2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • DirectX 11-es játékok listája

    Fontos: Kedves Olvasók! A DirectX 11 mára egy teljesen általános API-vá vált, így a lista készítését nem folytatom, hiszen a játékok a jövőben csak erre az API-ra fognak épülni. A bejegyzést viszont nem törlöm, hátha később jól jön az információgyűjtéshez.

    Tekintve, hogy egyre több DirectX 11-es program jelenik meg nehéz a változásokat nyomon követni. Ez a bejegyzés konkrétan a DirectX 11-es játékok listáját fogja tartalmazni. Folyamatosan frissülni fog, így nem fogok új címek megjelenésénél új bejegyzést írni, viszont az írás végén jelzem, hogy mikor frissült utoljára, így a változásokat látni lehet majd.

    A megjelent DirectX 11-es játékokat három csoportra szedtem. Az NVIDIA és az AMD saját partnerprogrammal gondoskodik a fejlesztők támogatásáról, így a Gaming Evolved, illetve a The Way It's Meant To Be Played közreműködésével született alkalmazások az úgymond független fejlesztésektől külön lesznek megnevezve. Előfordulhat, hogy egy programot több partnerprogramba is besorolnak, mivel a fejlesztőnek és a kiadónak eltérő gyártóval is lehet azonos időben szerződése. Ilyenkor a játékot mindig ahhoz a partnerprogramhoz írom, amely a fejlesztőkkel van kapcsolatba.
    Az egyes játékokhoz érkezni szoktak kiegészítők. Ezek abban az esetben nem számítanak, ha futtatásuk igényli az alapjátékot is. Az önállóan futtatható kiegészítőket viszont teljes értékű játékprogramként kezelem.

    Folytatás...

    Abu85 13 éve 61

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.