2019. május 27., hétfő

Gyorskeresés

BO 4 - Szenvedės fėl óráėrt.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A hėtvėgėn lehetőség van kipróbálni a Cod Black Ops 4-et.Bár még a hivatalos oldalon se sok infó van, de a guuglinak hála a Blizzard steam szerű programját telepítve már szabad a pálya.

Ez a Cod mėg mindig nem az ėn feelingem, mėg ha persze csak beta még, bár gyanítom túl nagy változás nem lesz. Maga a grafika csúnyább mint a Ww2 FHD-ban, de ami lėnyeges szempontom hogy egyszerűen a mapok se túl átláthatóak(túl sok kemp). A sebzés meg hogy ugrálgat benne a nėp már egy másik story, van akinek bejön. De miközben daráltam pár embert vagy ráküldtem a kutyámat(az is van benne) valahogy nem ėreztem azt a feelinget hogy márpedig ez jó, ez kell. Maradok egy darabig még a Ww2-nėl asszem.

A hasonló vėn fps bu... knak a Battalion fėle játék ideális volna, nincs sok felesleges marhaság, csak te meg a fegyver ės akik lőnek rád. Ám az se lett az igazi, mert bár mások az igėnyek mint anno (Cod 1-2) egyszerűen kikėszít a Ww2ben is nėha az a sok felesleges marhaság.

A Bo4-el se voltak fps gondok, 8 szál csak elég falura még egy 1070-el,de elengedtem hamar a kezėt. Több idő volt rálelni hogy tölthetem le, mint a játék :), de azért 7-es szintre feltoltam hogy el tudjam mesėlni a klubban.

Hozzászólások

(#1) muszurkefal


muszurkefal
(fanatikus tag)

Utoljára a Modern Warfare 2-nél éreztem, hogy ez tényleg CoD. Előtte meg a CoD 2-nél :DD

Origin: Laszas

(#2) Gigi01


Gigi01
(őstag)

És hol kell letölteni?,tegnap este vártam a steam-en.Ma reggel beregiztem arra az oldalra meló előtt,de letöltést még ott sem láttam. :U
Bocs,hogy hülye vagyok,de nem igazán volt időm netezni,majd mostantól,letelt végre a hetem. :)

(#3) Gigi01 válasza Gigi01 (#2) üzenetére


Gigi01
(őstag)

Rátaláltam. :D

(#4) Kisgépkezelő válasza muszurkefal (#1) üzenetére


Kisgépkezelő
(fanatikus tag)

Szerintem még a az első Black Ops is jó volt. Azon még úgy ahogy látszott, hogy inkább a régi PC-s közönségnek fejlesztették. Nekem jobban tetszett mint az MW2. Utána az MW3 még úgy, ahogy elment, de a BO2 végleg betette a kaput. Azóta legfeljebb ingyenes Steam hétvégéken néztem bele egy-egy részbe, pár óra erejéig.

(#5) d@vee


d@vee
(senior tag)

Az első BO-ig toltam mindet, de ott befejeztem. Szerintem a CoD 2 és az első Modern Warfare voltak multiban a legjobbak. Azóta csak agyatlan hent. Oké, a többi is az, de a régebbieknek még volt egyfajta varázsa.

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#6) M0ng00se válasza d@vee (#5) üzenetére


M0ng00se
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Az újdonság varázsa? :DDD Én is a CoD4-gyet toltam multiban a legtöbbet.

5GHz

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.