2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rejtélyes gyakorló lőtér Budakeszin (Kicsit benézte az újságíró)

    Népszava online :DDD

    A tudatlanság ugye:)
    A főcím fölött szereplő "Szélsőjobbos rendbontók kiképzőbázisa" valójában egy Airsoft pálya, ami arra szolgál, hogy jót szórakozzon a mai fiatalság, illetve azok akik szeretik a Airsoftot. Mindenesetre szépen felfújták az egész sztorit, manapság vadászni kell az igazán szaftos írnivalót, vagy ki kell találni valami elképesztő baromságot a lap eladásának növeléséhez. És ez sajnos nem csak erre a hírre igaz.

    BITBOYS 16 éve 13

  • 3...2...1...Beindul a részecskegyorsító

    Szerdán, azaz ma 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Nyugalom, aggodalomra semmi ok ;]

    National Geographic 2008. szeptember 17. szerda 22:00 Különleges építmények: A részecskegyorsító

    "A svájci-francia határon a felszín alatt található nagy hadronütköztető gyűrűt a modern tudomány legjelentősebb alkotásai között emlegetik a szakemberek. A 27 kilométeres részecskegyorsító alagútban hamarosan protonok – és esetenként ólomionok – fognak keringeni egymással szemben, hogy a megfelelelő energiára való felgyorsulásukat követően – a detektorok által aprólékosan megfigyelt körülmények között – összeütközzenek. A nagyszabású kísérletsorozattól a kutatók nem kevesebbet várnak, mint hogy megtudják, hogy milyen képet mutathatott az Univerzum közvetlenül az ősrobbanás után..."

    Folytatás...

    BITBOYS 16 éve 43

  • Amikor a fagyi visszanyal - zene- és filmkiadók háborúja

    Pert nyert a fájlcserélő a zenekiadók ellen
    Magyarországon az audio- és videotartalmak letöltése legális, amennyiben azt valaki nem osztja vissza

    BITBOYS 16 éve 2

  • Ausztrál superman

    Gondolom hallottátok a hírt, ha nem akkor:[link] Hogy lehet megtalálni a biztonsági kamera felvételét? Gondolom már fent van valamelyik portálon, csak nem tudom megtalálni.

    BITBOYS 16 éve 4

  • Fekete vipera angol vígjátéksorozat/idézetek

    Azért hoztam létre ezt a bejegyzést mert egyszerűen megérdemli(és a filmvilágot sem szeretném szétoffolni). :R

    Ha láttad a sorozatot és eszedbe jut egy-két idézet már lökheted is :D

    Indításként:

    -Úgy tudom nem árt, ha egy hajón van legénység.
    -Hát, erről megoszlanak a vélemények.
    -Éspedig?
    -A többi kapitány szerint ez igaz, énszerintem nem.

    Vipera és Baldrick német fogságba esik...

    Vipera: "Akkor sem lennék jobban begazolva, ha egy orrszarvú a kihűlt pocsolyából hazatérve ott találna engem a pizsamájában, a szivarját szívva, ölemben a feleségével."
    Baldrick: "Hallottam milyenek ezek a németek. Rettentően feldühíti őket minden amit anya szült a világra."
    Vipera: "Ebben az esetben Baldrick te biztonságban vagy. Mindazonáltal a teutonok brutalitása közismert. Az operáik három-négy napig tartanak, és nincs szavuk a pelyhesre."
    Baldrick:" A mamámat akarom."
    Vipera: "Valóban jó lenne találkozni vele. Azt hiszem egy csemetéjét féltő feldühödött anyagorilla hasznos szövetséges lenne.

    BITBOYS 16 éve 14

  • Pénzbehajtás/Követeléskezelés

    A következő oldal 16 éven aluliaknak nem ajánlott :D
    Érdemes beleolvasni a -Média cikkek- menüpontba.
    Íme

    BITBOYS 16 éve 45

  • Az Ericsson telepíti az első, napenergiával működő megoldást Dél-Amerikában

    Nem én írtam, viszont úgy gondoltam érdekesnek tartjátok majd ti is a következő hírt...

    Az Ericsson napenergiát hasznosító, úttörő helyszíni megoldását választotta a Digicel-csoport, a karib-tengeri térség legnagyobb mobiltávközlési szolgáltatója. A vállalat célja kis energiaigényű hálózati lefedettség biztosítása Suriname távoli területein. A megoldás a piacon jelenleg elérhető legkisebb energiafogyasztással rendelkezik, ami hozzájárul az üzemeltetési költségek és a környezetre gyakorolt hatás csökkentéséhez. Ezt a megoldást most telepítik először Dél-Amerikában.

    A megoldás az Ericsson RBS 2111 távoli vezérlésű GSM-bázisállomásán alapul, amely az Ericsson hatékony energiafelhasználásra optimalizált, innovatív bázisállomásokat tartalmazó sorozatának tagja. A környezetre gyakorolt hatása kisebb, mint a többi bázisállomásnak, mivel 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt.

    A megállapodás részeként az Ericsson MINI-LINK TN kültéri átviteli berendezéseket, napenergia-paneleket és tartalékakkumulátoros megoldásokat is szállít. Az Ericsson felel a hálózat telepítéséért és a rendszerintegrációért is.

    Folytatás...

    BITBOYS 16 éve 1

  • Mesék bakeliten

    Idősebb korom ellenére eszembe jutott egy 1984-es mese, amit szinte rongyosra hallgattam 8 évesen. Kvantum Fantum csapdája. És még a lemez is megvan a padláson a többi mesémmel együtt:)

    BITBOYS 16 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.