2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Youtube at it's finest

Írta: | Kulcsszavak: youtube . lefagy . hogy lehet valamit így elszúrni . dezoxiribonukleinsav

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szeretem a Youtube-ot. Többnyire. Mostanában annyira nem. Főleg a mobilos app miatt. Hogy miért?

-Mert minden frissítésnél úgy tűnik, valami készteti őket arra, hogy új design-t tervezzenek, annak, ami már három frissítéssel ezelőtt is jó volt. Persze valamit mindig el kell szúrni. Most pl. az automata elforgatást vették ki. Ha a videö véget ér, ledobja kicsibe, és kidob az ajánlott videókhoz (ez meg a másik vesszőparipám: minek ajánlgat videókat? El tudom dönteni, mit akarok nézni, nem?)
-Mert mocskosul fehér. Kisüti a szememet egy hossszabb videó után a vakító fehérség (nem, nincs probléma a szememmel, és nem maxon van a fényerő). Ismét csak a három frissítéssel ezelőtti állapotot tudom felhozni példának, mert ott a design nagyrészt fekete volt. Sokkal szemkímélőbb, nem csúnyább.
-Mert bugos. A kommentek gyakran összekeverődnek, ismétlődnek, ugyanígy a keresési eredmények is.
-Mert (és ez a kiváltó oka a bejegyzésnek) kivétel nélkül, minden videónál lefagy. Elindítom mondjuk pl. egy random számot, sima 3-5 perces videó, mégis, a töltés közben lefagy. Egyszer csak az akksi kivétele segített.

Úgyhogy most örihari van :((

Hozzászólások

(#1) Syl


Syl
nagyúr

A tegnapi frissítés iOS-en is meg Androidon is komoly visszalépés, szerintem is.

The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.