2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A japánok tudják, hogyan kell tévés vetélkedőt csinálni!

    Nesze, Kalandra fal, meg Vacsoracsata, meg Józsi barát, meg Maunika!!! Ilyen kell a magyar tévébe!!!:D


    (klikk a képre!)

    A@ron 14 éve 0

  • Első kör = ász pár

    Ja, és nem nyertem...

    A@ron 14 éve 6

  • Kicsi esszé, sok tartalommal

    Mint ahogy az emberek számos módon megkülönböztethetők egymástól a külső tulajdonságaik alapján, úgy a belső tulajdonságaik és az ebből fakadó döntéseik is rengeteg változót hordoznak magukban. Ezen változók helyzetének, tehát pl. adott jellemvonásainknak sztereotipizálásában, csoportosításában játszanak fontos szerepet az általunk embertípusként ismert kombinációk.

    Ezek közül a csoportok közül a szívemhez legközelebb álló, az általam leginkább követendő példának tartott típust mutatnám be kicsit tüzetesebben. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy természetesen nem lehet teljes mértékben azonosulni egy-egy típussal, éppen személyes tapasztalataink, konkrét élményeink, a környezetünk alapján változtatjuk hozzáállásunkat, és persze, ha nem nagy behatás ér minket, a változás is kicsi lesz. Másszóval: Gyökeres változás csak akkor lehet, ha valami megrázó, vagy éppen valami nagyon pozitív dolgo történik velünk, és képesek vagyunk belőle tanulni. A legrosszabb, ha valaki semmiből (még a saját hibáiból sem) tanul, és nem képes váltani.

    Visszakanyarodva az eredeti témához: az általam irányelvnek tartott séma leginkább az "Élj a pillanatnak!" mondattal jellemezhető. Az elv pedig a következő:

    Folytatás...

    A@ron 14 éve 5

  • ,,Zene nélkül mit érek én?"


    katt a képre!

    Létezik olyan, hogy valaki nem tud zene nélkül élni? De most komolyan, viccen kívül, úgy érzem, hogy zene nélkül nem tudnék meglenni. Ha boldog vagyok, vagy szomorú, éppen vidáman pörgök, vagy halálra unom magam, mindig van valami zene, ami az adott helyzetre illik, és amit akkor szívesen hallgatok.

    A most még csak elméletben, de már készülő diákigazgató-választásos kampányvideómnak március 26-án lesz a premierje, de előzetest majd tolok fel Youtube-ra és Vimeo-ra, és majd belenézhettek. Márc. 27-től pedig teljes egészében elérhető lesz a fenti két videómegosztón.

    És hogy mindez a két téma hogyan kapcsolódik össze? Nagyon egyszerű. A videóban baromi nagy jelentőséget szánunk a zenének (rendezni én fogom, illetve az elsődleges zeneszerző is én vagyok, és társforgatókönyvírói tisztségem is van). Szinte alig lesz benne beszéd, és nagyon sok rövid zenei snitt lesz benne, meg minden. Majd látjátok.

    Ja és ha valakinek van valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban, írjon nyugodtan! Pár jelenetnyi helyünk még van, ami nincs betöltve. Nem mintha nem lennénk kreatívak, csak gondoltam, feldobom a labdát, hátha valaki leüti. :))

    Folytatás...

    A@ron 14 éve 0

  • Rövid helyzetjelentés

    Rég nem blogoltam, úgyhogy gondoltam itt az ideje.

    Már több mint egy hónapja egyedülálló vagyok. Általában jól érzem magam így, de néha azért szar. Dehát a sikerért meg kell szenvedni... ugye? Részletesen kicsit később.

    Holnap versenytáncedzés.

    Szerdán megyek és foglalkozom a cserediákokkal.

    Csütörtökön dolgozni is megyek. Nagyon fasza lesz, reggel 7-kor kelés, 8-tól 1-ig suli, rohanás a buszra, majd 2-kor már kezdem a délutános műszakot, és 10-ig meló. Fél 11-kor hazaesek, fölnézek gépre, és hulla leszek egész pénteken, talán szombat de. kialszom magam.

    Pénteken buli lesz a West Side-ban. Én (még) nem zenélek, csak a haverjaim. Jó lesz, nagyon, lesz lézershow, meg partyvideó forgatás, meg ilyenek.

    Szombaton meg szülinapozni megyek.

    f@sza lesz a hét.

    Jah és pár általános dolog csakúgy:

    1. Ami elromolhat, az el is romlik.

    2. Szeretem a miniszoknyás lányokat.

    3. Mintha hibázna az egyik RAMom.

    4. A téli szünetben meghalt az egész gépem egy 1mm-es foltban kiégett szalagkábel miatt. Frankó, még jó hogy rendszergazda cimbi észrevette.

    5. Szeretem a nyári eső illatát.

    6. Utálom a hideget.

    7. Várom a nyarat.

    Folytatás...

    A@ron 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.