2023. október 2., hétfő

Gyorskeresés

Alpok előkészítés

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nos... most jutott csak időm,hogy pár sort írjak. Kis bevezetés a nagyobb terjedelmű mű előtt. Az már címlapra megy majd.
Hétfőn indulok 3 hétre az Alpokba kerékpáros túrára. A tervezett táv 1100km körül és a szintemelkedés összesen pár méter híján 20 000 méter. 18 nap lesz, és ebből az első és utolsó nap repülés. Vagyis 16 túranap vár ránk.
A Tour de France legendás hágóinak egy részén fogunk végig menni, és a legmagasabb csúcs 2800 méteren lesz. :))
20 vakmerő bicajos fog belevágni a nagy kalandba, és két sofőr akik kocsival viszik ki a bicajainkat míg mi 10 000 méteren repülünk Genfbe. 5 lány és 15 fiú. Kempingről kempingre fogunk haladni és egy kört írunk majd le, érintve Svájcot, át Olaszországon és Franciaországon. Vissza is Genfbe érkezünk majd és repülünk haza augusztus 6.-án.
Én már kedd óta nagyban készülök az útra. Tegnap letakarítottam a bicajomat, ami egyébként a világ legjobb bicaja...legalábbis számomra :D . (Kelly' s 08 Exquisite disc) Küllőnként haladtam, és most már csillog villog. Fékek beállítva, sőt még az spd- ét is kitakarítottam. Sajnos muszáj volt,mert a tavaszi és mostani pár edzőtúra alatt elég sok eső és kosz érte. Lesz két sportáskányi cuccom, mivel csak ennyit vihetünk... egyik táskában a kaják, és edények, gázfőző, másikban a ruhák,gyógyszerek, és tisztálkodó szerek. Üresen még viszem a csomagtartóra a táskám, amire tegnap sikeresen felvarrtam egy fényvisszaverős szmájlit :) Egy polifoam benne a kispárnám, egy kétszemélyes sátor, egy halózsák. Ezzel kell majd kihúzom a túrát.
Már nagyon várom, életem egyik legnagyobb kalandját és remélem majd beszámolhatok a látottakról, élményekről és tapasztalatokról nektek. :D

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Fényképezőgép legyen ám valakinél, fotókat is szeretnénk. :K

Jó utat! :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Rapeszmapesz


Rapeszmapesz
csendes tag

Hát kedves Vakegérke... 35 Gb-ból válogathatsz :D ebből elég sok fel van töltve ide:
http://picasaweb.google.hu/osztrovszky.zsolt/AlpokTura#

jó lapozgatást mindenkinek :) Nagyon klassz túra volt, és ha kijön a cimlapos irás zsofiaannától, talán én is felbátorodom egy kis irásra ;)

(#3) Vakegérke válasza Rapeszmapesz (#2) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nem néztem meg mindet, de amit igen, az tetszett. :K

Jöhet az a címlapos írás bő lére eresztve. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) Zsofiaanna


Zsofiaanna
csendes tag

Már nagyon készül, csak olyan sok élmény volt, hogy azt érthető gondolatokba szedni kicsit macerás :)) ...de ígérem, hogy lassacskán kész lesz :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.