2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Utolsó levél

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szeretem őt. még mindig. Több, mint 2 év után is.
Rengeteg idő ez nekem, az életem 10%-at.
Kib_sz_tt nagy s_ggfej voltam, ezért meggyűlölt. Életem szerelme volt ő, és én ott vágtam el a kapcsolatunkat, ahol a legjobban fájt neki.
Utál. Én is utálom magam. De mit érek vele? Semmit. Újra senki lettem, mint előtte.

Az ember akkor jön rá, hogy valami igazán fontos számára, amikor elveszti azt.

Mennyi mindent éltem át Vele. Így most, hogy vége, rettenetes visszagondolni. Nem becsültem meg. Egy idő után természetes volt, hogy mellettem van, és van aki szeret, aki törődik velem.

A közös pizzázás, a balatoni nyaralás, az együtt alvások, a filmezések, a szerelmes ölelések, egy pillanat alatt tört össze mind, mint egy régi jó tükör.

Más ember voltam. Sokat változtam mellette. Megtanított élni. Több mindent éltem át, és értem el vele, mint előtte bármikor.

2 év, 3 hónap, 29 nap. Mennyire sok idő. Egyszerűen lehetetlenség mindenre emlékezni,annyi minden történt velünk. Az első szerelmes csóktól, az első együtt alváson át az utolsó, meggyűlölt percig.

1 órára mentem el. Még szeretett is volna velem jönni, de mondtam ne, úgysem tudna mit csinálni. Egy csók, és szia. mint mindig. Vagy mégsem. Ez az utolsó volt.
Vissza mentem, de már nem ő volt az. Egy más ember. Aki gyűlöl engem, azért, amit tettem. És gyűlölhet is, mert megvan rá az oka. Mikor beléptem, nem is sejtettem. Ne öltözzek le - mondta. Láttam a cipős szekrényen a pénzt, gondoltam boltba megyünk. De nem. Ő megy boltba. Én ahova akarok. Csak el onnan. Minél messzebb legyek tőle. Nem értettem, aztán minden megvilágosult előttem. Megtudta hogy megcsaltam, gerinctelen módon hazudtam. Nem mondhattam el neki, hogy szeretem, és már nem is érdekli.

Pénteken volt a születésnapja. És én meg sem leptem semmivel sem. nem tudtam mit vegyek. Szerettem volna valami nagyon szép ajándékot, amiből végül semmi nem lett. Azt mondta, semmi baj, majd meglepsz. És én a fejem törtem, mit vegyek neki. Tárgyakon gondolkoztam, egy meghitt vacsora, egy szerelmes, esti séta, egy szál virág helyett.

Nem volt tökéletes, voltak hibái, mint mindenkinek. De egy tulajdonsága volt, ami kellett nekem. SZERETETT. De mindez múltidőben már.

Megbocsáthatatlan bűnt követtem el. És ezzel neki még nagyobb fájdalmat okoztam.
Ha visszacsinálhatnám...

Hozzászólások

(#1) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

mit követtél el zodi uram?

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista |

(#2) Gergő_


Gergő_
(őstag)

hát ez tényleg szar lehet, ha leírtad...

(#3) proof88


proof88
(PH! addikt)

Oké-oké, bárcsak ne így történt volna, de ha már megcsalás történt, és vége a kapcsolatnak, akkor legalább nem leszel olyan mellett, akit már nem szeretsz. Ha nem vágynál másra, nem csaltad volna meg. Nem? :) Mostantól legalább legálisan vágyhatsz másra. De legközelebb ne csald meg a párod.

(#4) máyköl


máyköl
(PH! kedvence)

Nem értelek.
Az írást elolvasva nekem az jutott eszembe, hogy te nem is annyira szereted ezt a lányt. Aki szerelmes, és szeret valakit, azt nem csalja meg, mivel annyira szereti, hogy minden szabadidejét vele tölti, nem is jutna ideje, hogy megcsalja. Ha tényleg szerelmes lennél ebbe a lányba, eszedbe se jutna megcsalni, de nem is akarnád, pont erről szól a szerelem. Szerintem. :)

(#5) proof88 válasza máyköl (#4) üzenetére


proof88
(PH! addikt)

Aki szerelmes, és szeret valakit, azt nem csalja meg, mivel annyira szereti, hogy minden szabadidejét vele tölti, nem is jutna ideje, hogy megcsalja. - hát attól mert annyira szeretek valakit, még másra is kell fordítani szabadidőt, az persze igaz, hogy nem csalom meg, mert leszarom az összes többi nőt ilyen szempontból... kell szabadidő az embernek, amikor mással foglalja el magát, pl saját magával :K

(#6) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

elbasztad. nincs mentség :(

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog


Ketyegett akkor a bomba? A kérdés már nem kérdés. Hát felrobbant.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#8) szablya


szablya
(kvázi-tag)

Sajnálom. :(

Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/

(#9) joey04


joey04
(Jómunkásember)

Szomorú történet, de ne haragudj meg érte, nem tudlak sajnálni. :(
nem is értem. Ha nekem itt lenne az a bizonyos valaki (aki nem lehet az enyém) az életben nem csalnám meg, de még csak gondolni sem gondolnék ilyesmire. Nincs annyi pia, nincs az a bomba nő, még ha Megan Fox jönne személyesen arra is tennék magasról... :U
és nem azért, hogy nehogy véletlen kiderüljön és elveszítsem, hanem mert én nem élném túl, ha ekkora fájdalmat/csalódást okoznék annak, akit a legjobban szeretek a világon. :U

(#10) proof88 válasza joey04 (#9) üzenetére


proof88
(PH! addikt)

így van... amúgy miért kell női avatart viselni, ha férfi vagy? :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.