Hirdetés

2020. május 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kérdés mindenkihez

  Ha az életetek pillanatairól készülne egy 3-7perces rövidfilm, melyik zenét választanátok aláfestőnek?

  Én ezt: Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall

  És ti?

  anevemearl 8 éve 12

 • vatera...

  ideje bojkottálnom a vaterát...

  televan intoleráns eladókkal, hülye vevőkkel, stb...

  nekem jó a hardverapró...

  anevemearl 8 éve 16

 • New phone! :)

  HI ALL!
  Igeeen, ma családi segítséggel szert tettem egy vadiúj SE XPERIA MINIRE.

  Naggyon ott van. Szerinttek miket tegyek fel rá?

  anevemearl 8 éve 19

 • segítsetek!

  Sziasztok!

  '84-87es (szivar) Audi 100as jellegrajzát keresem, tető nézet nem kell, de a legfontosabb az első-hátsó-oldalsónézet lenne, mert amit találtam, azt nagyon elb...ták.Ilyen kellene: . Ha valakinek van talonban, vagy tudja honnan lehet letölteni, írjon! :)

  Köszönööööm!

  anevemearl 8 éve 9

 • mondtam már....?

  mondtam már, hogy mennyire utálom a plázákat? folyton a sok teszem veszem magam pi..a, meg azok idióta vasalthajú, letoltcsőnadrágos, műszőke elkényeztetett pasija/haverja/alkalmipartnere ott bandáznak dől belőlük a mocsok, zajonganak, és nem szólnak rájuk mert azok viszik a pééééénzt...

  no meg a sok lógós kis majomgyerek, akik élvezik h másokat szivathatnak....

  páwatelep....

  kövezzetek meg tessék! csak nyugodtan

  anevemearl 8 éve 41

 • KÖZKÍVÁNATRA! A (majdnem)panellakó 5.rész

  Naiggen, elmaradtam, sajnááááálom. :(

  Szóval lets get started:

  A (majdnem)panel lakó, 5.rész- Felzárkóztató (2.)-Avagy vissazvágyom vidékre

  Szóval. A lakás kész, át van rendezve, befogadás megtörtént. De... Kezdem nem jól érezni magam a lakásban, meg ebben az egész pesti életben... Minden reggel ki a 11.ker-be, majd ott végigülni az órákat-majd go haza! Mire hazaérek már fekszem is lefele, felemészt az élet. Szórakozás a minimumon, haverok 0. Senki sem ér rá, ahogy én se. Nyáron nem így tűnt, jóvolt, szabadvolt, minden. A fiatalok mindig kint voltak, lehetett pihenni, olvasni, levegőzni. Erre most, mindent felemészt a tanév, a rossz idő.

  De nem ez a lényeg, elakanyarodtam. Az élővilágom már ki van alakítva. Ja meg volt megint egy üvöltözős botrány idegbetegéknek hála. Nem részletezeném, de mégis megteszem:

  Adott az hogy már megint miért néz mindenki feléjük. Erre visszaüvöltött valaki, hogy fogja be a retek pofáját stb. stb. Erre a nyugdíjasok melléjük álltak hogy ne piszkálja őket senki, mert hogy ők már '7x óta itt laknak, és joguk van dönteni... No comment

  Amúgy nem vagyok sokat otthon ezért nincs esemény. De nem tűnök el, Tudósítok! :)

  anevemearl 8 éve 7

 • ennek mi értelme?

  Hellosztok.

  A rádió1en már pár napja rendszeresen bejelentik, hogy elvették a frekvenciájukat.

  Ennek mi értelme? egy régóta üzemelő, nagy rajongótáborral rendelkező adótól elvenni a frekvenciát csak azért hogy valami új vacak adó jöjjön a helyére. :(

  anevemearl 8 éve 10

 • Dilemma...

  Nem tudom eldönteni hogy mi legyen a nemrég szerzet K750-es SE-mmel.

  A tipushoz emlékek kötnek, tehát mindenképp fel fogom újítani.

  De nem tudom, hogy eladjam-e, vagy maradjon gyönyörködni, nosztalgiázni....

  Szerintetek?

  Mellesleg BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEEEEK! :))

  anevemearl 8 éve 14

 • Hogy miért hallgatott el a majdnem panellakó?

  Sziasztok!

  Rég nem írtam, nem csináltam semmit, csak egy kis szösszenetet publikáltam.

  Hogy miért?

  Leapadt az olvasótábor.

  1.rész: 47 komment, 1137 katt- 8 lájk facebookon-maiből egy az enyém, hogy megosszam

  2.rész: 15 komment, 416 katt, lájkok innentől 0

  3.rész: 16 komment, 376 katt

  4.rész: 6 komment, 118 katt

  Nem éppen önbizalomgerjesztő.

  Na akkor folytassam? Időm van írni..

  Ti vagytok a döntő emberek. :)

  Szavazatokat kommentben kérek :)

  anevemearl 8 éve 8

 • Szösszenet

  Kedves Alvás!

  A mi szerelmünk szerintem olyan erős, hogy nem hagyhatjuk, hogy holmi ébresztőóra, vagy mobiltelefon, netántán ébresztő szülő közénk álljon.

  Üdvözlettel, Egy tanuló a sok közül. :)

  xD

  anevemearl 9 éve 13

 • A (majdnem)panellakó 4.rész

  Sziasztok Olvasóim!

  Hát, szánom-bánom, eddig nem volt időm írni, és most pótolok, olvassátok, jó szórakozást.

  4.rész-Felzárkóztató 1:

  Nna, eddig hetente, másfélhetente írtam valamit. A költözés az augusztus első hetében zajlott, és kb, aug. közepéig, 3.hetéig szól az iromány.

  Sikerült a lomolás, van amit elvittek, van amit kidobtunk, de sokáig nem volt üresebb a hely, mert a dobozokból kikerültek az én lomjaim. Eközben már egészen jól kijöttünk szomszédainkkal, mind közvetlen, tehát falszomszédainkkal, és olyanokkal is akik a folyosó végén laknak. Szóval kezdenek befogadni minket, nagy az öröm. :)

  Szóval, előző részben szóba került az ablak. Igen, jó 2-3 hétig úgy voltunk hogy fólia, az ablak helyén. Erre mondtam magamban /bár ateista vagyok/, hogy a Jóisten nem akarta hogy eljőjjünk vidékről. Szóval jöttek az ablakosok, sűrű elnézéskéres, jajj értsék meg nem a mi hibánk, stb. És még mielőtt kiborultam volna, és nekiálltam volna üvöltözni, találtam pénzt, slissz le a boltba, kajálni, majd séta, lenyugodtam. Szerencsémre. Az volt az egészben a legnagyobb poén, hogy még napokig párás, meleg volt bent, nem szellőzött ki a párás, meleg fullasztó levegő. Na de mindegy...

  Folytatás...

  anevemearl 9 éve 6

 • Állok a gangon...

  Na ja, kerülget minket a költözés szele, megyünk a lakáshoz. Amíg anyám és nagyszüleim kőrbenéznek én kiállok a gangra. Hogy mi is az a gang? A magyar csak függőfolyosónak hívja a szótárak meg minden egyéb szerint, de a szleng csak gangnak hívja, jó is az úgy.

  Szóval állok, észlelem vannak kint, idősek, illedelmesen odaköszönök, miszerint Csókolom. Ennyi az össz nézem az utcát, épp valami tuning gépben négy fiatal humanoid, jókedv, üvöltő zene stb. Nem izgatott a dolog... Látom jön valaki a lépcsőházból, fiatal srác, 17-19 éves lehet, odahellozok, visszaint, megy be, és ennyi. Nem igényeltem több kontaktot amúgy se, szivem szerint csak feküdtem volna valahol, és a kisujjam se mozdítottam volna. De a sors nem így hozta. Gondoltam megyek egy próbakőrt a lifttel, meg látom van egy jó kis százasbolt a ház aljában, gondoltam, beugrok egy kóláért, stb. Megtörtént, visszafele lifttel, hogy mennyire birom a bezártságot /klausztrofóbiás vagyok ugyanis/, meg még is milyen gyors, üzembiztos-e stb. Csak aggódtam. Ott megálltam a lépcsőházajtó előtt, felbontottam a pepsimet, néztem ki, egyszer csak mögülem egy jó mély hang: "Hello!", hátranéztem, visszaköszöntem, tőlem idősebb, tehát ugye jónapottal illik köszönni. Szépen megkérdezte ki vagyok, mi vagyok, stb. Akkor mértem végig a fazont. Jó késő 30-korai-40es, nagydarab. Látszik rajta hogy ha kell gyilkolni tudna, de alapjáraton jó ember.

  Folytatás...

  anevemearl 9 éve 16

 • Képzelgek

  Hát igen, szabad ezt is.

  Valami jó kis kocsiba be, mondjuk egy 190-es MB, utolsó ami tetszik. Indul, szépen, hiába, itt a hosszú hétvége, bütykölöm tovább, de tessék megy ez. Friss a jogsim, a gép öregebb mint én. Én 18, az autó 26.
  Hallgatom ahogy jár a dízel, melegedik. Beülök végre, látom azt a nem is ebédlőasztalnyi, de még is terjedelmes motorháztetejét, középen a csillaggal. Rádiót be, épp egy lassan elfelejtett szám szól, DonOmartól a jó kis Danza Kuduro. Jól szól, én magam szereztem majd szereltem be a hifit. Felküldöm a váltót egyesbe, porol a gép ki a társasházi parkolóból, a sok új leveskonzerv anyagú tetű rom közül. És csak kanyarodok ki, állok a pirosnál, elindul a sor...

  És itt megszakad a kép....

  Valami külső zaj a zene ködén túl kibillent a kis világomból, vissza a való életbe. Taposom a 14et, itt ülök a laptop előtt, a fent említett szám ritmusát kopogom szabad kezemmel, a másikkal valamit pötyögök, de már ki tudja mióta. A repetára állított számnak megint felcsendül a jól ismert tangóharmónikás betétje. Tehát, összegzem magamban. A jogsira még legalább 3-4 év, mire elkezdhetem az elméletit, mercit sem biztos hogy kifogok. Legalább is jó állapotban.

  De jó volt kicsit elmerengeni.

  anevemearl 9 éve 20

 • Bocsika all!

  Sziasztok!

  Nov 29-ig várhatóan szünetel a (majdnem)panellakó c. sorozatom, egyszerűen nincs időm, se idegzetem írni. See you in ősziszünet :)

  anevemearl 9 éve 3

 • Help me!

  Sziasztok!

  Kivételesen nem a sorozatomat írnám...

  Említettem a sorozatban, hogy majd lesz kutya.

  Kérlek titeket ha tudtok örökbe fogadható, max. 1 éves lehetőleg szuka Jack Russel Terrierről, írjatok ide, fontos!

  Ja, sorozat frissül a hétvégén

  anevemearl 9 éve 20

 • A (majdnem)panellakó, 3.rész.

  Üdv Mindenkinek!

  Kicsit elmaradoztam, bevallom, nem volt időm írni, de most bepótlom. Tehát:

  3.rész, Átalakul a lakás, és még néhány fejlemény:

  Hogy miért is alakul át? Egyszerű.... Zsúfolt, rossz elrendezésű, tele van lomokkal, amiket majd elvisznek. Tehát csak átmeneti megoldásnak alkalmas, de mi hosszutávra tervezünk. Megoldás:
  -Kilomolni
  -Átrendezni
  -Saját cuccokat elhelyezni

  Ami ehhez kell, az türelem, hely, és néhány ember. Megvolt ezekből midegyik, de csak korlátozva.
  Végül nekikezdtünk, és jó lett az eredmény, de ezt még később elmesélgetem, most inkább a fejleményeket írom, és ez most egy rövid poszt lesz.

  Tehát, összehaverkodtunk néhány szomszéddal, csak a rosszindulatú öregék pikkelnek ránk még mindíg, most az apróbb alakítások miatti zajjal van gondjuk, pedig hétköznap, 10-15 között csináltuk, nem sértettünk házirendet, csak nekik nem tetszett a rendszer amit (mint utólag kiderült szokásukhoz híven) pletykával fejeztek ki. Kettővel odébb tök jó fej a család, és a másik közvetlen szomszédékkal is összespanoltunk. Ja és volt egy ablakcsere, amikor is elszabták 10 cm-el a méretet, így 1,5-2 hétig nem volt ablakunk, fólia volt helyette, de megoldódott. Mondjuk a jobbfej szomszédék lánya elnevezte 22.századi ablaknak. Ja és csak ott volt WiFi, és volt vagy 45 fok a fólia miatt. Nem kommentálom, inkább sétálgattam/ a szobámat rendezgettem.

  Folytatás...

  anevemearl 9 éve 16

 • A (majdnem)panellakó 2.rész

  Üdv Mindenkinek!

  Az előző részről, amit tegnap publikáltam, aránylag jó véleménnyel voltatok, úgyhogy jön a második rész is.

  2.rész: Első tapasztalatok

  Na emberek, a lakókról, a lakásról, a helyről és minden egyébről már tudtok.
  De, aztán eljött a költözés, ráadásul eleinte csak ott-ott aludtunk, a hurcolkodás miatt. Igenám csak arra nem számítottam, hogy az emeleti vénlányok, és vénemberek, az ablakom alatt, feltehetőleg szándékosan kárálják el egymásnak az aktuális pletykákat, és fejleményeket. Hát, jó kis kezdet, mit ne mondjak. Reggel hivatalok, körbenézés, kérdezősködés, stb. De jó is ez úgy, hogy a 7 helyett 5 órát alszik az ember, hirtelen felkelt, stb. Megvolt mindenesetre, a végén már majdnem a földön fetrengtem kínomban, a sok faarcu, bunkó ügyintézőtől, az idióta tolakodó emberektől, miközben ezt normál esetben, tehát kipihenten tök jól elfogadnám, legalább is látszatra.

  Aztán haza, és az első ottalvós nap ennyivel le is zárult. Második nap csak a pakolásról szólt, minden ottlevő cuccot dobozba, mert volt ott sok minden, csak 1 szoba volt kiadva, a többi ilyen raktárként szolgált, hogy ha kell majd valakinek.

  Folytatás...

  anevemearl 9 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.