2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Üzleti szabályzat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üzleti szabyálzat

Na ennek is elérkezett az ideje, mert hátha mikor valakivel sikeres üzletet kötök akkor talán el is olvassa majd.

Először is ha nem válaszolok de be voltam vagyok lépve akkor légy türelemmel ez a kezdőlapom 2 PC-n is de egyik a páromé igy aztán fellép velem.. :D Vagy a PHupper progi teszi ezt.

Ha valaki nem olvassa el az üzleti feltételeimet az ő hibája nem tudok vele mit csinálni de attól még rá is vonatkozik attol a pillanattol amikor ir hogy boltolni szeretne velem.

Érvényes ez a garanciákra, átvételekre, áru jegelésre, stb...!!

Kapcsolattartás, kapcsolatfelvétel

Ha pü-t irsz előbb észre veszem mintha a hirdetéshez irsz. Az üzlet megbeszélése lefixálása után adok csak személyes elérhetőséget (tel. szám, cim stb...)

Hirdetéseim

Általábana főbb infokat mindig ki irom, ha nem kérdezz. Hszeknél az UP-ot szivesen fogadom és köszönöm. Megkérek mindenkit szépen, hogy aki csak beleronditana egy hirdetésbe nem csak az enyémbe inkább tartsa meg magának a véleményét. (persze vannak esetek amikor nem tudja az ember visszafogni magát esetleg egy nevetséges ár miatt, tudom én....)

Alku

Sajnos ezt is muszály, hogy mindenki el tudja adni a portékáját, de mivel ez egy piactér hát hajrá.
Kevés esetben nem hajlok csak az alkudozásra amikor FIX árat irok ki, mert olyankor általában gyorsan szeretném eladni az árumat és eleve olcsóbban adom, aki ilyen terméknél próbál alkudni azt PÜ tiltó listára rakom. Természetesen ezeknél a termékeknél beszámitani sem tudok.! Egyéb esetekben talán lehet róla szó de ezt közlöm a hirdetésben, hogy mi is érdekelne.

Jegelés/Foglalás

Csak abban az esetben tedd meg ha tényleg megveszed az áru-t mert ha nem akkor én vevőktől esem el és ezt honorálni fogom itt Akikkel jó vigyázni üzletelés során.
Egy terméket maximum 3 napig tudok jegelni.
Jegelés alatt ugyanúgy fent tartom a jogot az eladásra! Ha valaki többet ajánlana vagy azonnal tud fizetni, vagy úgy tud fizetni ahogy nekem jobb!

Áru átvétele

Személyes átvétel
Személyes átvétel BP 15 kerületben lehetséges néha van kivétel de csak környező kerületekben közösen kialkudott időpontban. (nyilvánvaló, hogy egy 300ft-os rézfánfütyölővel nem szaladok át budára)

Kiszállitás
Erre is lehetőség van 100ft/km áron (oda vissza utat számolok). Igy többnyire akkor tudom kivinni amikor neked jó. Budapesten maximum ár 3000ft. Ez az összeg magában foglalja az esetleg parkolási dijat is.

Posta,futár
Ez is megoldható természetesen, de csak és kizárólag előreutalással. A postaköltséget minden esetben a vevő fizeti amit a hirdetésnél általában fel is tüntetek. A postázás általában elsőbbségivel bubis boritkban megy ha akkora a termék, ha nem akkor saját gyári csomagolásával hungarocellel kitömve.!
Amelyik termékemnél nem postázok oda ki irom, de ennek több oka is lehet pl.: gyári csomagolás hiánya és nincs hozzá alkalmas méretű bodozom, ez általában a nagyobb méretű termékekre igaz.
Ez esetben nem tudok garanciát vállalni, hogy terméket hibátlan állapotban kapod meg...!!!!!! Még ha én hibátlanul is adtam fel.

Én nem küldök előre senkinek semmit.. kivétel ha nálam több pirosad van és meggyőződtem arról, hogy megbizható vagy. Ellenkező esetben a bolt csak úgy jöhet létre ha előre küldöd vagy előre utalsz..
(teszem hozzá már volt sok ilyen és panasz még nem volt, tessék utána nézni a forumban)

Garanciális feltételek

A garancia hosszát ha van általában feltüntetem ha nem akkor kérdezz bátran
Általában minden terméket ki lehet próbálni helyszinen, mivel nem szakszerviz vagyok ha jo és működik és elvitted akkor ennyi részemről téma lezárva, külön garit nem tudok adni.
Postázásnál garit eleve nem tudok vállalni.
Ha valamelyik árum hibás vagy volt már javitva mindenféle képpen feltüntetem.!!
Egyéb esetekben a gyártói garancia a mérvadó. Ha megvásároltál valamit tőlem és tönkre ment de volt gyártói/kisker garija az már nem az én saram irány gariztatni.

Beszámitás/csere

Ez általában nem lehetséges sajnos. Persze van kivétel de ezt természetesen ugy is irom a hirdetésbe.
Illetve ha be is tudok számitani nem piaci áron hanem mindenféle képpen az alatt.

Megbizhatóságom

Megbízhatóságom:[#1],[#2],[#3]
Üzletszabályzat

Nekem nem feltétlenül a PH-n töltött idő dönti el az adott felhasználórol, hogy megbizható e vagy sem.. De egy régebbi tag aki mindennap olvassa ezt a remek lapcsaládot nem fogja kidobatni magát inenn piti összegek miatt elég biztos. Mindig az első szempont a Megbizhatósági lista és a modor.

Értékelések üzlet után
Az az idő elmúlt, hogy minden sikeres üzlet után adom a pirosat. Pirosat csak akkor adok ha kapok is. Nyilván akkor kapok ha kiérdemeltem és a kollégának is szempont a sikeres üzletek dokumentálása.
A piros értékeléseket itt a rosszakat itt lehet megtenni.

Akiket tiltottam és nem szándékszom többet üzletelni

Moddingboy
Slopavitsova
h1n1_900
Sandrew
Grave444
Imperator999
buffon007
matyee
Elementee
MeroM
mokujin2
drumnbass18
engusz
Angerfist02
Krytec
Winner_hun
Dominó85
bkorga
cserni
Toxikológia
romero28
Leventee
celi125
csokimikulas
olliver
netseft
Mózes56
kacsaesokos
Duracellm...
Vyndree
donx
daniking
Zsoka72

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.