2022. december 1., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Visszadobós hétfő

  :))

  Anász 7 éve 0

 • Általános iskolai informatikaoktatás

  Ezt meg kellett osztanom, keresd a képen a hibát:

  :C

  Anász 7 éve 17

 • Telenor vs T-Mobile mobilinternet

  Régebb óta érdekelt, hogy van e különbség a két szolgáltató "alsókategóriás" mobilinternetje, a Mobil Online 100 MB és Go!Net S 30 megás net elhasznált, lekorlátozott sebessége közt. Mivel mindig túl lépem az adott keretet, így a csomag mérete engem nem érint, viszont a 30 megás csomag olcsóbb.
  A napokban vettem észre a T-Mobile akcióját, miszerint 2 hónap Go!Net S, és Go!Net M 90 forintba kerül, szóval pont kapóra jött az alkalom, az M-es változatot meg is rendeltem, így összehasonlíthattam a két szolgáltató 100 megás csomagjait. :)

  Modemként egy 5800 volt használva a maga 3.6 Mbps-os sebességével, nálunk Mezőtúron, a lekorlátozott sebességek eredmények pedig:

  Telenor

  T-Mobile

  Nos, ehhez hozzáfűznék még annyit, hogy a T-s torony kb 6-700 méterre van, szóval nem igazán értem, hogy miért ez a nagyon nagy ping. Használat közben is kiütközik, sokkal több timeouttal lehet találkozni, mint a konkurens netnél.
  Összegzésként annyit, hogy maradok a jól bevált propelleres mobilnetemnél, abban reménykedve, hátha lesz még náluk hálózatfejlesztés, és ezzel eggyütt a forgalommérés hiánya. :D

  Anász 10 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.