2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Visszadobós hétfő

    :))

    Anász 8 éve 0

  • Általános iskolai informatikaoktatás

    Ezt meg kellett osztanom, keresd a képen a hibát:

    :C

    Anász 8 éve 17

  • Telenor vs T-Mobile mobilinternet

    Régebb óta érdekelt, hogy van e különbség a két szolgáltató "alsókategóriás" mobilinternetje, a Mobil Online 100 MB és Go!Net S 30 megás net elhasznált, lekorlátozott sebessége közt. Mivel mindig túl lépem az adott keretet, így a csomag mérete engem nem érint, viszont a 30 megás csomag olcsóbb.
    A napokban vettem észre a T-Mobile akcióját, miszerint 2 hónap Go!Net S, és Go!Net M 90 forintba kerül, szóval pont kapóra jött az alkalom, az M-es változatot meg is rendeltem, így összehasonlíthattam a két szolgáltató 100 megás csomagjait. :)

    Modemként egy 5800 volt használva a maga 3.6 Mbps-os sebességével, nálunk Mezőtúron, a lekorlátozott sebességek eredmények pedig:

    Telenor

    T-Mobile

    Nos, ehhez hozzáfűznék még annyit, hogy a T-s torony kb 6-700 méterre van, szóval nem igazán értem, hogy miért ez a nagyon nagy ping. Használat közben is kiütközik, sokkal több timeouttal lehet találkozni, mint a konkurens netnél.
    Összegzésként annyit, hogy maradok a jól bevált propelleres mobilnetemnél, abban reménykedve, hátha lesz még náluk hálózatfejlesztés, és ezzel eggyütt a forgalommérés hiánya. :D

    Anász 11 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.