2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vape and don't smoke.

    Gondolom mind tudjuk, hogy a dohányzás nem tartozik éppen a legegészségesebb szokások közé.
    Én is közel 10 évig pöfékeltem, nem tudtam volna a reggeli kávét elképzelni nélküle , ha várnom kellett valahol, az első dolgom volt elszívni egy cigit.
    Megpróbáltam már nem egyszer letenni, de ugye ez nem egy egyszerű dolog. Általában max egy hétig bírtam, utánna mindig vissza tértem, mert hát kialakult bennem egy csomó berögződés.
    Ivós este a haverokkal? Naná, hogy az alkohol sem az igazi egy dohányosnak cigi nélkül. Kávé, várakozás, játék közben ha felcseszik az agyad és a többi, mind oda vezetett,hogy el kell szívni egy cigit.

    Aztán történt kb három hete, hogy átmentem az egyik barátomhoz bedobni pár sört. Tudtam, hogy ő már rég elektromos cigit szív, de amikor beléptem a szobájába, mindenfelé e cigi kütyük sorakoztak.
    Telt az idő, fogyott a sör, nameg a dohány ( sodortam a cigit).
    Mikor már az utolsó cigimet tekertem, megkérdeztem haverom, hogy merre van egy benzinkút, ahol dohányt tudnék venni, mert a boltok már bezártak.
    Na hát az nincs a közelben, de van egy cigi automata nem messze.
    Na mondom azt kennd a hajadra, rosszul vagyok a "bolti" cigitől...
    Ekkor a kezembe nyomott egy kis e cigit mondta, hogy próbáljam ki.
    Áh mondom szívtam már én ilyet, azon kívül, hogy köhögtem mint akinek ki akar esni a tüdeje, semmire nem jó.

    Folytatás...

    Anaren91 6 éve 27

  • A minerek már a konzol multit is tönkre vágják? (PEGI 18)

    Szóval a címben nem arra gondoltam hogy a bányászok maguk vágják tönkre a konzol multit, hanem a miattuk kialakult magas hardver árak miatt konzolra átvándorló, egérrel és billentyűzettel a kezükben 144 FPS el meg születő pc isten császárok.
    Egy jó ideje játszok már a Battlefield 1-el ps4-en, nem is vagyok ügyetlen a kontrollerrel, de például a mai nap már tényleg csak egyetlen hasalásból feltérdeplek és közben nyomok rád egy 180 instazoom headshot kellett volna ahoz hogy puszta kézzel tépjem ketté a tv-t.
    Mert a PC-s átjön konzolra, természetesen rájön hogy a kontrollerrel úgy tud célozni mint én amikor a reggeli merevedésemmel próbálom eltalálni a WC kagylót. Erre mit csinál a pc játékos? Meg tanul kontrollerrel játszani. Jah meg a nagy büdös lóf@szt... Vesz egy átalakítót és közel 200 FPS sebességgel fényezi a cerkáját, hogy ő mekkora isten császár...
    Nem tudom ti többiek, hogy látjátok ezt de egyre többször történik olyan hogy csak pislogok mint hal a lisztben,hogy ez meg mi a f@szom volt. És igen kontrollerrel is lehet jól tolni, eddig is volt hogy egy meccsen volt egy-két jó játékos. De az utóbbi időben egyszerűen már nincs kedvem játszani a sok "csaló" miatt. És igen látja az ember már csak a mozgásából is hogy az bizony egér billentyűzettel játszik.

    Folytatás...

    Anaren91 6 éve 372

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.