2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Miért süllyed a Logout színvonala?

Írta: | Kulcsszavak: miért . süllyed . a logout . színvonala

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ezért:

- a személyes bejegyzések adják a legjobb színteret arra, hogy kiterjesszük statisztikai kíváncsiságunkat, megtudjuk kinek hány foga van, mennyi a vérnyomása, és hány kondi van az alaplapján

- a címlapos írások jó része nem tartalmaz 1 oldalnyi gépelt szöveget sem

- az írók gyakran még arra sem veszik a fáradtságok, hogy méretezzék a képeiket. Az a jobbik eset, ha kicsi a kép. Ha nagyobb, és görgetni kell, akkor a falra mászok.

- sok kép, kevés szöveg, semmi tördelés

- olyan írások is kikerülnek címlapra, melyek szerkesztésén, tartalmán falnak megyek. Visszasírom azt az időszakot, mikor Race még rám pirított azért, mert a szöveget és a képeket nem tagoltam 1-1 Enterrel.

- amikor egy Moderátor azt mondja, hogy ennek a témának felesleges külön topic, akkor egy személyes bejegyzéssel ez meg is lett kerülve

- A személyes bejegyzések gyakran csak hozzászólás gyűjtésre szolgál

Szerencsére van még a fórumnak olyan rétege, aki ad a minőségre, és valódi értéket ad ki a kezei közül.
Köszönet nekik. :R

Hozzászólások

(#1) z0d1AK


z0d1AK
(PH! nagyúr)

Adjunk a minőségre, kérem!
És álljon itt azok neve, akik a tartalomra és minőségre voksolnak:
1. z0d1AK
És a Többiek

[ Szerkesztve ]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#2) Zsom!


Zsom!
(tag)

Nekem is van pár értelmetlen bejegyzésem,(mindegyik :DDD ) ezen próbálok javítani,és színvonalas írásokat próbálok publikálni. (Van már pár ötletem, egy címlapos is. :) )
Ha látok valami szabálytalanságot akkor ha tudok rászólok az "elkövetőre".

2.Zsom!

[ Szerkesztve ]

(#3) Ice!?


Ice!?
(őstag)

Adjunk a minőségre.

(#4) CséZé


CséZé
(őstag)

van egy olyan érzésem h leírtad h sok a köcsög, erre idegyűlik majd az a sok köcsög és megállapítják, hogy tényleg sok a köcsög.

egyébként +1

(#5) czundermák


czundermák
(fanatikus tag)

Minőségre adok egy plussz-t.
Igaz nagyon új vagyok itt a logouton a 4 hónapos regelésemmel, és mindössze egy címlapost adtam ki a kezem közűl, de nem magamból kiindúlva valóban a tartalomnak kéne sorsdöntőnek lenni. Kép se baj ha van, de amikor 5 kép közt van egy mondat, az már személyes bejegyzésbe való véleményem szerint. Vagy nyisson az illető egy galériát és oda is be lehet pakolni a dolgokat.

"ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, pedig az tényleg mindent megeszik!"

(#6) lezso6 válasza z0d1AK (#1) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Statisztika? ;]

Amúgy +1, de most minek ezt ecsetelni? Ki fogja írni azt, hogy nem érdekli a minőség? Ez ilyen, a közösségtől függ csakis a színvonal, ez szerintem azért várható volt, hogy nem lesz végig tökéletes minden. De amúgy is nyár van. Alig születik valami írás, mindenki nyaral, s az otthon punnyadók adják ki a publikálók tömegét, akik nem mennek sehova.

Mivel már jó ideje elindult a LOGOUT, a szakmai írások ezért vannak kimerülőben, nincs már miről írni, ismétléseket meg nem szeretjük, bár a retró szvsz jó, s jééé, ilyen cikkekből valamiért most elég sok született.

Blogba meg mindenki olyan hülyeség ír, amilyet akar. Bár ezen belül talán szükség lenne valamiféle szeparációra, mert itt aztán van mindenféle, olyan is ami címlaposnak is lazán mehetne, de a szerzőnek ehhez nincs bátorsága.

[ Szerkesztve ]

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

(#7) Cthulhu Dawn


Cthulhu Dawn
(őstag)

Minőség +1

A főoldalas téma hanyagságára tényleg van jó pár példa, de ami nálam legutóbb kiverte a biztosítékot az az egyik HAFX-es írás, nyelvtanilag, és helyesírásilag is rettenetes volt az egész, és akkor elvileg leellenőrzik ezeket kikerülés előtt :( . Személyes bejegyzések csak akkor szokták szúrni a szememet ha valamilyen új őrületből kifolyólag 1000 hasonló születik, pl. xyvas, értelmetlen hsz gyűjtéses körkérdések stb. Én még egy olyanra emlékszem, mikor Race rám szólt, hogy vegyem ki a "bssza" kifejezést a bejegyzésem címéből, most meg a szartól a bazdmeg-ig elég sok burkolatlan obszcén kifejezés megtalálható a címekben.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#8) potyautas


potyautas
(lelkes újonc)

Egyetértek. Legyünk igényesek elsősorban önmagunkkal szemben! Ügyeljünk a magyar nyelv helyes használatára is! Könyörgöm, nem írjuk azt se, hogy 5K HUF! Helyesen: 5e Ft

(#9) Apollyon


Apollyon
(Korrektor)

"Visszasírom azt az időszakot, mikor Race még rám pirított azért, mert a szöveget és a képeket nem tagoltam 1-1 Enterrel."

Erről jut eszembe: hová lett Racecam? Korábban nagyon sok mindenhez hozzászólt, ma már szinte egyáltalán nem látom a hozzászólásait.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#10) Wictor


Wictor
(senior tag)

Nekem sincs sok bejegyzésem, próbálok legalább normális minőséget kipréselni magamból, én inkább blogot írok (az meg nem tartozik másra úgysem). De abszolút le tudom tojni, hogy például melyik PH!-s tagnak hány pattanása van...

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.