2019. június 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Megint szívás, miért ilyen népszerű????

  Megjelent az iOS 8, es természetesen lehalt az összes szerver. Sem ota, sem iTunes nem bír működni. Másoknak 1000 éve tölti, de engem hibaüzivel ledob. Szóval ha ti is szívtok éppen , nyugodjatok meg. Androidosok meg nem értik mi ez, mert elszórtan van csak frissítés, egyáltalán ha van!! Ugye Sony és Samsung? :))

  alkatraz3000 4 éve 73

 • Egy elfeledett harcos : Nokia

  Nem a lumia sorozat tagjairól lesz szó :) a minap egy új 3120-as Nokiat találtam. Sosem volt bekapcsolva, folias is. Szerintetek ez mennyit érhet?

  alkatraz3000 4 éve 10

 • Opel Astra kósza áram.

  Sziasztok, sajnos vmi nagy gebasz lett az autóban. 1993-as kombi astra, szimpla LCD kijelzővel. Na!
  A gyári rádió mar régóta nincs az autóban. Sajnos barátnőm olyan erosen nyomta be az elolapot, hogy becsúszott a konzolba. Nem is lett volna baj, hiszen szereltem mar többször be a rádiót, de most minden megváltozott mikor bedugtam a kábelt, szigorúan figyelve a helyes bedugasra, az elektronika fele kimúlt. Fűtés világítás, fényszóró tekerő világítás, benzin-hőfok merő nem jelez. A kilométeróra magához tért , és minden kapcsoló funkcionál is, de sem világítás, és a hőfok merő is igencsak fontos lenne. biztosíték első ránézésre nem égett ki. Esetleg vkinek, vmi ötlet? Köszi mindenkinek!

  alkatraz3000 4 éve 8

 • Eljövendő DDR4!!

  Engem ma meglepetésként ért, de októbertől kapható lesz a Kingston jóvoltából a ddr4-es memória, melyek 3200mhz-ig fognak mászni :) ez biztos infó, a mai CHS napon hallottam egy előadáson !

  alkatraz3000 4 éve 3

 • Apple MacBook Air 13" 2012 - Mid

  Egy jobban felszerelt középkategóriás notebook áráért, egy egy éve kifutott felsőkategóriás MacBook. Vajon megéri?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 4 éve 122

 • Valaki esetleg tudna nekem segíteni? :)

  Szeretném felrakni az iOS 8-at, hogy tesztelhessem a Yosemite-el. Fizetni most nem tudnék az UDID regisztrációért, és hátha van itt valaki, aki ebben tudna segiteni. Nos ha valamelyikőtök lenne olyan kedves és segítene ebben, az kérem írjon egy privátot.

  alkatraz3000 4 éve 6

 • Összeomlás

  Egy nagyon rossz napnak néztem elébe reggel. Ki kellett mennem egy céghez, ahol egy PC tönkrement, de nem vagyok rendszergazda, ezért az alapokhoz értek csak. Nem is ez a munkaköröm, de most így jártam. Szívták a vérem stb stb. Na ennek az ideggörcsnek a végére értem.

  Elmentem a vérvételi eredményeimért, ahol az egyik érték (LDH) kiugróan magas. A magamfajta hipohonder ember természetesen az interneten keresi ennek okát, és leginkább a halálos okokat találja meg, és persze ez plusz egy stresszet adó ok. Így csak emelkedik a sz.rnak a szintje.

  Na visszamentem az irodába, ahol neki láttam a fent említett PC megjavításának. A sürgés-forgás eredményeképpen a nagy zsófoltság közepette "kis" termetemnek hála kicsit neki lökődtem az asztal sarkának. Természetesen pont ott, ahol a telefonom volt. Tudni kell, hogy a telefont mindig kijelzővel a testem felé rakom be, hogy eséskor, vmilyen becsapódáskor ne robbanjon be az üveg. Nem is robbant, inkább csak elfolyt az iPhone kijelzője.

  Ekkor már üvölteni, és egyéb idegességet gyorsan csökkentő dolgot bírtam volna tenni, de lecsillapodtam. Külsérelmi nyom nem volt a kijelzőn, és nem is kapott nagy erővel a telefon, ezért is csodálkoztam.

  A happy end az egészben az, hogy a gépet sikerült megcsinálni - bár holnap vihetem vissza..., illetve a telefont ingyen kicseréli az Apple :)

  Folytatás...

  alkatraz3000 4 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.