Hirdetés

2020. október 21., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Alcor Snugbook Q1411 / Q1421.

  Az Alcor Snugbook Q1411 vagy Q1421 ugyanaz a masina, csak a belső tárhely 64GB az utóbbiban.

  Tömören: ez egy laptop bőrbe bújt tablet, remek kijelzővel, legális teljes WIn10-el, kielégítő sebességgel, Ethernettel, USB3al, és belső HDD/SSD bővíthetőséggel (ami csalás, de jó, hogy van).

  Kezdjük a negatívumokkal:

  A billentyűzet nem szabványos, amint az a fotón látható, hiányzik a hossz í/Í. Azt Alt Gr J/I kombinációval azért elérhetőek a betűk, de ez kissé kényelmetlen. A space teljesen esetleges, vagy elfogadja a leütést vagy nem, úgy tűnik, hogy inkább azt szereti, ha a bal oldala van lenyomva. Az Ű nem szabványos helyen van. Összességében a billentyűzet elég gyenge, püfölni kell.

  A fejhallgató kimenet nagyon zajos, alapzaj is van és nyávogó digitális zaj is, halkításra nem reagál, úgyhogy valószínű a tápból jön. A zaj hallatszik a beépített hangszórókon is, mondjuk ezeknek annyira gyenge a minősége, hogy egy skype hívást le lehet velük bonyolítani, de másra nem igen alkalmasak. A mikrofon normálisan teszi a dolgát. UPDATE: az egyik hangszóró belül fordítva van beforrasztva. Meg kell fordítani, ami régen a piros drótvolt az legyen a fehér. Sokat javul a hang, ellenfázisban van eredetileg.

  Folytatás...

  Baskiria 3 éve 57

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.