Hirdetés

2020. július 13., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Rejtélyes gyakorló lőtér Budakeszin (Kicsit benézte az újságíró)

  Népszava online :DDD

  A tudatlanság ugye:)
  A főcím fölött szereplő "Szélsőjobbos rendbontók kiképzőbázisa" valójában egy Airsoft pálya, ami arra szolgál, hogy jót szórakozzon a mai fiatalság, illetve azok akik szeretik a Airsoftot. Mindenesetre szépen felfújták az egész sztorit, manapság vadászni kell az igazán szaftos írnivalót, vagy ki kell találni valami elképesztő baromságot a lap eladásának növeléséhez. És ez sajnos nem csak erre a hírre igaz.

  BITBOYS 12 éve 13

 • 3...2...1...Beindul a részecskegyorsító

  Szerdán, azaz ma 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Nyugalom, aggodalomra semmi ok ;]

  National Geographic 2008. szeptember 17. szerda 22:00 Különleges építmények: A részecskegyorsító

  "A svájci-francia határon a felszín alatt található nagy hadronütköztető gyűrűt a modern tudomány legjelentősebb alkotásai között emlegetik a szakemberek. A 27 kilométeres részecskegyorsító alagútban hamarosan protonok – és esetenként ólomionok – fognak keringeni egymással szemben, hogy a megfelelelő energiára való felgyorsulásukat követően – a detektorok által aprólékosan megfigyelt körülmények között – összeütközzenek. A nagyszabású kísérletsorozattól a kutatók nem kevesebbet várnak, mint hogy megtudják, hogy milyen képet mutathatott az Univerzum közvetlenül az ősrobbanás után..."

  Folytatás...

  BITBOYS 12 éve 43

 • Amikor a fagyi visszanyal - zene- és filmkiadók háborúja

  Pert nyert a fájlcserélő a zenekiadók ellen
  Magyarországon az audio- és videotartalmak letöltése legális, amennyiben azt valaki nem osztja vissza

  BITBOYS 12 éve 2

 • Ausztrál superman

  Gondolom hallottátok a hírt, ha nem akkor:[link] Hogy lehet megtalálni a biztonsági kamera felvételét? Gondolom már fent van valamelyik portálon, csak nem tudom megtalálni.

  BITBOYS 12 éve 4

 • Fekete vipera angol vígjátéksorozat/idézetek

  Azért hoztam létre ezt a bejegyzést mert egyszerűen megérdemli(és a filmvilágot sem szeretném szétoffolni). :R

  Ha láttad a sorozatot és eszedbe jut egy-két idézet már lökheted is :D

  Indításként:

  -Úgy tudom nem árt, ha egy hajón van legénység.
  -Hát, erről megoszlanak a vélemények.
  -Éspedig?
  -A többi kapitány szerint ez igaz, énszerintem nem.

  Vipera és Baldrick német fogságba esik...

  Vipera: "Akkor sem lennék jobban begazolva, ha egy orrszarvú a kihűlt pocsolyából hazatérve ott találna engem a pizsamájában, a szivarját szívva, ölemben a feleségével."
  Baldrick: "Hallottam milyenek ezek a németek. Rettentően feldühíti őket minden amit anya szült a világra."
  Vipera: "Ebben az esetben Baldrick te biztonságban vagy. Mindazonáltal a teutonok brutalitása közismert. Az operáik három-négy napig tartanak, és nincs szavuk a pelyhesre."
  Baldrick:" A mamámat akarom."
  Vipera: "Valóban jó lenne találkozni vele. Azt hiszem egy csemetéjét féltő feldühödött anyagorilla hasznos szövetséges lenne.

  BITBOYS 12 éve 14

 • Pénzbehajtás/Követeléskezelés

  A következő oldal 16 éven aluliaknak nem ajánlott :D
  Érdemes beleolvasni a -Média cikkek- menüpontba.
  Íme

  BITBOYS 12 éve 45

 • Az Ericsson telepíti az első, napenergiával működő megoldást Dél-Amerikában

  Nem én írtam, viszont úgy gondoltam érdekesnek tartjátok majd ti is a következő hírt...

  Az Ericsson napenergiát hasznosító, úttörő helyszíni megoldását választotta a Digicel-csoport, a karib-tengeri térség legnagyobb mobiltávközlési szolgáltatója. A vállalat célja kis energiaigényű hálózati lefedettség biztosítása Suriname távoli területein. A megoldás a piacon jelenleg elérhető legkisebb energiafogyasztással rendelkezik, ami hozzájárul az üzemeltetési költségek és a környezetre gyakorolt hatás csökkentéséhez. Ezt a megoldást most telepítik először Dél-Amerikában.

  A megoldás az Ericsson RBS 2111 távoli vezérlésű GSM-bázisállomásán alapul, amely az Ericsson hatékony energiafelhasználásra optimalizált, innovatív bázisállomásokat tartalmazó sorozatának tagja. A környezetre gyakorolt hatása kisebb, mint a többi bázisállomásnak, mivel 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt.

  A megállapodás részeként az Ericsson MINI-LINK TN kültéri átviteli berendezéseket, napenergia-paneleket és tartalékakkumulátoros megoldásokat is szállít. Az Ericsson felel a hálózat telepítéséért és a rendszerintegrációért is.

  Folytatás...

  BITBOYS 12 éve 1

 • Mesék bakeliten

  Idősebb korom ellenére eszembe jutott egy 1984-es mese, amit szinte rongyosra hallgattam 8 évesen. Kvantum Fantum csapdája. És még a lemez is megvan a padláson a többi mesémmel együtt:)

  BITBOYS 12 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.