2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ingyenes wi-fi mellé ingyenes office!!

    A UPC új fejlesztése a Wi-Free nevet viseli. Ezt röviden úgy kell elképzelni, hogy az otthoni internetedet megosztják, és ezaltal te is használhatod ingyenesen más interneteléréset. Le is lehet természetesen tiltani a szolgáltatást. A UPC azt állítja, teljesen függetlenül megy a saját hálózattól, így teljesen biztonságos. Nyugaton ez egy teljesen elfogadott dolog ma már.

    A másik pedig: A Microsoft ingyenessé tette iOS-re es Androidra is a teljesverzios Office-t. Eddig is ingyenes volt, de a teljes funkcionalitast Office 365 előfizetéssel lehetett megkapni. Mától megszűnt minden korlát, es dropbox-al is használható.

    alkatraz3000 9 éve 2

  • Hihetetlen es nagyszerű .

    A váróban ülök órák óta, tiszta ideg vagyok es a telefonom le fog merülni, de gyorsan írok egy szosszenetet.
    Napok óta tartó vadászatomnak meg lett az eredménye, es boldog tulajdonosa lehetek egy aranyszínű iPad Air 2-nek. Mini 2-rol váltottam, es kézbe fogva az uj jövevényt döbbenet. Volt sima minim is, de ez annál is vékonyabb!! A színe gyönyörű, es a kijelzőn is érezhető a jelentős javulás. Gyorsasagra nem gondoltam volna, hogy egy 5s-nel lehet gyorsabb es ezt a 6 plusz sem tudta cáfolni, de az Air 2 eseteben érezhető, hogy veszettül megy a gép.

    Aki ma tabletet akar, es legjobbat : íme az air 2.
    Tényleg ez a legerősebb a tesztek alapján :)

    alkatraz3000 9 éve 8

  • Az eltűnt autó nyomában

    Úgy 12 éve mikor nagypapám elment, az autóját pár évre rá eladtuk. Nekem nagyon sok emlékem van vele, és szeretném tudni, hogy egyáltalán forgalomban van-e még.
    A rendszáma valaha AVN-188 talán 148 volt, de inkább a 188. Egy dízel , sötétkék dízel Audi 80-as.
    Kaposváron láttam kb 4-5 éve utoljára, akkor még egész szép állapotban volt. Akinek van lehetősége ügyfélkapun, az kérem nézzen utána!

    Ezer hála, millió köszönet!!

    alkatraz3000 9 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.