. Október 2. a nap, mikor összejöttem az akkori barátnőmmel, akit nevezzünk most nemes egyszerűséggel B.-nek. Szóval 2. volt a nap mikor összejöttünk, én miatta szakítottam az előző barátnőmmel. Minden nagyon jól alakult. Az iskolai teljesítményünk is kielégítő volt, ahhoz képest, hogy egy osztályba jártunk és sok-sok órán egymás mellett ültünk, amin meg nem, azon meg mögöttem ült közvetlenül az én kedvesem. Minden szép és jó volt egy darabig, aztán minden megváltozott. B. nem nagyon akart velem találkozni, és mikor együtt voltunk ( nem szexuális téren), igyekezett mindig rövidre fogni mindent. Kérdeztem tőle “mi a baj?” nem felelt, pontosabban, hogy: “Nyugodj meg, nincsen semmi baj.” Itt már kicsit elbizonytalanodtam, hogy vajon szerethet-e még. A nem felé hajlottam, ez megerősítést nyert. Egy csütörtöki este MSN-en beszélgettünk, vagyis lassan már vitatkoztunk, és akkor mondta, hogy Ő engem már nem szeret, csak mint egy barátot. Mondanom sem kell, nagyon rosszul esett nekem, tipikus LCSB duma jött utána, de már nem érdekelt, elkeseredtem. Másnap reggel egy sms várt a telefonomon, miszerint: “Találkozzunk matek előtt, szeretnék veled beszélni”.

    Folytatás...

    blokad 15 éve 16

  • Limonade

    Szeret-nem szeret

    Ha szeret, hogyan/milyet szeret
    Ha nem szeret, mert nem szeret

    En magam nagyon szeretem, egy poharba két teaskanal cukor, majd ra annyi citromlötty, hogy epp ellepje a cukrot. Ra a csap/asvanyvizet összekeverni es kez a natur limonade, bele egy ket jegkocka es csodalatos nyari frissito ital.

    blokad 15 éve 4

  • Nem megy...

    ...az, aminek már régen meg kellett volna történnie, a felejtés. Hiányzik nekem. Egyszerűen egy idézettel: "Az vagy [OFF](voltál)[/OFF] nekem, mint testnek a kenyér, tavaszi zápor, fűszere a földnek.
    Egy kicsit bővebben

    blokad 15 éve 24

  • Bizonyítvány

    Nem a legjobb, de jövőre szebb lesz. Cél: 3-asokat minimum négyesre, és a nyelvek+matekból ötös.

    blokad 15 éve 21

  • A zene az eletemben

    A cikk itt eredeti formaban is elolvashato.

    A zenenek az eletemben nagyon nagy szerepe van. Az egesz nem tudom mikor kezdodott, de azota is tart, sajnos a zeneim egy winchester hiba folytan elvesztek, kb. 30-35 GB volt, valamint meg ami a cd es dvd gyujtemenyemben talalhato. Most ~3 GB zenem van, de folyamatosan gyujtom. A playlistemet -ami nem az osszes zene- ide kattintva erhetitek el.

    A napom ugybár úgy kezdodik, hogy 6:30-kor felkelek, elrendezem magam valamit reggelizek kb. 7:00-ig. Majd felkeltem sleepbol a laptopomat is, amin a winamp, az outlook és a firefox nyilik meg. Beteszek egy kellemes zenet, elolvasom a hireket, valamint megnezem az e-maileket. Majd 7:10 fele elindulok iskolaba, ahova az en kis iPod Shuffle-om kiser el engem.

    Ot kb. egy hetente toltom, es minden reggel, es delutan hazafele, valamint neha-neha sznetekben van hasznalva. Amikor eppen nem suli van es megyek valahova, akkor is elkiser engem. Amint hazaerek winamp start es szol a zene, valamint megy a MilkDrop, addig amig nem kezdek el tanulni, majd tanulas utan ismet.

    Folytatás...

    blokad 15 éve 2

  • Because...

    Mert... mert a legjobb barátom, akire azt hittem számíthatok, hátatfordít.
    Why? Why????? Why?! :O

    blokad 15 éve 3

  • Szemüveg

    -1,5 és -1,75 a két szemem, ezért mától kell a szemüveg. Bár közelre még fura. Tipp, hogy miért?

    blokad 15 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.