2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Battlestar Galactica: Blood and Chrome

    Most (4-5 napja), hogy végre "megérkezett" kedvenc sci-fi sorozatom előzménye, ismét rá kell jöjjek arra, hogy a készítői valószínűleg még mindig nagyon nem tudják, mi miatt is volt a 2003-as BSG reboot olyan k*rvajó (ezt az "eredeti" 3. évadjának második felétől a 4. évad első feléig emlékezetkiesés-szerűen azelőtt elfelejtették, mielőtt menő lett volna). Nagy kár, ezt már eljátszották a Capricával, most már igazán békén hagyhatnák a sorozatot.

    CGI mind fölött, társulva a lens flare effekttel, amitől a Star Trek közben is kirázott a frász (meg a Total Recallnál is, de azt inkább hagyjuk), csak hogy néhányat említsek azok közül, amiket nem kellett volna erőltetni. Nagyon nem. Tudom, hogy websorozat (vagy bánom is én, szerintem a producerek sem tudják), de attól még ez a látványvilág elég nagy visszalépés, és a hangulatnak is annyi...

    Kérdem én azokat, akik már látták a két lehetetlenül hosszú 12 perces epizódot, ők hogy gondolják ezt vagy bármit? Érdemes ezt-e folytatni, vagy nem? Szerintem nem.

    Akos96 11 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.