2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szakdolgozat

    Idén végzem és előttem áll a szak dolgozatom elkészítése, aminek a témája hogy miként változtak az okos készülékek* a felhasználók igényei szerint. Ehhez keresek cikkeket, bejegyzéseket, vagy egyéb számomra hasznos tartalmakat.
    *Lehet telefon, táblagép, TV stb.. Előre is köszönöm! :R

    agoka07 9 éve 10

  • Realtek segítségkérés.

    Üdv!
    Nem működik a Realtek ALC269-es chip-el ellátott notebook-om hangkimenetele. A mikrofon bemenet, viszont hibátlanul üzemel. A régi számítógépemen, ami szintén Realtek hang chip-el volt ellátva, tudtam használni, a bemenetet, kimenetként is. Ez megoldható valahogy? Letöltöttem a hivatalos illesztőprogramot, de nem tudom vele átállítani.

    agoka07 9 éve 2

  • üzlet.

    A mai napon sikerült megvásárolnom egy Hitachi HS-W04 hangfalpárat és egy hibás KENWOOD KR 2300 RECEIVER-t 5k-ért. Olvastam jókat az utóbbi eszközről így felmerült a javíttatás lehetősége. Szerintetek megéri megjavíttatni? Külsőleg patent állapotba van, így lehet, hogy kereshetnék is rajta, ha majd utólag eladnám.
    Esetleg valaki fel tudná tárni a hiba forrását? Bekapcsol, égnek az égők benne, viszont nem jön ki hang belőle. Ami még érdekes, hogy van egy "tuning meter" ami méri az FM jel erősségét, de az sem mozdul, ha FM funkcióra állítom.

    agoka07 9 éve 6

  • Köszönöm a segítséged, R.I.P focicipőm.

    Kezdjük azzal, hogy imádom a focit. egyik kedvenc időtöltésem. Egy jó baráttól kaptam egy Nike Mercurial nevezetű csukát, amit egyszerűen imádtam. Sok gólban segített, mindig megtapadt a vizes gyepen, pont a lábamra illeszkedett. Használtam is kegyetlenül, be kell valljam. A sírás fog el, amikor meglátom állapotát, nagyon leamortizáltam. :O

    Hétvégén két gálameccs, addigra be kell szerezzek, egy pár nekem valót. :K

    agoka07 11 éve 17

  • Boldog új évet!

    Ezúttal szeretnék kellemes, boldog, sikerekben gazdag, szerencsés, áldott és PH!-ban gazdag új évet kívánni.
    Érezzétek jól magatokat az újév ünneplése közben! ;]

    Minden jót! :D

    agoka07 11 éve 3

  • Mobil történelmem.

    Soha nem felejtem, mikor általános iskolában anyukám nyert egy Maxon nevezetű mobilt a községünkben nekünk volt 2.-3.-nak mobil telefonja. Pár évre rá zsebpénzből megvásároltam egy

    Siemens S35

    -öt.

    2.Apámtól örököltem egy

    Nokia 3310

    -est

    Ezekután az első színes kijelzővel rendelkező

    Nokia 1600


    Jött egy fordulópont 2007 telén megvásároltam egy

    Sony Ericsson W300i

    -t.

    Akkoriban nem sok hasonló kategóriájú telefon hányódott a körzetben. Töltöttem a játékokat, fényképeztem az 512 MB-os M2-re. Soha nem felejtem amikor sikerült feltennem az első mp3-as zenét, azóta is ha meghallom a w300i jut eszembe. 2009 nyarán a strandon a haverom belelódította a nadrágom a vízbe amibe a telefon is benne volt. Szárítottam nap hosszakat de nem élesztette újra semmi :(
    A következő egy

    Folytatás...

    agoka07 11 éve 3

  • RaidMax Tornado DC-tése!

    Tudnivaló nem vagyok az a nagy kézügyességgel ellátott ember, de az akaratom és a némi barkács tudásom segítségével tudok alkotni, néha nagyot is  Sokat járkáltam az ilyen-olyan weboldalakon, ahol sok ízelítőt és kedv csinálót láttam egy gépház átalakításához/személyre szabásához, már ami a küllemet illeti. Nem tétováztam elhatároztam, hogy zsebpénzből én is készítek egyet.


    1. Első lépésben lecsupaszítottam a házat és az egyes alkatrészek átfestésébe kezdtem (Főleg a belső rész mattosítása.) Nem volt könnyű, hisz még életemben nem festettem, festőhöz meg nem vittem, hogy tényleg csak az én kezem munkája legyen.

    Az alábbi képen, a ház elején lévő rácsra készítettem egy „Monster” sablont, miszerint egy maszkként fölragasztva fehérrel ráfújva egy ütős kis logo jelenik meg.


    Folytatás...

    agoka07 12 éve 12

  • Skil 1415 AC bemutató

    Sokat bolyongtam ilyen-olyan barkácsolós, gányolós topicokban ahol nagy "hírnévvel" rendelkeznek a nagy fordulatszámmal (kb. 10.000-35.000 rot./min.) rendelkező multifunkcionális szerszámok. Én is fölfigyeltem egyre, hisz amatőr moddingosként, úgymondd hallott vagyok egy ilyen kis masina nélkül. Sokat keresgéltem, amíg a megfelelőt megtaláltam pár személy segítségével. Vásároltam volna Dremel-t is csak nekem arra sajnos nem futja anyagilag. :( Szósem róla ő áll a dobogó fölső fokán.

    Fontosabb tudnivalók:

    *Teljesítmény: 125 W
    *Sebesség: 15.000 - 35.000 fordulat/perc
    *Gépsúly: 0,5 kg
    *Feszültség és frekvencia: 230-240V / 50-60 Hz
    *Lámpa, amely egy kis markolat ként is használható, jól jön sötétebb, árnyékosabb helyeknél.
    *Stabil munkát segítő csúszásgátló burkolattal látták el, ami tényleg hatásos.
    *Ebben a csomagban található egy felxibilis cső/tengely, gravírozás vagy más nagyobb precízitást igénylő munkákhoz.

    Tartozékok:

    * Befogógyűrű kulcs
    * 2,4 és 3,2 mm-es szorítópatron
    * Állítható támasztó markolat
    * 25 tartozék(vágókorong, garvír fejek...)
    * Spotlámpa
    * Flexibilis hajtószár+gépállvány
    * Műanyag koffer

    Folytatás...

    agoka07 12 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.