2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Médiatábor 2010.

    Tegnap tértem haza a 2010. évi SZÉNA médiatáborból, és a fáradalmak kialvása után rászántam magam, hogy posztoljak egyet róla.

    Apró-cseprő cselekedeteket mindig követek, és mindig is követtem el hirtelen felindulásból, a pillanatnak élve, de talán ez volt az első nagyobb dolog, hiszen a többnapos tábor azért mégsem egy csók, hanem egy életre szóló élmény. Legalábbis annak szántam, amikor pénteken értesültem róla, majd szombaton eldöntöttem, hogy elmegyek a vasárnap kezdődő táborba.


    Szöllősy Márk operatőr éppen a C'olico csoport filmjét forgatja Demény Zsolttal

    Öt nap internet, illetve egy ideig telefon nélkül is, jópár ismerős, de sok ismeretlen arccal, Siófokon, rohadt jó bulikkal, beszélgetésekkel, de persze értékes szakmai oktatással, nagy arc táborvezetőkkel, sok fárasztó munkával, de megannyi regeneráló nevetéssel, beszélgetéssel, és persze vodkaalapú esti különprezentációval...


    A bulijelenet forgatása a PontAz csoport klipjéhez

    Hát elmondhatom, KURVÁRA MEGÉRTE! Már szégyellem, hogy előtte volt olyan pillanat, amikor vaciláltam, hogy menjek-e.

    Folytatás...

    A@ron 14 éve 16

  • Gyöngyhajú lány

    ,,Álmodtam, vagy igaz talán?"

    A@ron 14 éve 14

  • ,,When I'm falling down, will you pick me up again?"

    Amikor egyre többet kezdtem hallgatni ezt a zenét, pont azidőtájt találkoztam valakivel, és akarva-akaratlanul is, ez a szám mindig csak Rá emlékeztet. Nem mellesleg, a szám és a klip is rohadt jó. Éljen az új Pendulum album, és az első kislemez, a Watercolour!!! (katt a képre a hallgatáshoz!)

    A@ron 14 éve 4

  • ,,You're so lovely, are you lonely?"

    van zene is:)

    Ha görcsösen keresünk valamit, úgysem fogjuk megtalálni. Ha hagyjuk hogy sodorjanak a dolgok magukkal, egy idő után úgyis rátalálunk - a sors által - a kincsre. Tök véletlenül. És ezt már nem először érzem így. :))

    És úgy néz ki, ezt nemcsak én gondolom így. Lássuk csak:

    ,,A jó dolgoknak véletlenül, meglepetésszerűen kell megtörténniük velünk. Ha valami után nagyon vágyakozunk, úgy járunk, mint az, aki túl erősen szorít magához egy léggömböt: az álom egyszer csak kipukkan, s darabkái a semmibe hullanak."

    Virginia Cleo Andrews

    Még néhány kapcsolódó idézet:

    ,,Imádok a véletlenre gondolni - arra, ahogy egy elejtett szó, egy kavics a cipőben az egész világegyetemet megváltoztatja."

    Anne Tyler

    ,,A szépség a véletlennek és a jónak egymásra találása."

    Simone Weil

    A@ron 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.