2019. július 22., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • A (majdnem)panellakó 1.rész

  Üdv Mindenkinek!

  Én jelen pillanatban egy 6 emeletes társasban élek, Budapest egyik szarabbik kerületében, nem a 8.ker, nyugalom. :) Ezt az írást fél valós, fél fikció arányban tervezem megirni, tehát igaz story is lehet az alapja, személynevek, helyek változtatva. Ja, hogy miért lett ez a cím, hogy A (majdnem)panellakó? Azért mert a szleng ezeket a társasokat is lepanelezi.

  1 rész: A költözés, avagy egy kis bevezető

  Na igen, a sok vitának véget kellett vetni. Tehát költözés. Ideális lakás megtalálva XXker, jobb részén, nem panel. Főleg hogy a mienk, csak eddig ki volt adva. Igen ám, csak kertesből társasba, lehet hogy ezt már sokan átélték, tehát be a 4 fal közé, a friss levegőről, itt ugye az ablak meg a gang -már ahol van, itt szerencsére van-, az egyetlen levegőforrás.

  Ugye nem is emlitettem tizenéves vagyok, tehát pont a szünetemet kellett elsz.rni a sok hercehurcával, új emberek megszokásával, új hely. Ja és utolsó évre az iskolám is kegyeskedett megszűnni, hova vesznek át engem egy évre? Mert aztán szakközép, ott meg hajtani kell ám. Ezzel kicsit méltóztattam elkanyarodni, pardon. És új embereknek új hülye megszokásaik is vannak. Jó mondjuk nekem is, szeretek kultúrált hangenemben zenét hallgatni, ami nálam a 40/65 szinten van, tehát elviselhető hangerővel.

  Folytatás...

  anevemearl 7 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.