2022. május 21., szombat

Gyorskeresés

Általános Vásárlási Feltételek

Írta: | Kulcsszavak: vásárlási feltételek . xgamer . vétel . eladás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hardverapro.hu általános vásárlási feltételek

Azért foglalom össze a leggyakoribb pontokat, feltételeket, hogy minden kedves vevő megtalálja a fizetéssel, postázással egyebekkel való kérdéseire a válaszát.

1. Vásárlás:

Minden termékem állapotát a hirdetésben feltüntetem. Alapvetően minden termék teljesen új, hibátlan és 100%-os állapotban van. Ami sérült, vagy használt külön jelzem a hirdetésemben! Alku a legtöbb esetben nincsen, mivel a termékek ára rendkivül kedvezményes!
Több termék vásárlása esetén is az ár fix, mivel ha Te nem veszed meg, akkor megveszi más!

2. Beszámitás:

Beszámitás alap esetben nincsen, mivel termékem nekem is van bőven, pénz viszont sosem elég:) Ha lenne terméked beszámitásra, kérlek, hogy részletesen ird le, jellemezd, küldj képet róla! Azt szeretném kihangsúlyozni, még mielőtt harag lenne belőle, hogy a termékedet biztos, hogy nem tudom annyiért beszámitani, amennyiért eladnád, csak beszámitom a piaci ár alatt, majd el szeretném adni,mivel szükségem nincsen rá.
Ha van ajánlatod, nagyon szivesen meghallgatom, de szépen kérek mindenkit, hogy az ütött-kopott telefonokat, lopott, gagyi, hamis termékeket ne is ajánlják, mert a válaszom egyértelmű NEM! Ami érdekel, az számitástechnikai termékek, lehetőleg minél újabb, VGA,HDD,CPU,RAM, ect... Telefon csak akkor, ha vagy nagyon olcsó, vagy számlával igazolható az eredete!

3. Szállitás:

Első sorban a személyes átvételt preferálom!

Termékeimet kivétel nélkül letesztelve új és 100%-os állapotban küldöm. A küldés kizárólag előreutalás után lehetséges, utánvételre NINCS lehetőség! Amint a pénz megérkezett a számlámra, általában még aznap elpostázom, de legrosszabb esetben is másnap útjára indul a csomag. Kivétel nélkül minden szállitmányhoz tartozik követési szám, amit a feladás után emailben és/vagy hardverapro.hu-s privát üzenetben elküldök, a félreértések elkerülése miatt. FONTOS, hogy a szállitásért felelősséget nem tudok vállalni!!! Biztositást köthetek rá, ha megfizeted!
Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy a termékeimet KIZÁRÓLAG 100%-os állapotban küldöm! Ami sérült, vagy használt azt a hirdetésemben feltüntetem.

4. Garancia:

Kényes téma a garanciáztatás, ezért is gyűjtöm össze ezeket a feltételeket, hogy egyértelműen szabályok szerint tudjuk a garanciáztatást megoldani. Vásárláskor a terméket kipróbálhatod, ha a szükséges eszközöket hozod hozzá, vagy előre egyeztetjük üzenetben. Miután megnézted, kifizetted, elvitted a terméket, pénzvisszafizetésre, cserére nincs lehetőség! Kizárólag a termék garanciális javitására vagy cseréjére, s ebben az esetben a gyártóval kell intéznem a továbbiakat. Ebben az esetben az ügyintézés ideje alatt felmerülő költség a VEVŐT terheli, gondolok itt szállitási költségre... A garanciális ügyintézés idejére bértermékre nincs lehetőségem!
Ha szállitás közben a csomag megsérül, vagy a termék meghibásodik, sajnos ebben az esetben a rajtam kivülálló ok miatt NEM tudok se cserét, se pénzvisszafizetést vállalni, kivétel, ha kértél rá biztositást. Ebben az esetben azt tudom felajánlani amennyiben van ugyanilyen termékem, vagy a közeljövőben lesz, hogy kedvezményes áron (- 20-50% az eredeti termék vételárától) tudok adni egy ugyanilyen terméket, ha a sérült terméket visszakapom!

5. Kommunikáció:

Alapvetően folyamatosan figyelem a hardverapró-s üzeneteimet és hirdetéseimet, de lehetnek olyan napok amikor nem tudok belépni. Ebben az esetben kérlek, hogy ne türelmetlenkedj, amint lehetőségem van rá, válaszolni fogok! Ez lehet akár 3-5 nap is, de ilyen csak nagyon ritkán fordul elő, idén 1-szer volt. Amennyiben a hardverapro-n nem érsz el, az emailem az adatlapomon publikus (xgamer.pc@aol.com), nyugodtan irj! Szeretnék mindenkit megkérni, hogy az alapvető illem- és etikai szabályokat tartsuk be, és kultúrált hangnemben társalogjunk, még problémák esetén is, mivel csak úgy lehet előrébb jutni!

Változás jogát fenntartom, további jogszabályok nem érdekelnek, ezek a feltételek, amik publikusak! Ha ezen feltételek bármely pontjától eltérő szabályozás érvényes egy termékre azt a hirdetésben feltüntetem!

6. Viszonteladó:

Amennyiben szeretnél ilyen és hasonló termékeket árulni, kérlek irj nekem emailt az xgamer.pc@aol.com -ra. Azt szeretném leszögezni, hogy aki 2db HDD-t és 3db CPU-t tudna megvenni nem fogok adni kedvezményes árat, viszont, ha valaki tényleg szeretne ilyenbe fektetni, az megteheti. Részletekért irj email!

Minden egyéb problémával keress meg privátban, vagy emailben! :R

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.