2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Dell én így szeretlek...

  Sikerült újítani egy Dell Insp 15-öt céges hordozós vasnak, egy közepesen használható nv kártya mellett durzsol az i5 integrált megoldása is.

  A mérnököket pedig innen csókoltatom, akik szerint zseniális ötlet az intel igp-t kötni az egyetlen vga kimenetet jelentő hdmi-re, nem az nv-t... így legalább a 1536 x 2048 -as monitort nem lehet róla meghajtani... :R

  blackrulz 2 éve 8

 • Kamu Ikea futár...

  Mekkora az esélye annak, hogy egy soha meg nem rendelt hűtőt, az Ikeából, nevet megadni nem akaró, ismeretlen számról hívó futár kihozza húsvét hétfőn este fél 11-kor úgy, hogy a cím furcsa mód utcára stimmel, házszámot nem mond, a vásárló neve nem stimmel, de már nagyon szabadulna tőle, persze előre ki is van fizetve, és az egész nem valami átverés ???

  valószínű....

  blackrulz 3 éve 10

 • Terrafirmacraft - éld túl a kőkorszakot

  Valószínűleg nem sok embernek kell bemutatni a felnőttkori legószindrómaként elhíresült játékot, a Minecraftot, amely az erre a stílusra fogékonyak lelkét száz meg száz órákra képes a barlangok sötét mélyére rántani úgy, hogy közben a való világ halványuló ködös képe csupán múló emlék marad.

  Akit már beszippantott a végtelen világ építgetése, annak nem ismeretlen az érzés, amikor üres invertoryval megjelenik a spawn-on, majd önfeledten esik neki az első fának ami az útjába kerül ököllel, hogy utána a lehető legrövidebb időn belül már a föld alól bukkanjon elő tucatnyi csákány és ásó elhasználása után, a lemenő nap fényében megcsillanó vaspáncélban, felvenni a harcot az elemekkel és a szörnyekkel. Hiszen erről szól a Mine-craft. a tiéd, a te világod, ebben építhetsz, rombolhatsz, felfedezhetsz, egyedül, vagy a cimborákkal korlátok nélkül.

  A játékhoz rengeteg mod készült, melyek helyenként újraértelmezik a célokat és kitolják a határokat, a gyémánt páncél helyett Steve törékeny testét hipermodern nanoruhába, antigravitációs páncélba burkolhatjuk, és amíg lézerfegyverrel osztjuk az ellent a sötétben, a házban vígan pattogó kandalló mögött halkan szürcsöli fel hidrogénplazmáját a fúziós reaktor. De a játék alapjaiban nem változik, ha csak egy múló pillanat erejéig, de a vanilla MC szele meg - meg csapja az orrunkat.

  Folytatás...

  blackrulz 4 éve 0

 • új battlefield a google támogatásával

  mert megérdemeljük

  majd amikor a banner miatt nem látjuk hogy jön valaki ;]

  blackrulz 5 éve 1

 • Újra túlbuzog a jogvédelem

  Queent énekelt egy rendőrautóban egy részeg, és fel is került youtube-ra.
  Emi music berágott és leszedte szerzői jogokra hivatkozva :DDD

  azért még fent van párszor:)

  blackrulz 5 éve 6

 • Windows Surface teszt, interjú nyálcsorgatás, magyarul

  [/L

  Amennyire tudom az első magyar nyelvű bemutató a neten. silverlight és ie kell sajnos hozzá, schrome is elindítja, de használhatatlan az alsó sáv...

  Az anyag vágatlan, így a beállás elveszi az első 10-15 percet, azt érdemes áttekerni.
  link a videóhoz jó nézelődést

  blackrulz 8 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.