2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mobil kommunikációs fejlödésem.

    Sokáig csak a mai szemmel és ésszel nézve butafonokat használtam de igyekeztem mindig jobb és jobb készüléket választani.
    A múltban fontos volt a számomra a telefon fénykép készítési lehetősége,persze a minőség is.
    Ahogy öregedtem úgy kezdett az érdeklődésem változni a kézi kütyük iránt.
    Először egy ajándékba kapott Asus 636-os készülék volt az ami elbűvölt a tudásával és kitárta előttem azokat a kapukat amiket a kézi számítógépek alkalmazási és sokrétű felhasználási lehetőségei adtak.
    Ezt követően ismét egy Asus gyártmány következett még pedig egy 696-os modell.
    Nos ez nem tudott sokkal többet az elődjénél de kinézetre formásabb és eggyel újabb operációs rendszer volt rajta a mostanában már nem egészen jól csengő WM 6.5.
    Sokáig ezt a párosítást használtam,hogy telefon és PDA ami az igazat megvallva egy jó darabig ki elégítette az igényeimet minden / informatikai/ szempontból.
    Ezekben az időkben kezdtek ellepni minket a különböző pda+telefon össze gyúrásával készült készülékek és hazudnák ha azt mondanám,hogy nem fájt a fogam utánuk.
    Sokáig egy HTC Cruise volt az álmom majd ugye ennek újabb változata a Cruise II,persze mondanom sem kell,hogy ebben az időben nagyon sok gép jelent meg és mindig elbizonytalanított a tudat,hogy melyiket is kellene venni.
    Ez addig tartott amíg nem kaptam egy Nokia E52-es készüléket ami az első symbian alapú készülékem volt és bátran mondhatom,hogy az utolsó is egyben.

    Folytatás...

    barrasz 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.