2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy közel 400 ezer forintos felső kategóriás HP EliteBook garanciáztatása nevetséges közel negyedév alatt!

    Bevezető

    Vettem még hónapokkal ezelőtt egy pár éves felső kategóriás HP EliteBook 8530W típusú notebookot. Annyi hibával, hogy volt egy kis kopás a csuklótámasz részen, illetve a winchester kondíciója már rossz volt.
    A kopás nem zavart, a HDD-t meg egyből SSD-re cseréltem így azzal se foglalkoztam.
    Rengeteg gépem volt már, sőt előszeretettel cserélgetem őket, és a mai napig a történettől függetlenül ki merem jelenteni, hogy az egyik legjobb gépem volt, a tűéles képe miatt (WSXGA+ High Definition Plus, AntiGlare WVA TFT LCD) nagyon szerettem. Azonban kaptam céges gépet, így sajnos bármennyire is szerettem, 2 gépet feleslegesen tartottam volna egyszerre, úgyhogy gondoltam eladom. Szeretem minden dolgomat ha tehetem hibátlan formában meghirdetni, és mivel volt még rá garancia gondoltam ezeket a kis apró hibáit orvosolom, hogy a kedves vevő hibátlan állapotban kapja meg.

    Garanciáztatás

    Interneten kinéztem a legközelebbi helyet ahova betudtam vinni, ez a CHS Lehel utcai szervize volt. 2012.09.05-én vittem be, a hibák ismertetése (a fent említett hibák még kiegészültek annyival hogy kértem egy új töltőt mert sercegett), és a gép leadása után közölték velem, hogy 4 munkanapon belül kész is lesz.

    Folytatás...

    B-L-A-C-K 11 éve 66

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.