2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Új telefon a Vodafone-nál, kis extrával...

    Gondolom olvastatok illetve hallottatok ti is olyan történetet, amikor valaki bemegy a szolgáltatóhoz és vásárol egy "okostelefont" amit hazavisz, kipróbál, természetesen magától felmászik a netre és vagyonokat kiszámláznak neki ezért.
    Aztán hosszas szócsata az ügyfélszolgálattal akik ha jó fejek nagy kegyesen elengedik a hatalmas (több 10 ezres) összeg felét.

    Hogy ez mennyire fair és mennyire az ügyfél hibája azon el lehetne vitatkozni, de most másról volt szó.

    Szóval egyik ismerősöm nézegette az Androidos telefonokat lelkesen, jó 1 héten keresztül, kérte a tanácsokat, hogy mire figyeljen.

    Bement, vett egy androidos telefont (lényegtelen, hogy milyet) előfizetéssel jó 90k környékén. Olyan előfizetést választott hozzá ahol nyugodtan tud netezni, ha túllépi a korlátot csak visszalassítják. Magyarul nem olyan fajta aki megveszi a csilli-villi telefont a netet meg lespórolja róla.

    Hazavitte, örült, mutogatta és használta is. Nem tellt el egy hét és ma hívják, hogy az egyenlege meghaladja a 21 ezer Ft-ot. :Y

    Valami olyasmit mondtak neki, hogy még nem aktiválták az új előfizetést (???) vagy micsoda és ha gondolja reklamálhat.

    Kicsit érdekes...

    BaLee 13 éve 1

  • Az internet elmúlt 15 éve

    Gondoltam készítek egy kis elmerengést...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 125

  • Mi lesz a nyugdíjammal?

    Idegesítő ami tegnap óta zajlik nyugdíj fronton. Ami meg az országban zajlik az meg az önkormányzati választások óta idegesítő és egyben elszomorító. Persze taktikusan megvárták, nehogy túl korán borítsák a bilit, így nem nagyon kellett félniük semmitől.

    Én naivan azt gondoltam, hogy ezzel a 2/3-addal nem fognak annyira visszaélni, pedig akkor már szinte mindenki kongatta a vészharangot.

    10 éve, mikor dolgozni kezdtem választanom kellett egy magánnyugdíj pénztárat. Ezt akkor nyűgnek gondoltam, meg plusz pénzkiadásnak amit sosem látok majd. Elég friss volt a rendszer, többen mondták, hogy ki tudja mi lesz ezekkel a pénztárakkal 20-30 év múlva?

    Telt-múlt az idő, évente kaptam az értesítőket, hogy hogyan is állnak a megtakarításaim, milyen hozamokat értem el, majd pár éve még portfóliót is választottam.

    Kezdtem érteni, hogy valahol ez nekem jó. Nevemen van, saját megtakarításom és szépen gyarapszik. Egy éve már oda is eljutottam, hogy interneten meg tudtam nézni, hogy hogyan áll a számlám, és követni tudtam mennyit fizettek utánam a munkáltatóim, hogyan gyarapszik a pénzem. Örömmel töltött el, hogy legalább ez van.

    Folytatás...

    BaLee 13 éve 5

  • Közös vásárlás és a hazai webshopok?

    Gondolom rengetegen találkoztatok már az internetes közös vásárlást hirdető cikkekkel, weboldalakkal,...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 13 éve 143

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.