2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Huawei Mate 20X testközelből

    Shenzhenben járva egy kekszvásárlásra irányuló eseménysorozat közben bukkantam rá a kiállított készülékre az egyik helyi Auchan kínálatában. A Foxconn shenzeni üzemétől nem messze található RT-Mart mobilos részlegében felbukkant készülék így két okból is meglepett, egyrészt, mert gyarló módon nem olvastam az MA vonatkozó cikkét, így meglepetésként ért, hogy egyáltalán van ilyen tagja is a Mate 20 szériának, másrészt nem számítottam rá, hogy az élő varangyok, rizsfőzők, Vouis Luitton táskák és KotKo mellett egy ennyire friss készüléket is lehet már nyomogatni.

    De elég az OFF-ból, lássuk hát, hogyan is néz ki a Mate 20X.

    A Huawei Mate 20X látképe.

    Folytatás...

    adlersson 5 éve 9

  • Xiaomi Mi Mix 3 testközelből

    Az elmúlt hétvégén ismét a Gyöngy-folyó deltájába, nevezetesen Hongkongba és Shenzhenbe sodort a szél, ahol némi vásárolgatáson felül a már jól ismert Xiaomi Mi Store üzletek egyike is terítékre került. Szerencsémre éppen az utazásom előtti napokon mutatták be a Mi Mix sorozat legújabb tagját, így titkon reménykedtem benne, hogy sikerül megnyomogatni azt, noha korábban a Redmi 5 meglehetősen késve került be az üzletben kiállított mobilok közé.

    A szállásunktól kb. egy óra metrózásra található üzlet azonban ezúttal nem okozott csalódást, így a bejáratnál mindjárt 3 kiállított Mi Mix 3 készülék fogadott, igaz az ezeknél összeverődött tömeg okán közel 20 perc várakozásra kényszerültem, mire rám került a sor. A most következő írás így nem teszt, hiszen nem volt lehetőségem különböző körülmények között tesztelni a telefont, hanem inkább csak bemutatja, hogy nagyjából mit is kaphatunk 3599 yüanért, vagyis közel 146000 forintért cserébe. Az utazáshoz természetesen mindent vittem a DSLR-hez, kivéve az objektíveket, úgyhogy az alábbi képek stílszerűen egy Mi 5s Plus-szal készültek.

    Folytatás...

    adlersson 5 éve 16

  • Készpénz nélkül Japánban?

    Ha valaki járt mostanában Japánban akkor az tudhatja, hogy a cím egyelőre utópiának tűnik még akkor is, ha az Amazon Go hálózata már közel egy tucat üzletre bővült, Kínában pedig az Alipay, WeChat Pay és társai mellett lassan már azért elviszi az embert a yard, ha az utcára telepített, köztéri gázkromatográfok a szocialista értékrenddel nem összeegyeztethető, ezáltal a társadalomra és a kormányra veszélyes étkezési szokásokat vélnek felfedezni az utca emberének kipárolgásában. De nem kell ennyire messzire menni, a Magyarországon is elérhető PayPass-os bankkártyák, vagy a kismillióféle, mobilos, NFC-s fizetési megoldások közül ezidáig egyiknek sem sikerült különösen mély benyomást tennie a megszokott dolgokhoz foggal-körömmel ragaszkodó japán társadalomban…

    Folytatás...

    adlersson 5 éve 22

  • Gogoro bemutató

    Éles körülmények között teszteltük a 2011-ben alapított tajvani elektromos robogó gyártó egyik termékét.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 5 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.