2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rom csere Lenovo Vibe Z2 Pro-n

    Leírom hogy lehet feltenni a Cyanogen mod romot. (Vagy bármelyik másikat). Nyilván más megoldások is léteznek, én az írom le, ahogyan én csináltam. Ha valaki kilövi az űrbe a telóját, ne engem szidjon ellenben ha sikerül, dícsérni lehet :DDD Ebben az állapotában a garancia is ugrik, a kockázatot mindenki mérlegelje mielőtt belekezdene. Továbbá úgy kell készülni a műveletre, hogy a telefonon minden el fog veszni, én szóltam előre.

    A kiindulási alap egy működő Lolli rendszer, mindenki frissítgesse fel magának az Ota frissítésekkel, hogy 5.xx rendszere legyen. Töltsük is föl, legalább 90%-ig.

    A lépések - először címszavakban - a következők:

    - Bootloader nyitás
    - Twrp-be bootolás próbaképpen
    - Twrp flashelése
    - Teljes rendszer mentés
    - Full wipe
    - CM rom telepítése
    - Gapps csomag telepítése

    Bootloader nyitás:
    A művelet nem más, mint egy módosított bootloader ráflashelése a telefonra. Emiatt majdnem teljesen tökéletesen használható ez az írás, a lényeges különbség, hogy nem a teljes gyári romot fogjuk rátölteni, csak a moddolt bootloadert.
    Emiatt a 4, pont a következő képpen módosul,

    Folytatás...

    Blizzardking 8 éve

  • A Téglaszörny és Qfil Kapitány

    A Téglasszörny és Qfil Kapitány

    Az alábbi leírás azoknak készült, akik sikeresen megfektették

    Lenovo Vibe Z2 Pro

    Típusú telefonjukat, és SDfuse mappa (valamint annak tartalma) híján mármár a "tégla" szót formálnák ajkukkal.
    Szerencsére a Qualcomm beleépített egy nagyon okos biztonsági protokollt a készülékeibe. Ez pedig nem más, mint a kényszerített flashelést segítő üzemmód. (QDLoader mód) Emiatt gyakorlatilag téglázhatatlan a telefon, csak rá kell erőltetni a megfelelő romot.

    Az első 2 lépést mindenkinek ajánlom, függetlenül attól, hogy akarja-e mókolni a telefonját a későbbiekben vagy nem, ugyanis ha működő telefonnal kipróbálja módszert, nem kell kapkodni ha beüt a gebasz.

    1 - Driver telepítése: Innen a Driver mappából, a Qualcommdrv_Luissimo.zip-et kell feltenni, Luissimo ezen hozzászólása alapján.

    Folytatás...

    Blizzardking 8 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.