2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Elérhetetlenségébe operálnak a holnapi nap :)

  Szeretnek mindenkit megnyugtatni, az agyam több mint fele el lett mar távolítva születésem után közvetlenül :)
  A mostani beavatkozás, alsó és felső állkapocs korrekció, amely gyakorlatilag 2 hétre teljesen használhatatlan tesz(bar eddig sem voltam valami hasznos). További 3 hónapra pedig Botox "izomlazítót" kapok, hogy véletlenül se csikorgassam a fogaimat. Az ujjaim valószínű működni fognak, de egy darabig max azon fogok agyalni 1 vagy 2 fájdalomcsillapítót vegyek be.
  Mindenkinek kellemes IQ pont gyűjtögetést kívánok a következő időszakban :C

  Amint lehet jövök vissza fárasztani a népet ;]

  Addig is Uff En beszeltem

  PS: ha valami halaszthatatlan közlendő, gondolatmenet jut bárki eszébe, amit velem szeretne megvitatni annak mindig állok elébe, max lassabb és drogok állta meg jobban tudatmódosított egyen leszek :DD

  Agyturbina 1 napja 23

 • Azon gondolkozom miért is gondolkozok

  Épp eleredt az eső, szabadidőm van bőven, kedvem nem sok.
  Egy kupac "miért?" jött szembe valamelyik este, de elalmosodtam sajnos. Próbálok visszaemlékezni, nehezen megy. Keresem magamban folyamatosan a hibát, miért nem tudok zöld ágra vergődni a körülöttem történtek kapcsán. Sok agyatlan hír, elmebeteg emberek, értelmetlen reklámok. Nem értem...sehogy sem. Ez kinek jó?
  Lehet bennem van a hiba, le kellene ereszkednem lábra és gyapjút növeszteni a hátamra? Nem hinnem, hogy annyira kilógok a sorból, vagy inkább nincs sor. Barátnőm nemrég mondta, kolléganője megférjesedett, és arról érdeklődött mit kellene szex közben éreznie. Szegény lány índiából van és kényszerhazásságban találta magát. Közben a nők egy része csak akkor éri el az orgazmust ha az első barátjával van az együttlét, valójában a későbbi barátok nem figyelnek oda rá. Erre mindig rácsodálkozok, nem értem ezt sem. Közben a Delfinek, megmutatják, hogyan érte el az emberiség a saját paródiája állapotot, de erre mar nem is csodálkozom rá.
  Szerintem a hiba meg mindig bennem van, túl sokat várok el, túl keveset teszek érte, és csak nyavalygok miatta.

  Agyturbina 3 napja 32

 • Szexizmus és a a profi karrier szétválasztása

  Ismét helló mindenkinek az új év alkalmából, le kell szögeznem, nem érdemes keresni a régit, azt már ellopták. :DDD

  Egyre jobban fúrja az agyam a jelenlegi, szex botrány a filmvilágból, és a körülötte kialakult félelem kultusz. Az elején kijelentem, és talán mar fel is tűnt, nagyon messze áll tőlem a nőket megalázni, vagy hazugnak nevezni(Férfiak detto) azért amit állítanak(bar sok esetben nincs bizonyíték, de ez most mellékes mert a többség nem azért mondjak el mi történt, hogy előnyt kovácsoljon belőle, ezért külön piros pont).
  Igen is ha ilyen történt, és bizonyítható, akkor meg kell büntetni a bűnöst és kompenzálni az eset el szenvedőjét, ez világos, a baj amit látok, ennél sokkal nagyobb, mégpedig a szakmai teljesítményét az elkövetőnek ledegradáljak, teljesen alaptanul.

  Ezen az alapon gyakorlatilag az elmúlt 100 év kb. összes zenészét és filmszereplőjét ki lehetne zárni a játékból. Példa rengeteg pl. a Ragyogás című film, és akkor a rock és beat korszak hőseiről meg nem is beszeltünk. Sőt továbbmegyek, a női szereplők közül, hányan, úgy kaptak meg a szerepet, hogy a tehetségesebb színésznő nem ment bele a szex be míg a kolléganője igen…. Tudom ez is maga a rendszer hibájából adódik, de mindkét fél (vissza)élt vele.

  Folytatás...

  Agyturbina 1 hete 23

 • Új sakknagymestere van az emberiségnek: egy gép

  Most találtam az indexen [link]

  Engem meggyőzött :R

  Agyturbina 1 hónapja 7

 • Másik szemszög, de másképp

  Hello Mindenkinek!

  Egy kis bibliaelemzés másképp, egy olyan egyéntől, aki nem hívő (vallásos), de a megközelítése hasonlatos a fordított mérnöki látásmódhoz (reverse engineering). Én szeretném a miértek mentén végigvizsgálni a feszegetett kérdéseket és egyfajta közvetett magyarázatot adni arra miért is írták azok a személyek a bibliát. Ami ismeret jelenleg rendelkezésre áll, maga a könyv, ami nagyon sok változáson esett át hála a vallásos csoport(ok)nak, akik kényük-kedvük módosították. Egyes teóriák szerint, a megszületést a keleti miszticizmus (pl. Buddhisták) tanításai motiválták. Ezt próbálták átültetni az európai közegbe. Sajnos mivel emberekről szól, embereknek íródott, és emberek írták nagyon sok ellentmondás vetődik fel, amikre nem szándékozok kitérni részletesebben, hiszen akkor pont azt vesztené el az írásom, amiért készült. Nem tényeket akarok közölni, hanem látásmódot.

  A kérdés: Miért volt szükség a szabályrendszer és a hozzávaló példatár elkészítésére?
  Első logikus válasz, szükség volt az ellenőrzésre, önfegyelemre tanításra, ami igen helytállónak tűnik. Szerintem nem, én feltételezem egy olyan űrt fedeztek fel, amit ki kellett tölteni.
  Az űr egyik része maga az önismeret hiánya illetve, az átlagember nem látta be cselekedeteinek következményeit.

  Folytatás...

  Agyturbina 1 hónapja 4

 • Zene a Fuleknek

  Elég sok kommentelőt latok akik így vagy úgy rajonganak a zenéért, így gondoltam megosztok 1-2 érdekességet.

  Íme:
  [link]

  [link]

  Barry Morgan-nal a Spicks and Specks egyik adásban szembesültem először, és igen pozitív az Élmeny.

  Akiket érdekel a dolog a Spicks and Specks név alatt megtalálja az eredeti szériát a Youtube-on.
  Nekem nagyon bejött

  Kellemes Szórakozást

  Agyturbina 1 hónapja 0

 • Tarsadalmi valtozasok lekovetese a politikaban avagy Ausztralia szavazott

  Üdv Mindenkinek :)

  Elejét vennem a problémáknak, Nem arra szeretnek kilyukadni, mi jó vagy rossz NEM akarom megítélni, inkább azt a jelenséget szeretnem megmutatni, hogyan képes a társadalom változásait követni az aktuálpolitika, és ez MIÉRT szolgálja az Emberek(választó polgárok) Érdekeit.

  Maga az eredmény a KSH-nak megfelelő szervtől (ABS): [link]
  Nem fogok sokat írni inkább a 2 lényegi változásra akarok reflektálni:

  1
  Gazdasági okok közvetve és közvetlenül(mar amennyire ez értelmezhető ebben az esetben)

  Ami elsőre furcsán hangzik kb 1.4 Mrd dollárra becsülik az újonnan megnyitott piacot, hiszen ezzel egy időben ugye több hazásság köttetik, több "lagzi" lesz. Ez több embernek ad munkát, és több bevetélt hoz az államkasszának, ez így kb a direkt hozománya.

  Az indirekt hozomány az inkább érdekes, és erről nem nagyon beszelnek(inkább csak magam következtettem ki), maga a termelékenység növekedése. Ennek a fő oka a mentális stressz csökkenése az adott csoportban, és a szembenállásba fektetett energiák csökkenése az adott csoportok között. Mivel adott csoportok akik elleneztek és elutasítottak, legalább látszatra el kell fogadniuk(törvényi erőre emelkedés meg hatra van, de mar dolgoznak rajta).

  Folytatás...

  Agyturbina 2 hónapja 7

 • Egy másik Téma avagy Utazás Turbina Kerékkel

  Először is elnézést kérnek az utolsó próbálkozásért, megállt a turbina lapát.

  A lényege ennek a bejegyzésnek az lenne, hogy belelássatok a fejembe egy kicsit.

  Lehet nem azt kapjátok amire készültök, de megpróbálok képet festeni arról ami azt a káoszt okozta.

  Hol is kezdjem? Talán a végén...ha elszabjuk kezdhetjük előröl :))

  Mostanában értem el a 33-as küszöböt, és képes vagyok Emberként funkcionálni.
  De ez nem mindig volt így!

  Elég korán észrevettem, hogy az agyam képes szimplán 'Kvantum számítógépként' üzemelni.
  Mit jelent ez hétköznapokban? Méreteket saccoltam, mindent megpróbáltam térfogatra - felületre, egyenletre lefordítani, képes voltam az összes variációt megtervezni előre minden szituációhoz és nem közöltem érzelmeket, semmilyen formában.
  Autista? Lehet, Önvédelmi mechanizmus? Tuti.
  Egy dolog maradt ami érdekelt, az pedig a zene. Vagyis egy eléggé érdekes 'Állatfajt' képviseltem. Az akkori POP zenét(ami ugye a Disco-tól a Mulatóson át a V-tech ig terjedt a táncdalfesztiválokkal kiegészítve) kívülről fújtam, és vonzódtam a 80-as évek szinte minden alkotásához. Ennek tetejébe egy számítógép megszállott aki Imádja az elektronikát, és mindent ami mechanikus legyen az traktor vagy autó, daráló vagy porszívó.

  Folytatás...

  Agyturbina 3 hónapja 6

 • Tarsadalmi Problémák szabályrendszerbe iktatva

  Hello Mindenkinek :)

  Jomagam nemrég csatlakoztam, eme kis szubkuturahoz.

  Szeretnem megosztani egy sor gondolatot, amit az elozo bejegyzesek generáltak. (Mértéktelen düh, Miért van annyi droid?)

  Amint látom sokan nem ertik, mi a kulonbség a szexualitas, es szerelem kozott, illetve mik a kapcsolatok. A másik pedig a társadalmi szabályrendszer amit erdetelileg egymás védelmere találtak ki.

  En kezdenem a vegen: Tarsadalmi szabalyrendszer(hivhatod erkolcsnek, moralnak vagy PTK es BTK nak)

  Az eredeti felvetes(marmint az elmult 2000 ev amiota a keresztenyseg atvette a hatalmat a poganyoktol, vagy a muszlim hit kiszoritotta az egyebb lehetosegeket, de lehet akarmeddig visszamenni az idoben, de ezek lettek a meghatarozo iranyok, persze megfelelo geopolitikai szemszogbol vizsgalva) az emberek vedelme, egymastol es onmagunktol.
  Ez letrehozott egy elegge kepmutato, hazug tarsadalmat. Sajnos a megfelelni vagyas, az adott kozosseg elfogadasa nagyon sokat szamitott a tortenelem soran(lasd Istvan felveszi a keresztenyseget, vagy Kanossza jaras).
  Az eredeti vedelmi funkciok kozott megtalalhato a nepesseg novelese, illetve szintentartasa(tudjuk az okokat, pl a virusok is igy mukodnek).
  A masik fontos funkcio, az egeszsegvedelem volt(monogamia) ami a Szexualis uton terjedo betegseket hivatott megfekezni.

  Folytatás...

  Agyturbina 5 hónapja 4

H​i​r​de​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.