2022. január 16., vasárnap

Gyorskeresés

Úgy tűnik

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sikerült megölni a szerver gép lapját.
Nem látja az ide eszközöket néha, se a bios-t, ha mégis akkor a vga kártyát nem, ha mégis akkor biosig eljutok, ott fagy halálra. Post közben spec karakterekkel bombázza teli a képernyőt, majd fagyás.
10-11 év után, melyből azért 5-6-ot biztos ment szinte nonstop itt a vége. Jó kis Abit VL6-os lap. Kiszolgált alattam, nagyon szerettem. A proci tápellátásánál olyan 7 év után jött elő 3 púpos kondi, de a cseréjük teljesen megjavított a lapot. Túlhajtva is bírta a tempót, de alulfeszelni is szépen tudtam a procit alap órajelen. Áá, szerettem én ezt a lapot, főleg a legújabb biossal, amit vagy 1 hónapig vadásztam. Sajnálom. :O
Kezdődhet az utód után való nézelődés. Vinyóm van, valami ház is akad, de semmi más. Illetve a megmaradt alkatrész, ami valszeg megy a polcra, vagy a hardverapróra. Majd meglátjuk mire futja a keretből.

Hozzászólások

(#1) Fecogame


Fecogame
veterán

A tíz év alatt hányszor cseréltél benne tápot?

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#2) yolan válasza Fecogame (#1) üzenetére


yolan
őstag

Őő, ha jól emlékszem 3szor, ebből kettő fsp volt, ilyetve a 3. ami most hajtotta, az is fsp, tehát kizárásos alapon az első nem volt cak fsp, az még valami pan star csoda volt. Illetve egyszer lettek kicserélve a lapon a púpos kondik, a proci tápellátó körben, de csak 3 darab púposodott meg, és a mai napig sem létok egyet sem.

“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.