2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gigabyte Gsmart Arty A3

    Sziasztok,

    Előzmények:
    Nem tesztet szeretnék írni, pusztán csak a tapasztalataim osztom meg az érdeklődőknek.
    Sokan előítélkeznek a nagy kijelző/kis felbontás kombináció hallatán, sokan tapasztalatból, mások hallomásból. Nem vagyunk egyformák, ennek ez a rendje. Van akit valóban zavar a kis pixelsűrűség, van akit nem. Jó áron hozzájutottam még július elején egy Prestigio PAP5300 készülékhez, 5,3 coll TFT kijelző, 480x854-es felbontás. Első látásra jónak tünt, nem is annyira pixeles, többnyire úgy is netezek, jó lesz ez. Mégsem lett jó, nem a felbontás, hanem a silány TFT kijelző végett. Majd két hónapig gyötrődtem, mire nekiestem Észak-Komáromnak (itt lakom a határ mentén, meg gyárilag onnan származom, meg ott mindenre 2 év gari van), ott vettem, gondoltam körbefutom a használt mobilosokat. Kinéztem magamnak az egyik helyi áruházban egy Gsmart Rey R3-at, ugyan ez a felbontás, de 4,5 collon. Jó áron be is vették a Prestigiot, a kiszemelt telóra 20 eurót kell ráfizetni, gyerünk az áruházba. Konkrét céllal mentem a mobilos pulthoz, kértem a kiszemelt áldozatot, hogy megtapizhassam, akkor hozta a másik eladó srác az Arty A3-at, "most jött, ez a legújabb, kirakom" mondta a kollégájának. Na add csak ide, hadd nézzem a dobozt mit tud, mert marha jól néz ki, mondom én. Alap infó rajta a dobozon, 5 coll 480x854-es IPS, 1 giga ram, 4.4 android, 2000 mAh akksi, persze dual sim.

    Folytatás...

    atosan 10 éve 250

  • Samsung Galaxy Trend Plus

    Sziasztok,

    Elég új ez a telefon, nem is találtam róla itt semmit, ezért gondoltam úgy, hogy nyitok egy bejegyzést. Telenornál már kapható, lejárt a hűségem és ezt választottam. Mivel online rendeltem csak hétfőn kapom meg, azt is délután. Tapasztalataim megosztom, természetesen fokozatosan, ahogy kiismerem a készüléket. Addig is akinek van ilyene, szivesen látom a véleményeket :)
    2014.02.21 - Közben többünknek is lett ilyen, megjelent a Vodafonnál is. Eddig még senki nem panaszkodott. Egy fórumtársunknak volt gondja a mobilnettel, mikor bekapcsolta, újraindult a telefon, hiába a gyári beállítások visszaálítása, ez sem orvosolta. Szerencsére a három napos cseregarancián belül volt, így cserélték. Ráadásul csak 1000mAh akksi volt benne, tehát valamit nagyon elronthattak a gyárban. Javasolt mindjárt a boltban kipróbálni, az ilyenek elkerülése végett, de ez igaz minden típusra, mindenhol vannak bakik.
    Személy szerint már három hete elégedetten használom. Előtte egy LG Optimus L5 ii telefonom volt, melyben 512 ram van, ennek ellenére szépen pörgött az is, de azért jó hatással van az a 768 mega ram. Kicsit azért tartottam a Galaxy Trend plus-tól, TFT kijelző az LG IPS-e után, sok helyen az optimalizálásra (Samsungnál) panaszkodtak , az MA-n is volt náhány teszt, ahol ezért nem kapott tetsziket egy modell. Ezen aggályaim mind eloszlottak.

    Folytatás...

    atosan 10 éve 1791

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.