Hirdetés

2022. december 6., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Zacskósleves blog, vol.1

  Maggi forró bögre "illatos csirke ízű tészta"

  Immedias res, egyből a közepébe: a csomagolás meglehetősen ijesztőpiros, cserébe nem kell rajta semmi információt keresni, egyből, minden fontosat az arcunkba nyomnak. Mi ez, hogy kell elkészíteni, és még egy szép képet is kapunk, hogy a reklámokban hogy néz ki a termék. Hogy ezt tudjuk-e reprodukálni házilag... nos, azt mindenki döntse csak el maga.

  A zacskót kibontva megcsap a rízstészta jellegzetes szaga. Olyan erős, hogy szinte érzem, ahogy mászik utána a jóllakott kollégista a csomagolásból kifelé. Olyan ez kicsit, mint a kínai étteremből kicsapó ízesített keleti szél... csak szarabb.

  A tészta kiborítása, és idegbajos tördelése után egy apró zacskóra is felfigyelhetünk. Vélhetőleg ez tartalmazza az ízekért, és illatokért felelős aromák gondosan kimért keverékét, ami hívatott elterelni a figyelmünket arról, mennyire tartalmatlan, és semmitérő jelen étkezésünk tárgya.

  Folytatás...

  bbazs96 9 éve 11

 • Zacskósleves blog - prológus

  Kedves olvasgató Logoutosok!

  Örömmel jelentem be, hogy egy magazin-jellegű blogolmányt teszek közzé, heti egy epizódos sebességgel. A részekben külömböző fajta, színű, szagú, és állagú zacskósleveseket, illetve félkész-ready-made fogásokat fogok bemutatni. A csodálatos gasztronómiai élmények teljes értékű visszaadásáért egy felemás értékelési rendszert dolgoztam ki.

  A szempontok

  - Mint étel index: erről nem kell sokat mondani, a szabvány, rendesen megfőzőtt, és elkészített ételekhez hasonlítás. Az anyag élvezeti értékére vonatkozik

  - Mint zacskósleves index: ez nem a rendes, teljes értékű ételekhez hasonlítás eszköze, ez egy szubjektív index arra nézve, mennyire borzasztó az abrak a legborzasztóbbak között. Alig várom, hogy itt is "győztest" avathassak.

  - Állag

  - Íz

  Tervezek még írni az elkészítés rövidke menetéről is. A mennyei mannát a csomagoláson található útmutató szerint készítem el, pontosan mért vízzel, és az eltelt időre is gondosan ügyelek.

  A blog célja...

  Folytatás...

  bbazs96 9 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.