2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

macbook pro 2012

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

tudni róla valamit? mikor dobják ki, valami technikai infó? amit találtam, az alapján a 13"-as szinte teljesen megegyezik az ideivel, nem tudom/hiszem, hogy hiteles infók. jó lenne, ha lenne annyi teljesítménybeli különbség, mint az idei és a tavalyi közt, és maradna a design.

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Egyértelmű, hogy szinte semmi teljesítménybeli különbség nem lesz, kb. annyi várható, mint az előző két modell között (nem a C2D, hanem az a semmilyen frissítés az i-széria között). A legújabb procik vannak bennük, a VGA azért gyenge a 13"-osban, mert ez a legkisebb modell, tehát e téren se lesz semmi jelentőségteljes változtatás. Az új MacBook Pro-t a designváltás miatt fogják valószínűleg kiadni, mert már régóta ez van. Ha a külső nem érdekel (szerintem a mostani is szép), akkor vedd az idei modellt, nem fogod megbánni.

[ Szerkesztve ]

(#2) zH. válasza Jhonny06 (#1) üzenetére


zH.
senior tag

:R

amire használnám, az final cut pro és photoshop. (meg persze net, film és stb.) a 21,5"-ös imac ugyan annyiba kerül, mint a 13"as pro, viszont az utóbbinál ott a hordozhatóság, amit kihasználnék. a képernyőméret nem zavar, idővel egy nagyobb monitorral használnám, eleinte itthon a sajátjával, vagy a mostani 19"-essel..
már csak az a kérdés mennyire lenne elég a videóvágásra, oda elvileg jól jön a gpu is, ami elvileg gyengébb a 11-esben, mint a tavalyiban.
youtubeon semmi normális összehasonlítás, csak e-penis növelő unboxing videók és boot-time..

[ Szerkesztve ]

just be

(#3) Jhonny06 válasza zH. (#2) üzenetére


Jhonny06
veterán

Hát, mivel normális GPU legközelebb már csak a 15"-os modellbe van, ezért ilyen szempontból nem túl jó a helyzet, szerintem nézz be a hordozható maces topicba és ott kérdezz, hogy mennyire elég. Kihasználja ugyan a GPU-t, de a proci többet számít, ami viszont nagyon jó benne. Amúgy én is a MBP-t venném iMac helyett.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.