2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kendőzetlenül arról, hogy miért nincs már ilyen-olyan teszt

    Merthogy lehetne. DROID is, Spica is, N900 is, LG napelemes izé is, de nincs, ezt ti is látjátok.

    Hát feleim, azért nincs, mert annak ellenére, hogy bazira hamar beszerezzük a cuccokat, nem írunk mindenről, ami nálunk van. Mert úgy nem lehet, hogy kapok egy vatta új telefont, kibontom, és nem tudom a hangerőt állítani, mert beszart a gomb, meg egy-két funkció nem működik, de én tudom, hogy egyébként mit csinál. Meg úgy sem lehet, hogy elindítok rajta egy letöltött játékot és szaggat, mert akkor valami nem kerek. Meg az sem oké, hogy az érintőkijelző érzékenysége hol megy, hol nem.

    Akkor fogom, és felhívom azt, aki küldte a terméket, hogy szerintem ez hibás. És nem írunk tesztet, mert akkor leírhatnánk, hogy hibás, szar, szemét, szar alak a készülék, miközben lehet, hogy csak preproduction, meg az előző tesztelő, vagy akárki tönkrevágta, de nyilván így nem kerülhet piacra.

    Megvárom, amíg küldenek egy jót. Ami működik. Amin friss szoftver van. Amivel nincs alapvető probléma.

    Lehet, hogy ez nektek fáj, mert már olvasnátok a fenti készülékekről. De az biztos, hogy ha megjön a normális tesztcucc, akkor megkapjátok az írást, lehet rajta csámcsogni, és nem azon kell nyűglődni, hogy biztos a tietek volt szar, mert a 700Mhz-es procival ez gyors kell legyen és ti vagytok a bénák.

    Mert baromira nem vagyunk bénák.

    Folytatás...

    Aréna-blog 14 éve

  • A DROID teszt kissé csúszik

    Sajnos a múlt heti Térerőben bemutatott Motorola DROID-ról egyelőre nem lesz írásos teszt, pedig nagyon rá voltam feszülve. Azt már a rádióban is említettük, hogy informális csatornákon keresztül sikerült hozzájutni, csak a készülék került hozzánk doboz nélkül, angol szoftverrel, navival és egyéb nyalánkságokkal.

    Ám a kontakt, aki a segített összehozni a történetet jelezte, hogy nagy bajok lennének, ha ebből a jelen állapotában teszt születne. A 2.0-s Androidnak valami spéci, fejlesztői verziója ücsörgött a telefonon, ami nem kerülhet ki semmiféle publikus helyre, így hát páran megütnék a bokájukat, ha mi szép szkrínsotokkal felvértezett cikket kanyarítanánk elő. Pedig atomjó a cucc, büntető a kinézete, bazira jók az új widgetek, állatian jó a hangvezérléses keresés, a navi... már élesítettem a billentyűzetem, hogy legyen belőle egy izmos cikk...

    ... de most még nem lesz. Innen nézve még az is csoda, hogy a rádióban tudtunk róla beszélni. A hazai bevezetés februárra várható, addig nyilván megoldjuk a dolgot.

    Bog

    Aréna-blog 14 éve

  • Tovább fokozódik a tesztkészülék-helyzet

    Azt hittem, hogy a múlt heti OmniaPRO-HD2 párosnál nemigen lesz durvább halom az évben, de most megint olyan adag cucc gyűlt fel, hogy csak pislogunk Bochaval, aki ennek örömére jól el is utazik másországba (ez volt a külföld szinonímája gyerekkoromban), de előtte még kitol magából egy T-Mobile Pulse tesztet.

    Nekem meg itt marad további két androidos gép, jelesül a Samsung Spica, illetve a Motorola DROID, közben megérkezett a Nokia E72, még mindig írás alatt van a Vodafone 541, lappang egy kínai óramobil a táskámban, egy Nokia 6760, valamit Gubro birtokol valami MyPhone izét, szóval ez van most nálunk szolidan, és várjuk a BB Bold 2-t.

    Szóval ezekre számítsatok minimum, mert tipikusan ilyenkor szoktak becsúszni még további meglepetések, amikre nem számítunk.

    Stay tuned!

    Aréna-blog 14 éve

  • Atomcuccok az asztalunkon

    Nagyon durva mennyiségű és értékű tesztcucc-adag gyűlt fel a héten, most kéne abbahagyni az egészet, eladni a pakkot és lelépni másfél millával :D

    De lássuk a konkrétumokat, csak címszavakban:
    HTC Tattoo
    2db HTC Touch HD2
    Samsung OmniaPRO
    Nokia N97 Mini
    Palm Pré

    és még sok kis egyéb kacat, három Alcatel, kínai óra, négy navi. Még nálunk a CorbyTXT is, úgyhogy van választék, ha már a hajamban nincs.

    Na, mi következik ebből? Hogy a jövő hetünk elég izmosnak ígérkezik.

    Ja: holnap rádió! Térerő, Rádió Café 98.6, stay tuned!

    Aréna-blog 14 éve

  • Tesztkészülék-saga

    Dír Olvasók!

    Tudjuk, hogy miről szeretnétek tesztet látni. Mondjuk T-Mobile Pulse-ról. Vodafone 541-ről. Új Nokiákról, Android rendszerű HTC-ről. De nem mindent tudunk összerakni.

    Vodafone 541 van nálunk. Tattoo is. De a T-Mobile Pulse egyelőre becserkészhetetlen, a szolgáltatónál viszonylag kevés van belőle, a sajtó számára nem tudtak félretenni. Máshonnan viszont képtelenség beszerezni. Megvenni nem fogjuk, az erős bukó, bár gondolkodtunk rajta, hogy esetleg mégis, aztán alkoholos filccel Bocha dedikálja, hozzácsapunk egy bögrét és árverésre bocsájtjuk, de még így is jelentős értékvesztéssel kell számolnunk, amit nem szeretnénk belekalkulálni a büdzsébe.

    Ez a szomorú helyzet, igyekszünk pótolni a hiányt egyéb, friss, ropogós és élvezetes írásokkal.

    Megértéseteket köszönjük.

    Aréna-blog 14 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.