Hirdetés

2020. július 8., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Városi vs. Vidéki élet

  Laktam Budapesten és Maglódon. Igazából mindkét lakhelynek megvan a maga varázsa, de valamiért még is inkább a városban laknék. Nekem nem életem a kert -lusta egy típus vagyok- de egy medencével, gyümölcsfákkal felszerelt telek néha jól jönne.:) A városban azt szeretem a legjobban, hogy minden közel van és elérhető. Ha pénteken úgy döntök elmegyek moziba akkor elmehetek, utána egy koncert? Az is kipipálva...vidéken sajnos nem tudom megtenni. Persze kocsma az van dögivel :U
  A vidék javára írható még a csillagászati előny. A Fővárosban akkora a fényszennyezettség, hogy éjszaka lámpa nélkül betalálok a szobámba.
  Szerintem fiatalon város, főváros. 45 éves kortól pedig vidéki élet javallott.
  Bár ebbe is simán bele lehet kötni. Fiatalon friss levegőn távol a zajtól felnőni, majd idősen beköltözni a fővárosba a kórházak közelsége miatt :U

  BITBOYS 11 éve 26

 • Nokia a legjobb mobiltelefon a piacon (szerintem)

  Mióta mobilt használok szinte mindig visszatérek ehhez a márkához. Az első mobilom is Nokia volt.1611:)
  Egyszerű menü, jó terméktámogatottság, nagy választék, minőségi anyaghasználat(van mikor nem:)). Persze van egy-két melléfogás náluk is, de összességében ezzel a márkával vagyok a legjobban megelégedve. Szerintem Nokiáéknak meg kellene maradniuk a Symbiannál és tökéletesre fejleszteni. A Windowsos megoldás valahogy nem hat meg sőt, idegesít. Érintőképernyő szintén nem hat meg.
  Ha most kellene telefont választanom biztosan a címben szereplő márka kínálatából néznék ki valamit...

  Most N78-at használok. Tudásban jó, de szerintem ráférne egy komolyabb modem és gyorsabb processzor a készülékre. Maga az oprendszer nekem megfelelne ami rajta van, de gyengének érzem alatta a hárdvert.

  BITBOYS 11 éve 22

 • Terminator Salvation (2009)

  Aki látta a filmet és nem szeretné magában tartani az érzést...

  Ez itt a Nagy Terminator Salvation SPOILER topik

  7.2/10 33,253 votes

  BITBOYS 11 éve 36

 • Egy nagyon jó könyv: DIGITÁLIS ERŐD

  A Da Vinci-kód szerzőjétől! A végső kód. Erős, veszélyes - és feltörhetetlen... Amikor az NSA verhetetlen kódfejtő gépe találkozik egy rejtélyes algoritmussal, amelyet nem tud feltörni, az ügynökség riasztja vezető kriptográfusát, Susan Fletchert. A ragyogó eszű és gyönyörű matematikusnő olyan felfedezésre jut, ami pánikot kelt a hatalom köreiben. Az NSA-t túszul ejtették...de nem fegyverekkel vagy bombákkal, hanem egy olyan zseniálisan összetett kóddal, amely a parancs kiadásakor megbénítja az USA hírszerzését. Susan Fletcher harcba indul a titkolózás és a hazugság áradatával szemben, hogy megmentse az ügynökséget, amelyben hisz. Miután mindenfelől árulás veszi körül, már nemcsak a hazájáért küzd, hanem a puszta életéért, majd végül annak a férfinak az életéért is, akit szeret. A Digitális erőd közelebb jár.

  Kockáknak kötelező :K

  [link]

  BITBOYS 11 éve 5

 • Hold-parcella

  Csehországban olcsóbb lett a Hold-parcella. Készül a kozmikus útlevél is, az új tulajdonos fényképével.

  Húsz százalékkal olcsóbban vehetnek a csehek telket a Holdon. A kiárusítást a gazdasági válsággal magyarázza a Hold Nagykövetség, mert már ilyen is van Prágában.

  38 euróról 30-ra csökkent a holdbéli parcellák ára, ezt népszerűsítik röpcédulákon a cseh fővárosban. És még érdeklődő is akad. Ez a férfi a lányának vesz 18-ik születésnapjára egy darab földet a Holdon.

  Jaroslav Bartunek megjegyezte: "Valószínűleg sose jut el oda, csak a Földről nézheti a telkét. De legalább egy jót nevethet a gyerekeivel azon, milyen holdkóros volt a nagypapa."

  Készül a kozmikus útlevél is, az új tulajdonos fényképével. Lehet, hogy éppen Schwarzenegger, Mick Jagger vagy Tom Cruise lesz a cseh lány telekszomszédja. A Hold Nagykövetség szóvivője okiratot ad a tulajdonjogról, de arra nem tud választ adni, hogy ezt mikor és miként tudják érvényesíteni.

  Az ENSZ-tagországok 1967-ben megtiltották, hogy bármelyik ország kisajátítsa az égitesteket. Mégis maradt joghézag, mert a világűri ingatlanstop egyénekre és szervezetekre nem vonatkozik. Világszerte 18 Hold Nagykövetség árul telkeket a Holdon, a Vénuszon és a Marson.

  Forrás: Duna tv

  Folytatás...

  BITBOYS 11 éve 12

 • Hamarosan itt a HDMI 1.4

  A HDMI gyakorlatilag szabványcsatlakozóvá nőtte ki magát a szórakoztatóelektronikában, ma már nincs olyan tévé illetve DVD/Blu-ray lejátszó, amelyre ne kerülne ebből az interfészből. A szabvány alkotói a következő generáció bevezetésével ugyanakkor szeretnék elérni, hogy a hordozható eszközökön is elterjedjen a HDMI csatoló. A jövő kihívásaira felkészülve emellett új „funkciók” is beépítésre kerülnek.

  Habár a HDMI 1.3 már most is tartalmaz egy, a fizikai méretét tekintve a normál változatnál kisebb csatlakozót, ez a videokamákba is éppen, hogy csak befér. Mobiltelefonok, fényképezőgépek, GPS-ek, stb. számára az 1.4-es szabvánnyal egy még kisebb változatot is bevezetnek majd, amely „belül” természetesen továbbra is a megszokott, 19 tűs kiosztást alkalmazza, hogy „visszafelé” kompatibilis legyen.

  Ami a funkcionalitást illeti, a legnagyobb újdonság a videó sávszélesség további növelése lesz, amellyel az eszközök között akár 4096×2160 pixeles felbontású videók is továbbíthatók lesznek majd, vagy, a mostani, Full HD felbontásra alapozva ez eddiginél négyszer több képkocka vihető át másodpercenként - ha ennyi nem is, de a duplázás az otthoni 3D-s képmegjelenítéshez mindenképpen szükséges. Kétségtelen, hogy a térbeli megjelenítés technikai feltételeinek megteremtése indokolja leginkább a verzióváltást.

  Folytatás...

  BITBOYS 11 éve 0

 • Ha nem PH! akkor mi?

  Kíváncsi lettem.
  Ha ott szeretnéd hagyni a Prohardvert, esetleg más fórumokon is irkálsz, akkor az melyik oldal, fórum? Van másik alternatíva?
  Mi van a Prohardveren túl?

  BITBOYS 11 éve 0

 • Gamer (2009)

  Szereted az FPS-t? Itt megmutathatnád mit tudsz ;]
  Egész jónak ígérkezik, bár az ilyen filmektől eddig távol tartottam magamat. Első blikkre Death Race érzetem támadt, remélem komolyabb babérokra tör majd a movie...

  IMDb
  Trailer

  Gamer

  BITBOYS 11 éve 0

 • Star Wars VII, VIII, IX miért nem?

  Yuuzhan Vong?!

  Chinese movie superstar Donnie Yen is joining the cast of Rian Johnson's Star Wars: Episode VIII

  Rogue One

  Ha már ekkora zseton van a sorozatban, miért nem lesz folytatás? Nem érné meg? Annyi szenny forgatókönyv végzi celluloidon...nem értem.

  Folytatás...

  BITBOYS 11 éve 138

 • Balaton Sound 2010 (frissítve)

  Zamárdi
  2010. Július 8-9-10-11.

  PH! -ról valaki?

  Bérlet, napijegy: [link]

  Pogramok(:p) [link]

  BITBOYS 11 éve 81

 • FSN Sport Science

  Ma kaptam ezt a videót: [link] Cseppet elképesztő teljesítmény :Y

  Akit bővebben érdekel a téma: FOX Sports

  BITBOYS 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.