2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • notebook upgrade: w520

    Most jött meg a régi notebookom cseréje.
    Nekiálltam izmolni vele.
    stay tooned.

    1. a notebook megérkezett. ghost for linux elő, mentés. először a teljes diszket ftp szerverre, utána partíciónként. Erre ráment 3 óra.

    van rajta 3 ntfs partíció. hogy ezekkel mi lesz, fogalmam sincs. ha hajlandó megmaradni magának a linux mellett, maradhat, ha nem, kuka.

    2. debian cd beletol. bootol.
    nem ismeri fel a hálózati kártyát.
    ez nem egy bjutiful frendsip kezdete...

    3. no, akkor lássuk, mit csinál.
    elszállt, mint ólajtó.
    ezzel itt vége is az ntfs partícióknak, a marhaságot tartsák meg maguknak.

    4. hát ez a tolerancia a winsuxszal szemben nem jött össze. most, hogy kifizettem az ms adót, már le is hullott a diszkről. Bill bácsi, vegyél belőle gyógyszert.

    5. legjobb utasítás a dd, nem marad utána semmi, csak egy nagy nullával való osztás... kicsit agyaltam a particionáláson,de ez sem lesz agyonbonyolítva.

    6. Lapa kolléga azt mondjaa linux topicban, hogy hdaps. Azt nem értem, hogy ha bántani akarom a gépet, miért is tennék fel egy védelmi programot... nehezítsem a saját dolgom?

    Folytatás...

    bambano 13 éve 7

  • [égt] hogyan borogassuk össze a tabunkat

    Rakjuk fel a Fairy Cubes nevű, enyhén addiktív, ámde magyar játékot. Easy szinten tapasztaljuk ki, majd kezdjünk vele nagy sebességgel játszani. Úgy értem, toljuk, ne tötymörögjünk.

    Kisvártatva úgy fejreáll az egész ui, mint a szög. nyomod, nyomod, áttolod az ujjad a kijelzőn, de nem érzékeli. málenkij reboot kell a javításhoz.

    bambano 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.