2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lassan kellene célt vadászni...

    Kellemes szombati délelőttön emlékeztettek a szüleim, hogy lassan rá kell jönnöm, mi akarok lenni, ha egyszer felnövök... Konkrét elképzelésem nincs, de a következő tárgyakból kifogástalanul produkálok:

    Angol
    Kémia
    Matek
    Fizika
    Informatika

    Halovány lila gőzöm sincs, hová mehetnék...

    bbazs96 12 éve 21

  • Ne küldd tovább ezt a sz@rt!

    No comment, pár embernek szívesen elküldeném :D

    [Ne küldd tovább ezt a sz@rt!]

    bbazs96 12 éve 0

  • Lenyűgözve...

    Valószínűleg évek óta nyomja... istenem...

    [Megpislogom!]

    bbazs96 12 éve 7

  • Munkászom...

    A minap úgy gondoltam, megosztom pár emberrel itt a logouton, hogy melóvadászatra adtam a fejem pár hete. Tudni kell hogy eléggé finnyás vagyok ezen a téren, valahogy a vendéglátós-pincérkedős része a dolgoknak - amiből pont rengeteg van itt, Siófokon - nagyon nem jön be.

    First Round

    Egy kis turistainformáló-adminisztrálós céghez jelentkeztem az informatikus mellé, gyakornoknak, ugyanis a korábbi években meg volt hirdetve ilyen munkakörbe egy, azaz egy állás. Idénre is tervezték volna, jelentkeztem is, csak aztán nem jött a zseton, így nem mertek alkalmazni. (legalábbis ezt mondták...)

    Kilőve

    Second Round

    Modellbolt Siófok kicsiny városában... Fenntartásokkal tekintek rá, de imádom a modelleket, ezért nagyonis ínyemre lenne a munka egy ilyen helyen. Azt mondták keményen kellene dolgozni, de úgy érzem, ha az érd.körömnek megfelelő a hely, akkor rengeteg energiát tudok belefeccelni. Meglátjuk, hogy sül el a dolog.

    Esély fennáll

    bbazs96 12 éve 6

  • Pénzhez jutni?

    A minap gondolkoztam, hogyan segíthetném elő, hogy egy kicsit hamarabb airsoftozni kezdhessek/jobb felszereléshez jussak. Csodák nincsenek, ide bizony pénz kell. Az eddigi 15-20e Huf-os keretet kitoltam egy az egyben 30-35re, csak hát ugye meg kellene keresni a külömbözetet. A következő lehetőségeket vázoltam fel magamnak:

    1. Munka

    +

    Sok pénz
    Ha ügyes vagy addig tart, amíg akarod

    -
    nincs az eszemnek megfelelő (angol/német b2)
    közvetítőn keresztül úgy szopatnának ahogy akarnak
    nehéz önállóan normálisat találni

    0
    be kell tartani a rendszert, állandó elfoglaltság lenne a nyárra

    2. Eladni pár cuccot

    +

    Gyors
    Nem igényel sok munkát

    -
    gazdaságtalan, kivéve ha valaki ügyesen csinálja
    fennáll átb@szás lehetősége
    nincs sok eladnivaló cucc
    normális áron egy év amíg elviszik

    0
    foglalkozni kell ezzel is, nem mindig van kedve az embernek szöszmötölni a vaterával.

    3.Csalás lopás hazudozás

    Most komolyan, ezt miért írtam ide?

    bbazs96 12 éve 27

  • Ak beta csalatkozás

    Megvettem, (okosan gart kértem rá egy hetet) kipróbáltam, FOS. Nem tudja valaki hogy miért lő 330 fps helyett vagy ötöt? csak kiesnek a csövön a golyók, nem tudok vele mit kezdeni.

    bbazs96 12 éve 7

  • Fegyverbe, de óccón!

    Nos, adott a büdzsé, melyet hónapok alatt toltam össze (no saját jövedelem)

    20165Ft

    Ebből kellene valami használható Airsoft cuccost beszerezni. Terv:

    Jing Gong 0510MG 15000Ft

    Ismerőstől veszem, megunta a puffogtatást, és kell neki a lóvé. Doboza sajnos nincs már meg, egy két apró karc található rajta, alig lőtt el vele 2000 bb-t. Nagyon egyben van, full fém+abs(markolat)

    bb 0.2 1000-2000Ft mértékben

    Helyi piacon van minőségi, fehér színű, talán tracereket is be kellene szerezni, de amíg egyet nem játszottam, minek? Egyelőre van egy kicsi itthon is, sorjamentes és 0.2 kaliber.

    Védőszemüveg! kb. 1000Ft

    Megyek az O** áruházba oszt megnézem mit adnak védeni a fejemet

    Egyebek

    cipő: sportcipő, régi parkourhoz használt Kalenji ekiden 75
    nadrág: fekete adidasz climacool
    Póló:fekete, nagy a választék, szerintem a far cry2-es lesz :D
    Táska? tartalék bb-tartásra egy övtáskát néztem ki, remélem nem fogok olyan nagyon trén kinézni a dfelsorolt cuccokban, dehát ez van, mást venni nincs budget... egyelőre... ! :D

    bbazs96 12 éve 9

  • Airsoft

    Egy pár emberrel a környéken elgondolkoztunk egy közös, új hobbi űzésén, melynek neve airsoft. Nincs nagy keretünk a felszerelésre, páran vagyunk, eléggé tanácstalanok. Egyik ismerősömmel mentünk egy békés csatateret nézni(magánterület, lakott területen, de mindenféle forgalomtól és embertömegektől távol, egy telek), illetőleg a fegyvereinket is elkezdtük összeválogatni.

    Amit magamnak venni készülök, az egy úgynevezett AK-beta. Márkáját sajnos nem tudom, kérlek segítsetek, melyik gyártó készített válltámasz nélküli verziót. Adott még a környéken egy fém gearboxos mp5, low cap tárral, és kampó akksival (csinálok/tatok hozzá), és egy cyma uzi, még a régebbi szériák közül, ami annyit tesz, hogy gyengébb mint az elvárt. Még a leendő repertoárunkban van egy szintén cyma Shotgun, ami shellekből eszik, és eléggé bika, viszont ha egy golyó kicsit is sorjás, már kapar a torka szegénynek. Van még egy csipásunk, aki magának intézi a fegyvert, mert nincs volt csipás ismerősöm.

    Oldalfegyverekből bőséges a választék, adott két elektromos pisztoly, egy cyma desert eagle, és egy jing peng 920-as. Erősebb rugós társaik egy fémtokos glock18c, és egy usp.

    A csapattagokról és a felszerelés alakulásából, illetve a javításokról ha hibásat szerzünk be (olcsóbb ... ... ) naplót fogok vezetni, itt a logouton. Egy helybéli csapathoz szeretnénk felnőni(Siófok), és taktikában, műszaki ismeretekben fejlődni.

    bbazs96 12 éve 2

  • Call of Duty 4 config vizsgálat

    Ezúttal a profi CoD4 játékosok eszközét, a konfigurációs fájlok tweakelését veszem górcső alá.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 12 éve 110

  • MEGOLDÁS SOK PACKARD BELL TM81-el küzdőnek!!!

    Rengeteg lapon olvastam hogy a packard bell TM81 RB 115HG fagy. Nálam is fagyott, csak én utánajártam a gondnak: A packard bell vga drivere szar! Bármi más driverrel hibátlan, a DNA a Tweakforce vagy a gyári ATI, mind hibátlanul szolgálnak... Ahhoz hogy menjen, az előzőt teljesen le kell törölni, de utána nincs vele több gond.

    bbazs96 12 éve 0

  • Ati Mobility Radeon HD4250 Tuning útmutató

    Mit kap a kedves olvasó?

    Sokan szidalmazhatnak most ezért a címért, hogy tönkreteszem, meg hogy nem érdemes, illetve minek csinálok ilyesmit, úgysem érek el vele semmit. Az igazság az, hogy pár játékot pont ez a megoldás lendített át a játszhatósági küszöbön ( főleg az unreal 3-as motorral készültek ), illetve ahol egy kis plusz kakaó kellett, ott is bejött. Mielőtt a tényleges órajelemelésre térnék, egy kis tweakelgetés következik, amivel komolyabb behatás nélkül érjük el azt a pluszt.
    Mivel e mellé a nyákszaggató vérengző szörnyeteg mellé a gyengécske Turion processzoroktól Phenom kettesekig mindent csomagoltak, és a 3dmark 06 eredmények között kétszeres a differencia, ezért a processzor órajel-emelésének módját is belecsempészem írásom végébe, valamint még egy apróságot, ahogy illeszthetővé tehetjük a VGA-t windows xp operációs rendszer alatt, ami hivatalosan nem támogatott.

    Tweakeljünk!

    Catalyst control center: Mindenek előtt váltsunk speciális nézetre! A 3D beállításoknál keressük meg a mipmap minőséget, és állítsuk a maximumra (nem zavar sok vizet és szép is), a Catalyst A.I viszont kikapcsolásra kell hogy kerüljön. Ezzel a két beállítással a HUD elemek nem romlanak annyit kisebb felbontás esetén, illetve sokkal simábban, folytonosabban futnak a játékok.

    Folytatás...

    bbazs96 12 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.