2024. július 22., hétfő

Gyorskeresés

TRUE BLOOD: Interjú a LaFayette-et alakító Nelsan Ellis-szel

Írta: | Kulcsszavak: true . blood . lafayette . nelsan . ellis . vámpír

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2009. február 20. True-Blood.net interjú átirat – Nelsan Ellis

Aki nem látta még az első részt, annak spoileres lesz az interjú! Ezt külön ki is írom!

(tb.net) Itt Liz és Mel a True Blood.net rádióval, és ma itt van velünk Nelsan Ellis, aki LaFayette-et játssza a True Blood sorozatban. Köszönjük, hogy időt szakítasz ma ránk Nelsan, hogy vagy?

(Nelsan) Jól vagyok, jól vagyok, és ti?

(tb.net) Mi is rendben vagyunk! Amit elsőként meg akarunk kérdezni az az, hogy ki vagy mi késztetett arra, hogy színészkedni kezdj?

(Nelsan) Nos, Chicagoban jártam középiskolába, és két tanárom is bátorított, késztetett arra, hogy játszani kezdjek. Beszédtréningre jártam, és nem vettem igazán komolyan ezt az egészet, mert sportoló voltam, de Bill Kirkse úr és Tom Sweeny - bocs, Tim Sweeny - azt mondták nekem, hogy el kéne mennem játszani, mert úgy gondolják, megvan hozzá a tehetségem.

(TB.net) Hmmm…kihatással volt a tanulmányaidra? (nevet)

(Nelsan) (nevet) Nem hatott ki annyira rosszul a tanulásra, viszont más dolgokra igen!

(mindenki nevet)

(TB.net) Szóval, ez azt jelenti, hogy chicagoi származású vagy?

(Nelsan) Nem, alabamai vagyok. Chicagoban születtem, és Alabamában nőttem fel, aztán a szüleim elváltak és középiskolába Chicagoban jártam.

(TB.net) Á. Oké!

(Nelsan) Szóval oda-vissza.

(TB.net) Nos, Liz chicagoi lány.

(Nelsan) Á, Chi-town, igen!

(TB.net) Az vagyok! Igen, szeretem. Nem élek ott jelenleg, de a városban nőttem fel, szóval... nincs még egy olyan hely, mint otthon!

(Nelsan) Nincs még egy olyan hely, mint otthon, kivéve a -10°C alatti telet!

(TB.net) (nevetés) Akkor valahol máshol akarsz lenni, igen.

(Nelsan) Pontosan.

(TB.net) Szóval, mit keresel egy szerepben, amikor átnézel egy forgatókönyvet, amelyet elküldenek neked, mi az, amit elsősorban keresel?

(Nelsan) Azokat a szerepeket szeretem, amelyek kockázatosak és kihívóak, és ami megdolgoztat. Nem igazán szeretem az átlagos vagy egyszerű szerepeket, mert akkor unalmassá válik az eljátszásuk. Szóval a merész szerepeket szeretem.

(TB.net) Hmm! Tehát precízen fogalmazhatunk úgy, hogy a kockázat az, ami a kreativitásod beindítja?

(Nelsan) Igen! A kockázat indítja be a kreativitásom.

(TB.net) Oké! Szellemileg vagy érzelmileg mi az, ami beindít?

(Nelsan) Hát (nevetés), szellemileg és érzelmileg Isten indít be, tehát ha tudsz valami vallásos anyagot vagy keresztény dolgot, akkor nagyon boldog leszek.

(TB.net) Nahát! Nem jöttünk rá, hogy te is keresztény vagy.

(Nelsan) Pedig az vagyok.

(TB.net) Frankó! Mi is azok vagyunk, és mindig jó olyannal találkozni az üzleti életben, akinek erős hite van.

(TB.net) Mielőtt kikötöttél volna LaFayette szerepénél, olvastad Charlaine valamelyik könyvét?
(Charlaine Harris a True Blood könyvsorozat szerzője, amely alapján a filmsorozat készül.)

(Nelsan) Nos, amikor az ügynököm felhívott és mesélt a szerepről, az első dolog, amit mondott nekem: "Menj, és olvasd el a könyveket." Így hát elolvastam az összes könyvet a meghallgatás előtt.

(TB.net) Mind a nyolcat? Vagy…

(Nelsan) Nos hetet olvastam el, mert 7 volt. A 8. még nem volt kint akkor.

(TB.net) Hűha!

(Nelsan) Azt hiszem, a 8. csak most jött ki, igaz?

(TB.net) Ó, akkor kellett kijönnie, amikor forgattatok fiúk, szóval igen.
(Az interjú az első évadot követően készült.)

(Nelsan) Igen, szóval hetet olvastam ki. És nem így terveztem! (nevet) Egyet akartam elolvasni, befejeztem, de - függőséget okoznak!

(TB.net) Pontosan! Rabul ejtenek!

(Nelsan) Tehát…igen, a szó szoros értelmében kiolvastam őket egy hét alatt!

(TB.net) (nevet) Látjátok?! Mindenki ezt mondja! És mindenki ugyanazt mondja a filmsorozatról is.

(Nelsan) Tényleg?

(TB.net) (tovább nevet) Igen!

(TB.net) Elkezdik nézni, és tetszik az embereknek. “Hát, nem is tudom... ez egy vámpíros műsor... lehet, hogy tetszik, lehet, hogy nem.” És aztán a minősítések önmagukért beszéltek. Csak nőttek, és nőttek, és nőttek, az emberek egyre többet akartak.

(Nelsan) Várom azt a napot, amikor apám elkezdi nézni! (nevet)

(TB.net) Oké, én nem hagyom anyámat, hogy nézze, így hát... rendben!

(mindenki kuncog)

(Nelsan) Apám papolt nekem, hogy "Nem, az én házamban nem ! Ez az ördög munkája!"

(TB.net) (nevet) Ezt olvastam! Tényleg olvastam! Erről beszéltél egy korábbi interjúban.

(Nelsan) Igen, az apám nem volt... igen… ő egy buzgó hívő! Nincs True Blood az ő házában.

(TB.net) Be kell vallanom, van néhány jelenet, ahol… becsuktam a szemem és a párbeszédre figyeltem, mert én nem - én nem bírtam volna ki másképpen. (Nelsan nevet) De egészében véve nagyon-nagyon élveztem a - a világot, tudod, az egész True Blood univerzumot.

(Nelsan) Ez más, mondom én nektek! (nevetés)

(TB.net) Ez más!

(Nelsan) És Alan fogta a cselekményt a könyvekből és kiterjesztette, és annál jóval nagyobbra alakította... igen, igen. Alan nagyon zseniális!
(Alan Ball a sorozat alkotója.)

(TB.net) Igen, LaFayette szerepe valójában csak egy árnyékszerep, egy karater a könyvben, ő pedig előhúzta, felöltöztette, és mélységet adott neki. Ez kifejezetten élvezetes volt, a rajongók falták őt! LaFayette egy telitalálat.

(Nelsan) Ami – ami mindig sokkoló, amikor valaki ezt mondja, hiszen ki gondolta volna?

(mindenki nevet)

(Nelsan) Ki gondolta – ki gondolta volna? Főleg, ahonnan jöttem. És ahonnan én jöttem, az emberek, akikről azt gondoltam, soha az életben nem kedvelnék ezt a karaktert, megszerették őt. És én azt mondom, "Ez... furcsa". Hmm...

(TB.net) Tudod, azt gondolom, hogy a szerep megformálása az, ami tényleg megragadja az embereket. Bátor vagy!

(Nelsan) Tényeg?

(TB.net) Ühüm!

(Nelsan) Ó…nos…

(TB.net) Az - úgy értem, milyen hatalmas személyisége van, és néhány dolog, amit meg kell tenned a karakterrel, az olyan - tudod, nézed őt a képernyőn és folyamatosan úristenezel! Hogyan jutsz el odáig, mint színész? Úgy értem, hogy készíted elő a karakter eljátszását?

(Nelsan) Hm…New Yorktól Kaliforniáig valószínűleg minden meleg helyen megfordultam már, azt hiszem 3 hónap leforgása alatt!

(TB.net) Azta! Bevállaltad! (nevet)

(Nelsan) Igen, voltam a legsötétebb helyeken, megpróbáltam kitalálni, alapvetően hogyan ne alakítsam a karaktert, amit láttatok - és nem sztereotipizálni, mert nem akartam senkit megbántani. Tehát... (nevet) egy csomó kutatómunkát végeztem! Sokat nézelődtem, ahova csak mentem, mint a sztriptízbárok, ahol a meleg prostik lógnak. Igen, sok... sok volt. (nevet) Rengeteg kutatás.

(TB.net) (nevet) Szóval ez kifejezetten egy kihívást jelentő szerep számodra.

(Nelsan) Az, és idegessé tesz - idegessé tett, de... miután megbeszéltük Alannal, már nem vagyok ideges többé. Értitek?

(TB.net) Igen…

(Nelsan) Tudjátok, mert elsőként kicsit meg vagy rémülve, lévén afrikai-amerikai színész, és beskatulyáznak, és azt mondod: "Fogok még valaha újra dolgozni eme karakter után? Képesek az emberek meglátni engem a karakter mögött? Mert nekem azt mondták, Holywood szűklátókörű. De a nap végén a bennem lakó keresztény azt mondja, hogy valami sokkal nagyobb dolgot tartogat számomra a sors. És hiszek abba, hogy minden jóra fordul.

(TB.net) Abszolút.

(TB.net) Nos, ezzel egyetértünk. Ha semmi más nem, ez felhívja azon emberek figyelmét rád, akik rád akarnak osztani egy rakás különböző szerepet, úgy gondoljuk. Úgy értem, látni akarunk téged más produkciókban is, szóval...

(Nelsan) Köszönöm! Remélhetőleg mindenki így gondolkodik. (nevet)

(TB.net) LaFayette meglehetősen érdekes ruhatárral rendeklezik a sorozatban. Téged mennyire vontak be a karakter stílusának, ruháinak, kiegészítőinek és egyebeknek a kiválasztásába?

(TB.net) Egészen addig, ahogy járkál?

(Nelsan) Hm, ez az egész együttműködésen alapul, persze az öltöztetők bejönnek és azt mondják: "Ez az én elképzelésem." És akkor bejön Alan, és azt mondja: "Ez az én elképzelésem." Akkor bejövök én, és azt mondom: "Ez az én elképzelésem." Szóval mindannyian jövünk az elképzeléseinkkel, pusztán véletlenszerűen! (nevet) Olyasmi volt, hogy ez jobban érződik, ez jobban néz ki. Mert hát nem voltak vázlatok LaFayette-ről, amik megmondták volna, hogy "Ez az, ahogy ki kell néznie." És nem volt vázlat arról, milyen legyen a sminkje. Igazából minden véletlenszerű volt. Szó szerint véletlenszerű. A smink is találomra készült: "Na, milyennek érezzük a mai napot?" (nevet)

(TB.net) Nos ez igaz lenne a karakterre is, ugye?

(Nelsan) Így van! Így van! Bridgette szó szerint azt mondta: "Nem akarom... csak téged akarlak látni és amid van, és csinájuk úgy, ahogy az adott napon érezzük, és nézzük meg, hogy haladunk vele." És így is csináltuk!

(TB.net) Működött, működött!

(Nelsan) Tényeg működött, tényleg működött! Isten keze vezérel mindenben. (mindenki nevet)

(TB.net) Még a szemhéjfesték kiválasztásában is, úgy hiszem!

(Nelsan) Igen, nehéz megmagyarázni, csiviri csináljuk, oké, oké. És minden bejött!

(TB.net) Mondd csak, mi volt a legemlékezetes pillanat LaFayette-ként, mialatt forgattad a sorozatot?

(Nelsan) Az AIDS burger jelenet. (nevet)

(TB.net) (nevetés) Köszönöm Istenem! Erről akartalak is kérdezni! Szerintem fantasztikus volt!

(Nelsan) Az AIDS burger jelenet….hm, mivel hogy tudjátok, sportoló vagyok, kemény fickó. Szeretem a fizikai tevékenységeket, és hoztak egy kaszkadőrt, akivel meg akarták csináltatni a jelentemet. Mondtam nekik, hogy ez pénzpocsékolás, mert megcsinálom saját magam. És - tudjátok, izgalmas volt, a suttyókat játszó színészek annyira jók voltak, hogy csak na - poén volt az egész nap, poén volt mindenkinek, aki részt vett benne. Jót szórakoztunk! (nevet)

(TB.net) Hányszor kellett filmre venni azt a jelenetet? Hány felvétel kellett hozzá?

(Nelsan) Hm, talán négyet készítettünk. 4 felvétel?

(TB.net) Biztosan kimerültél tőle!

(Nelsan) De nem ám! Nem, mert az adrenalinszintem felszökött, és így jó volt. Amikor olyan jelenetet forgatunk, ahol valamilyen fizikai (nevet) tevékenység is bevonásra kerül, az tiszta haszon nekem, mert szórakoztató.

(TB.net) Azt hiszem, az a kedvenc jelenetem LaFayettel, az olyan, úgy értem, lelépett a képernyőről. Fenomenális volt.

(Nelsan) Szórakoztató volt, szórakoztató volt. Szóval az volt a legemlékezetesebb pillanatom.

(TB.net) Aha. Nos, ellenpontként mi volt a legnehezebben leforgatott jelenet?

(Nelsan) Hm, a pilot legelső napja, a konyhai jelenet, mert... (nevet) LaFayette még nem állt össze bennem, ideges voltam, nem tudtam, hogy amit csinálok, az működik-e, és arra gondoltam, hogy "Nem tudom, ez működni fog-e, megvan-e a megfelelő temperamentum, megvan-e a megfelelő..." Mert Alan olyasvalakit akart, aki nőiesen és férfiasan is képes játszani, és gondoltam "Gyerünk, ki fognak rúgni," mert ingatag volt a játékom a meghallgatáson. Ingatag volt, mert arra gondoltam, hogy "Micsoda? Férfias és nőies?"

(TB.net) (nevet)

(Nelsan) És kérdeztem Alant, azt mondtam: "Mikor akarod, hogy férfias, és mikor akarod, hogy nőies legyek?" Erre ő: "Lepj meg. Dolgoztass meg." És azt gondoltam: "Ó, te jóságos!
(TB nevet) Tehát, azt gondoltam: "Oké, arra kért, hogy én találjam ki, mikor legyek férfias, és mikor legyen nőies, de mindkettőt látni akarja. Ki fognak rúgni, mert nem tudom, mit csináljak!" Szóval igen, az volt az én legnehezebb pillanatom, az első nap.

(TB.net) Nos Alan Ball igen jó döntnök volt... hm, nos, amikor az első évad szereposztását végezte, nyilvánvalóan, mert - Goldan Globe jelölések, tudsz róla?

(Nelsan) Igen…

(TB.net) Úgy értem, ez jelent valamit! (nevet) Népszerűség a műsorban...

(Nelsan) Alan úgy lát dolgokat, ahogy más nem. Igen! Ez az ember igazán nagy abban, amit csinál, mert megvan az a látásmódja, szóval látja, amit más nem! Van neki ez a megérzése dolgokról. Amivel elnyeri a bizalmadat, mert tudja, hogy mit csinál, eddig nagyszerű munkát végzett, miért hagyná abba? És elégedett a dolgokkal, amit végzel, és azt gondolod: "Nem tudom, miért gondolja azt, hogy csak erre az egy felvételre van szükségünk, de akkor nekem is jó." Mert ő kapott Oscart, én meg nem! (TB nevet) Tehát... nekem is jó. Aztán amikor látod - tudjátok, nézitek az epizódot - mert mi nem nézhetjük meg a visszajátszást - hm, mert ha megnézhetném, az előadásmódom valószínűleg más lenne. De nem engedi, hogy megnézzük a visszajátszást, így hát az egyetlen lehetőség, hogy lássuk, az akkor van, amikor a világ többi részével együtt nézzük. És azt gondolom: "Ez a felvétel működött! Szuper, oké... Azt hiszem, nincs okom idegeskedni."

(TB.net) (nevetés)

(Nelsan) Szóval úgy lát dolgokat, ahogy te nem. Úgy értem, a megérzése - felfogadott engem, és én nem tudom mit tettem a meghallgatáson, ami bármennyire is jó lehetett. De már felhőtlenül jól érzem magam! Tehát ő - igen. Alan Ball az Alan Ball, és ő egy isten az emberek között.

(TB.net) Igen, ő - ő szeretnivaló. Szeretjük őt. Múlt héten volt rá egy nagyszerű lehetőségünk, hogy beszéljünk vele, és... ő egy kincs. Nagyon élveztem a beszélgetést vele. Meg tudnád - van rá lehetőséged, hogy beszélj nekünk arról, ha nekiállsz a 2. évadon dolgozni?

(Nelsan) Hm... sajnos nem. Az egyetlen dolog, amiről beszélhetek: emlékezzetek a világra, amiben vagyunk. Azért, mert valaki meghal, még nem jelenti azt, hogy elment. (mindenki nevet)

(TB.net) Pám-pám-pápámmm...

(Nelsan) (nevet) Igen!

(TB.net) Oké!

(TB.net) Ez így van! Te lehetnél az egyik élőholt.

(Nelsan) Én nagyon is lehetnék az egyik élőholt, vagy számos más dolog, ami felbukkanhat Charlaine könyveiben.

(TB.net) Ez igaz... (nevet) ...amiből sok van! Igen.

(Nelsan) (nevet) Amelyből, nagyon-nagyon sok van!

(TB.net) Oké! Szóval, mi lenne az a szerep, amit szeretnél eljátszani, és még nem játszottad el?

(Nelsan) Tudjátok, nem tudom, mert (nevet) ...ha meglenne a szerep a fejemben, nem tudom... nem tudom! Sokkal inkább szeretnék találni egy olyan szerepet, amelyre azt mondhatnám: "Ó! Ez izgalmas és furcsa!" Mert a színház világából jövök, a színjátszást iskolában tanultam, nem vagyok valami nagy színházi krapek többé, miután végeztem a Julliardon, és ezt éltem és lélegeztem napi 15 órában, nem akarok színházban játszani. Tehát ez ki is húzza is azokat a szerepeket, és ez minden, amit tudok. A filmszerepek vagy TV szerepek még felfedezésre várnak. Szóval olyan világban vagyok, amelyben remélhetőleg felbukkan valami ott, ahova megyek: "Ó, ez csodálatos. Akarok egy meghallgatást."

(TB.net) Hmmnnn…ez izgalmas.

(TB.net) Az!

(Nelsan) Az hát! Szóval itt tartok.

(TB.net) Milyen típusú mozifilmek vagy TV sorozatok azok, amiket nézni szeretsz?

(Nelsan) (röhögés) Én… Én… (kuncogás) Én olyanokat nézek, mint a Odaát (Supernatural) és Smallville…(még mindig nevet) És a Big Love…

(TB.net) Barátok között vagy! Barátok között vagy, Nelsan. (nevetés)

(Nelsan) Igen - ilyen fajta sorozatokat nézek, és - és, tudjátok, HBO rajongó vagyok, tehát nézem a Big Love-ot, az olyanokat, mint... ezek azok a sorozatok, amiket nézek. Tartok tőle, hogy belémköttök, de igen, nézem... és a Damages-t, a CSI-t... Ezeket nézem. És néha megnézek néhány valóságshowt, tudom, ez tragédia tőlem, de néhány valóságshowt tényleg... (nevet) ...megnézek. Szeretem a Pokol konyháját, nem tudok vele betelni.

(mindenki nevet)

(TB.net) Beszippantanak! És akkor... igen.

(Nelsan) Bizony.

(TB.net) Azok az átkozott valóságshowk. Nos -

(Nelsan) A Pokol konyhájáért élek-halok. Én nem - nem tudok magamon segíteni.

(TB.net) Szakácskodsz?

(Nelsan) Nem, de imádom nézni az a fószert, ahogy veszekszik az emberekkel.

(TB.net) (nevet) Most azért érdekelne, hogy LaFayette végül is őróla lett mintázva?

(Nelsan) (nevetés) Nem, nemnemnem. Ő nem veszekedős - az Tara.

(TB.net) Igaz.

(Nelsan) Az én karakterem akkor veszekszik, ha valaki tényleg provokálja őt.

(TB.net) Igen, ez igaz. Habár biztos vagyok benne, hogy egyetértene abban, hogy folyamatosan provokálva van.

(Nelsan) Így van. (nevet) Ez igaz.

(TB.net) De valóban, ez inkább Tara temperamentuma.

(Nelsan) Az, az.

(TB.net) Igen - milyen frankó lenne téged az Odaátban látni? Hmmmm...

(Nelsan) Az nevetséges lenne számomra. Úgy értem, nevetséges lenne. Úgy értem, mert én vagyok az a srác a suliban, akiből mindenki gúnyt űzött, mivel a célom az volt, hogy ha végzek, akkor a Bűbájos boszorkákban (Charmed) szerepeljek.

(mindenki nevet)

(TB.net) Hát ez tök jó!

(Nelsan) Azt mondtam: "Szerepelni akarok a Bűbájos boszorkákban! Egy vendégszerepet akarok csak kapni, vagy eljátszani egy démont a háttérben, vagy valami." Ez volt a célom, ahogy elvégeztem a Julliardot. Ebből aztán nem lett semmi, és azt gondoltam, á, mindjárt rámszakad az ég.

(TB.net) Neeeem! Ehelyett megkaptad ezt a kiemelkedő szerepet egy vámpíros sorozatban az HBO-n. Istenem.

(Nelsan) Ki gondolta volna? (mindenki nevet) Igen, szerettem volna szerepelni az Odaátban.

(TB.net) Nos, meglátjuk, össze tudunk-e hozni Erik Kripkével. (Az Odaát producere, írója és rendezője.)

(Nelsan) Meg kell tennetek! Az lenne az én napom!

(TB.net) Ültess bogarat a fülébe.

(TB.net) Szóval, tudod, megígértük Michael Raymond James-nek (True Blood 1. évad, Rene Lenier szerepében), hogy azon fogunk dolgozni, hogy bejuttassuk egy delfines mozifilmbe, ami káromkodós és lesz benne softball...

(Nelsan) (nevet)

(TB.net) ...így hát valahogy, valahogy, azt hiszem Nelsan célja inkább megvalósítható.

(Nelsan) (nevet) Az a fickó micsoda bámulatos színész, az az ember hihetetlen.

(TB.net) Az hát.

(Nelsan) Bocs a téma eltereléséért, de az az ember hihetetlen, hihetetlen színész.

(TB.net) Igen. Hiányzik nekünk. Hiányzik. Habár vicces, hogy felbukkan itt-ott, meghívott szereplőként más sorozatokban.

*** S P O I L E R ON ***

(Nelsan) Szüksége van egy saját TV sorozatra, mert ő bámulatos. Én dilis egy ficege vagyok, így hát mindig - sosem tudom, mi folyik körülöttem, mert a saját kis világomban élek. A 9. epizódig nem is tudtam, hogy ez az ember a gyilkos.

(TB.net) (nevetés) Hát ez bizony ironikus.

(Nelsan) Nem tudtam. A forgatás előtti forgatókönyv felolvasást végeztük, akkor olvastam, és mondtam neki: "Óóó! Te vagy a gyilkos, haver!"

(TB.net) De olvastad a könyveket! Nem emlékeztél, hogy Rene az?

(Nelsan) Nem emlékeztem arra, hogy Rene volt.

(TB.net) Óóó…

(Nelsan) Nem emlékeztem, hogy mi volt a könyvekben, nem emlékeztem. (nevet)

(TB.net) Nos, meghagyta nekünk a találgatást. Úgy értem, többször elolvastuk a könyveket, és ahogy néztük a sorozatot, mondtuk "Nem lehet Rene, ugye?" És akkor persze megpróbáltatták elhitetni velünk, hogy Sam volt, ami ellen tiltakoztam az első naptól fogva.

*** S P O I L E R OFF ***

(Nelsan) Igen -

(TB.net) Igen, mert Sam -

(Nelsan) Igen, de Alan furfangos. Elindít néhány dolgot, hogy megtartsa - azt gondolom, szándékosan teszi, mert sok ember van, aki... úgy értem, a könyvek cselekményét követni annyira, annyira frankó, hogy azt hiszem, elindít néhány dolgot, hogy fenntartsa az emberek érdeklődését.

(TB.net) Nos, Alan elismerte, amikor múlt héten beszéltünk vele, hogy ki szokott tenni hamis szereposztás oldalakat -

(Nelsan) (röhög)

(TB.net) Igen…

(TB.net) Igen…szóval rajta vagyunk a trükkjein.

(TB.net) Á-á, nem tud bolondot csinálni belőlünk! Persze most megszállottként olvashatunk minden szereposztás oldalt, hogy kitaláljuk, mi hamis és mi nem. Hát ez mókás lesz.

(Nelsan) Szórakoztató lesz és nehéz, mert ő - ő - igen...

(TB.net) Trükkös!

(TB.net) Igen... nos, ha már a könyvekről beszéltünk, amik a sorozatnak köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a True Blood - grr, a Sookie Stackhaouse sorozat - ami az a műsor, ami a könyveken alapul, melyik könyvet látnád viszont szívesen a képernyőn, amelyik még nem lett feldolgozva?

(Nelsan) Őőő... le kellett volna írnom, tudtam, hogy kérdezni fogjátok, és tudtam, hogy el fogom felejteni a könyvet...

(TB.net) (nevet)

(Nelsan) Őőő…(nevet)

(TB.net) Van köze a vámpírokhoz? (nevet)

(Nelsan) Nem volt semmi köze a vámpírokhoz. De van egy csomó - Anne Rice rajongó vagyok, és neki sok-sok könyve van, amelyről azt gondolom "Szeretném, ha megfilmesítenék..." Tudjátok, szerettem az Interjú a vámpírralt, és szerettem volna egy folytatást Lestattal. És azt gondoltam: "Vajon mikor készítenek folytatást Lestalnak?" Mert kiadott egy másik könyvet Lestatról, és hát szeretném látni, hogy életre kel a mozivásznon is.

(TB.net) Nos, Tom Cruise sem lesz fiatalabb, igaz? Fel kéne pörgetniük a dolgot!

(Nelsan) Mást is fel tudnak kérni Lestat szerepére. Tudjátok, bámulatos munkát végzett, de...

(TB.net) Igen, újraoszthatnák a szerepet.

(Nelsan) Valaki mást láthatnánk a szerepben.

(TB.net) Na tessék. Nos, neked, tudod, az lehetne a következő projekted.

(TB.net) Na tessék!

(Nelsan) Lehetnék Lestat! Lestatból ex-rabszolgát csinálhatnánk. (nevet)

(TB.net) (nevetés) Na tessék!

(TB.net) Húúú, nahát, az érdekes lenne.

(Nelsan) Vagy lehetnék Lestat gyermeke, valaki, akit Lestat sok-sok holddal azelőtt felszabadított a rabszolgaság alól. Én lehetnék Lestat.

(TB.net) Látod? Tessék, meg lehetne csinálni.

(TB.net) Ez egy teljes szolgáltató műsor, mondom neked.

(mind nevet)

(TB.net) Megcsinálunk dolgokat!

(Nelsan) Hívjátok Spielberget... mondjátok el neki, váltsátok valóra!

(TB.net) Ez így van, hívjuk őket a gyorstárcsázóval.

(TB.net) Szóval, tudnál arról beszélni, hogy milyen projekten dolgozol most, vagy... mi fog következni a sorban?

(Nelsan) A szólista a következő a sorban, ami (2009.) április 24-én jön ki, azt hiszem, Jamie Foxx, Robert Downey Jr., Catherine Keener, Steven Root... őőő, és néhány más szereplővel. Ez olyan projekt volt, ahol beleszerettem a Joe Wright-tal végzett munkába, őőő, megtörtént eseményen alapul, egy Julliardra járó tanulóról, aki megőrül. És őőő, megtörtént eseményen alapul. Szóval ez a következő.

(TB.net) Hmm! Nahát, elképesztő szereposztás és kreatív csapat.

(TB.net) Így van!

(Nelsan) Bizony! úgy értem, Robert Downey Jr., megszerettem azt az embert. Ő - úgy értem, te jóságos, ő egy nem mindennapi színész, és nem mindennapi személyiség. Mert új voltam akkor még a mozi világában, és a szárnyai alá vett. És minden mozzanatnál mutatott egy jobb módot arra, hogyan csináljam a dolgokat. És azt gondoltam, hogy ez bámulatos tőle. Mert tudjátok, mikor ilyen megasztárral dolgozol, általában nincs idejük arra, hogy tényleg (nevet) foglalkozzanak bárkivel, értitek, miről beszélek?

(TB.net) Persze!

(Nelsan) Szóval elvégzik a munkájukat, aztán elsurrannak valami sötétre fóliázott járműben a lakókocsijukba. És ő igazából a felvételek között időt szakított arra, hogy elmondja nekem, mit kellene tennem, jobb fogások, őőő... és a felvétel közben tett azért, hogy javítsa az előadásomat. Például amikor rajtam van a sor, ő mindig ad valami különlegest, amitől az én felvételem olyan valóságos lesz, amilyen csak lehet...

(TB.net) Nahát…

(Nelsan) …arra alapozva, amit nekem adott… és bámulatos volt, na. Jamie Foxx szintén különleges, a fickó folyamatosan viccelődik.

(mindenki nevet)

(TB.net) Fogadok, hogy az!

(Nelsan) Szóval igen, A szólista, Joe Wright rendezte. Robert Downey Jr. és Jamie Foxx a főszereplők.

(TB.net) Igen…

(TB.net) Látom, hogy Steven Root is szerepel benne.

(Nelsan) Igen!

(TB.net) Ó-ó - nem tudsz megszabadulni tőle, mi?

(Nelsan) Képtelen vagyok! De szeretem ezt az embert, szóval... igaz.

(TB.net) Izgalmasan hangzik! Oké, éppen most néztem meg az IMDB-n, és jól mondod, április 24., tehát... ez valami, amit érdemes bejelölni a naptárban. Nézd csak meg!

(Nelsan) Igen.

(TB.net) Nos, ez minden, amit a mai napon a számodra tartogattunk. Esetleg van még valami más, amiről beszélni akartál, valami más projekt, amin dolgozol?

(Nelsan) Nincs, hölgyem.

(TB.net) Nincs, hölgyem? Rendben! Rendben, nos azt hiszem, akkor ennyi volt. Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk. Igazán értékeljük.

(Nelsan) Köszönöm nektek!

(TB.net) Köszönjük Nelsan, és sok szerencsét neked A szólistával, és minden mással, amit teszel, és keresni fogjuk azt a Lestat mozifilmet.

(Nelsan) Köszönöm!

(TB.net) És egy különleges Odaát vendégszerepet.

(TB.net) Úgy van!

(Nelsan) Az egy elcseszett nap lenne. Az - nem viccelek - az... kiderítettem, hogy Raelle Tucker is írt a sorozatba, és meg mondtam: "Húha! Akasszanak fel!" Azt mondta: "Én nem igazán - én csak írtam a forgatókönyveket és odaadtam nekik. Én valójában nem..."

(TB.net) Biztosak vagyunk benne, hogy tudna írni neked egy démoni szerepet.

(Nelsan) De már nem ír nekik többé - a mi sorozatunkon dolgozik.

(TB.net) Igen?

(Nelsan) (nevet) Igen, nem ír többet az Odaátba, most velünk van.

(TB.net) Ó, rendben. Nos – megtesszük, amit tudunk.

(TB.net) Így van!

(Nelsan) Köszönöm, értékelem!

(TB.net) Nos, köszönjük még egyszer, és később beszélünk!

(Nelsan) Oké, szép napot nektek!

(TB.net) Köszi, neked is!

(Nelsan) Rendben, sziasztok.

(TB.net) Szia-szia!.

(Felvételről lejegyezte: Majel (McM))

Hozzászólások

(#1) Yutani


Yutani
nagyúr

R.I.P. Nelsan Ellis :(

#tarcsad

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.